House Of The Dragon [GoT thread]

[SPOILER]Όντως εδώ με τη μουσική και το κλείσιμο της πόρτας κτλ μου έβαλε μία υποψία πως κάποια μαλακία θα γίνει, αλλά ΟΧΙ ΕΤΣΙ![/SPOILER]

ακριβως αυτο

[SPOILER]Απο το κλεισιμο της πορτας υποψιαστηκα οτι κατι περιεργο θα γινοταν αλλα σε καμια περιπτωση αυτο το πραγμα.[/SPOILER]

[SPOILER]Και από το κλείσιμο της πόρτας αλλά πραγματικά ποιος περίμενε ότι θα βρισκόντουσαν Αρυα Ρομπ και Κατλιν όλοι μαζί; Κάτι θα γινόνταν, δεν υπηρχε περίπτωση. Αλλά όχι και έτσι.[/SPOILER]

[SPOILER] Ε εντάξει με το κλείσιμο της πόρτας έχει τελειώσει. φαίνεται νομίζω. Στα βιβλία αυτό το κεφάλαιο για μένα ήταν πραγματικά εκπληκτικό. Πόσο μαεστρικα έχτισε την ατμόσφαιρα από γιορτινή σε ανησυχητική κτλ. Και πέρα αυτού και η κορύφωση της ήταν καταπληκτική με στιγμές απίστευτου δράματος. [SPOILER] Umber να προσπαθεί να προστατεύσει τον Robb με τα τραπέζια κτλ. Ανατριχιαστικές στιγμές[/SPOILER][/SPOILER]

[SPOILER]ε ναι, αλλο αυτο, στη σειρα οπως φανηκε οι Αμπερ ειναι πισω στο Βορρα, οποτε εχει ψωμι απο κει [/SPOILER]

προσωπικα θυμαμαι ειχα μεινει, και γυρισα τις σελιδες πισω να δω αν διαβασα καλα, και οχι μονο μια φορα, 2-3. ε μετα ηπια κατι αλκοολουχο… :lol:

με τοσα που ακουγονταν εδω και καιρο και κατι memes που ειχαν βγει

[SPOILER]ημουν σιγουρος οτι θα πεθαινε ο Rob Stark,αλλα τετοια σφαγη δεν την περιμενα…πρακτικα 3 πρωταγωνιστες σε μια σκηνη 2 λεπτων εξαφανιστηκαν ετσι απλα.Και ο jon snow οταν σκοτωνει τον καριολη τον warg απολαυστικη σκηνη[/SPOILER]

[SPOILER][/SPOILER]

Link απο twitter μετα το σημερινο επεισοδιο. [B]->Twitter<-[/B]
Επος !

εγώ πάλι γέλασα με αυτό :stuck_out_tongue:

[SPOILER]όταν η Ταλίσα είπε στο Ρομπ πως θα ονομάσει το παιδί

[/SPOILER]

έχω πεθάνει με τα tweets

[SPOILER] Ωραία δραματική λεπτομέρεια το πόσο κοντά βρεθήκαν διάφοροι Stark μεταξύ τους σήμερα χωρίς να καταφέρουν να ανταμώσουν.[/SPOILER]

ΤΙ ΣΟΚ ΚΑΙ ΠΕΟΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ.

[SPOILER]παρα το οτι ηξερα απο σποηλερς οτι ο Ρομπ πεθαινει, δεν περιμενα τετοια ανελεητη και ωμη σφαγη.
Παντως προϊδεασαν αρκετα και με την πορτα και με τα ρουφιανοβλεμματα του Μπολτον και με τα κοντινα στην Σταρκαινα με το τρομαγμενο βλεμμα ενω μιλουσε ο πουστογερος, θα ηταν πολυ πιο σοκαριστικο να αρχιζε ξαφνικα η σφαγη.

Επικ μεταλ γενικα το επεισοδιο,επρεπε να εχουν βαλει μανογουορ να διασκευασουν Rains of Castamere κ να το παιζουν σε ολη τη σφαγη.

[/SPOILER]

Ενταξει ηξερα και εγω απο σποιλ το τι παιζεται και φοβομουνα να το δω το επεισοδιο γιατι ηξερα το ξενερωμα που θα ετρωγα.

[SPOILER]Ο πουστης ο Μαρτιν ποσο να μισουσε τους Σταρκ οταν εγραφε τα βιβλια? Ελπιζω με αυτο που εγινε να κανουν ολα τα βασιλεια gangbang πανω στους Frey. Και οι Λανιστερ μαζι. Και ο Τυριον να δωσει το facial :p[/SPOILER]

[SPOILER]Παντα κορακι ηταν δεν εμενε απο “αγαπη”, απο εντολη του Qhorin εμεινε, να μαθει κατι… Στη σειρα δε φαινεται αυτο :wink:[/SPOILER]

Βέβαια, μ’ αυτά και μ’αυτά παραλείψαμε αρκετά σημαντικά πράγματα από το επεισόδιο

[SPOILER]Ο Μπραν επιτέλους έμαθε να χειρίζεται την ικανότητά του και δεν μπορεί να “μπαίνει” μόνο σε ζώα αλλά και σε ανθρώπους κάτι που όπως είπε και ο Τζότζεν δεν μπορεί να το κάνει κανείς άλλος. Επίσης, έστειλε και τον μικρό στους Άμπερ. Η Νταινερυς πήρε και την Γιουνκάι και νομίζω ότι όταν γύρισε ο Τζόρα με τον Γκρευ Γουορμ και αυτή έψαχνε τον Ντάαριο ακούστηκε η καρδια του Μόρμοντ να σπάει. [/SPOILER]

Και λέγαμε για τον κακομοίρη τον Σάτερ με τον Όπι, χαχαχαχα!

[SPOILER]Αναμένω πάντως αντίστοιχο βίντεο με αντιδράσεις για τον επόμενο θάνατο στο τελευταίο επεισόδιο. Θα είναι η μέρα με τη νύχτα![/SPOILER]

[SPOILER]με εχει πιασει νευρικο

[/SPOILER]

:") :") :") :") :") :") :") :") :") :") :") :") :") :") :")

την ειδα και εγω την επεισοδιαρα αλλα βεβαια μου το ειχαν σποηλεριασει οποτε ποιος νοιαζεται γαμω τις μανουλες τους