House Of The Dragon [GoT thread]

spoiler για οσους διαβασανε το βιβλιο και μονο

[SPOILER]ε το επομενο επεισοδιο ξερεις τι εχει, αρα κολλαει με αυτο… :wink:[/SPOILER]

:smiley: sam the killer!

[SPOILER]ναι μωρε,αλλα το θεμα ειναι οτι τον ρομπ τον λεει τελευταιο και κολαει για λιγα δευτερολεπτα. Αυτο φανερωνει κατι για τον χαρακτηρα του στανις που στη σειρα δε φαινεται. Για κατι τετοια αγαπαμε στανις!!![/SPOILER]

Ε όχι και βλάκας ο Σαμ!!

Καθόλου βλάκας. Από τους χαρακτήρες που χτίζονται πιο ωραία όσο προχωράει η σειρά (και τα βιβλία). Ξεκινά σαν ένας φοβιτσιάρης γιος “από μεγάλο τζάκι” που ο πατέρας του τον ξεγράφει και τον στέλνει να υπηρετήσει στο Τείχος και φτάνει να εξοντώνει έναν Other, έστω και σχεδόν κατα λάθος.

Για το dagger:

[SPOILER]Είναι φτιαγμένο από dragonglass ή obsidian το οποίο είναι το μόνο υλικό που μπορεί να εξοντώσει έναν Other (ή White Walker όπως τους λένε στη σειρά). Μετά από αυτό το κατόρθωμα, οι άλλοι της φρουράς του κολλάνε το όνομα Sam the Slayer :D.[/SPOILER]

Πουτανασγιοι σποηλεραδες χορευω στους ταφους των προγονων σας.

και οχι δεν αναφερομαι σε καποιον εδω μεσα

Να το επαναλαβω και με εντιτ γιατι ακομα δε μπορω να το χωνεψω
ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΠΟΗΛΕΡ,ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΣΠΟΗΛΕΡΑΔΕΣ ΕΞΑΜΒΛΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΠΑΛΙΟΜΠΙΝΕΔΕΣ,ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΝΕΘΡΕΨΑΝ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΕΤΕ ΙΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ PC ΣΑΣ

το οτι ειναι τυχερος βλακας δεν τον κανει λιγοτερο βλακα. Ο τυπος βρηκε ενα υπερτουμπανο οπλο κ απλα δε σκεφτηκε οτι μπορει να το χρειαστει κ δεν το πηρε μαζι του. Οχι πολυ εξυπνο.

Ισως στην σειρά δεν φαίνεται τόσο, αν και δεν συμφωνώ, αλλά ένας άνθρωπος που σωματικά μειονεκτεί εκεί που βρίσκεται και καταφέρνει να επιβιώσει σίγουρα δεν είναι βλάκας. Ο Σαμ είναι καλλιεργημένος, σοφός ( ζητάνε συχνά πυκνά την γνώμη του) και σίγουρα έχει και αυτό που λένε υψηλό συναισθηματικό iq. Τώρα αυτό με το dagger είναι αποκλειστικό της σειράς και δεν έγινε έτσι ακριβώς στα βιβλία, αλλά και πάλι δεν νομίζω ότι είναι θέμα εξυπνάδας να έχεις το νου σου όταν έχεις δει τον χάρο με τα μάτια να μην ξεχάσεις το μαχαίρι.

[SPOILER]Το γεγονός ότι (όπως όλα δείχνουν) τον προορίζουν για διάδοχο του Maester Aemon (του τυφλού παππού ντέ) λέει πολλά για τον αν είναι βλάκας :wink:[/SPOILER]

ενωνω τη φωνη μου κι εγω, καταλαθος επεσα πανω σε meme φαση φωτογραφια που ελεγε σποηλερ για το το θα γινει στο επεισοδιο με τον γαμο του βλακα του θειου του Ρομπ.
Να σαπισει το πεος οποιου το εφτιαξε.

spoiler…

σε ποιο ποστ αναφερεστε? τα spoilers ομως κακως τα ανοιγετε ε? :slight_smile:

Μωρέ να το βάλω σε σπόιλερ, αλλά δεν χρειάζεται να είσαι και ο Σερλοκ Χολμς για να το καταλάβεις :stuck_out_tongue:

Αν κατάλαβα καλά τα παιδιά αναφέρονται σε εξω-φορουμικά posts

Ναι ρε εκτος ροκιν, στα google images, ειχα διαφωνια με εναν φιλο μου για το αν η ρομπιτσα η Tαλισα ειναι καλυτερη της Μαρτζορι (ΕΙΝΑΙ), και πηγα να βρω φωτογραφια της ρομπιτσας να του τη στειλω για ΔΙΚΑΙΩΣΗ, και στα thumbnails πεταχτηκε αυτο στην 1η σειρα. Ε και διαβασα τη λεζαντα χωρις να το σκεφτω.
Γαμωτομου.

Μάλλον δεν το έθεσα σωστά:

Στον δεύτερο κύκλο, όταν βρίσκουν το σεντούκι με τα “dragonglass daggers”, ο Σαμ είναι ο μόνος που έχει τη γνώση (καθότι διαβαστερός) να αναγνωρίσει το υλικό. ΟΚ, ίσως δεν ξέρει τις ιδιότητές του υλικού, αλλά μην ξεχνάς ότι μιλάμε για έναν κόσμο που έχει να δει White Walkers για κάποιες χιλιάδες χρόνια και η ύπαρξή τους ή αμφισβητείται ή είναι απλώς ένα παραμύθι που λένε οι γιαγιάδες στα παιδιά (πρώτος κύκλος Old Nan και Bran).

Επίσης, στο επεισόδιο (στο βιβλίο δε γίνεται έτσι…) σκάει ο τύπος να πάρει το μωρό, το σπαθί του Σαμ (που έχει τα αρχίδια να σταθεί μπροστά του) γίνεται κομμάτια όπως αναμένεται και μετά θυμάται το dagger και κάνει την “απέλπιδα προσπάθεια”. Ανακάλυψη “κατά λάθος” ας πούμε, αλλά όχι βλακεία.

Μετά φεύγει πανικόβλητος και ξεχνάει το dagger. Ε, δεν είναι και λίγο αυτό που του συνέβη. Πανικός, όχι βλακεία. Άσε που στο βιβλίο δεν το ξεχνάει.

[SPOILER]Άρα υποθέτω ότι επίτηδες έκαναν αυτή την παρέκκλιση, μπορεί να το βρει κάποιος άλλος μετά :wink:[/SPOILER]

Άμα είναι αλήθεια, εδώ κολλάει το “Άσε μας κουκλίτσα μου”:p. Τώρα το θυμήθηκε? Δεν τα ξερε όταν συμφωνούσε? Τι θα κάνουμε οι φανς?:stuck_out_tongue:

Νομίζω το τελευταίο επεισόδιο διέψευσε τις φήμες αυτές.

Και σιγά το στήθος που θα το θυμάται κιόλας κανένας.

άντε… λιγότερο από 2 μέρες έμειναν
http://www.youtube.com/watch?v=8pO2KTnLPaI

ειδα το recap, της πορνης γινεται… αλλαγες σε σχεση με το βιβλιο, αλλα οκ…