House Of The Dragon [GoT thread]

Double post αλλα

Εμ βεβαια.οταν μαζευονται ενα ματσο αδερφες που δεν εχουν δει λεπτο ΛΟΣΤ και περιμενανε να δουνε τη σειρα με τα σπαθακια και τα δρακακια που ολοι αγκαλιαζονται στο τελος και φευγουν ευτυχισμενοι μετα εχεις " I’m done with this show,I won’t even watch the season finale" και “Ι wish I could sue a show for emotional distress”. [SPOILER]ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΩΛΟΖΩΑ
[/SPOILER]

edit:ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ, [B][U]μην ανοιξει κανεις το σποηλερ[/U][/B]…και μην τυχον ακουσω μαλακιες του στυλ εεε δεν ειπα τιποτα.

δε ξαναμπαινω σ αυτο το θρεντ μεχρι να τελειωσει η σειρα, γαμω τα ιντερνετς γαμω

Εχεις δικιο για το ΛΟΣΤ

[SPOILER][/SPOILER]

Πάντως γενικά πολύ καλό επεισόδιο. Μου αρέσαν όλες οι σκηνές. Μέχρι και μικρές λεπτομέρειες. Πχ πάτησα pause να θαυμάσω την θέα του Wall πάνω στους δασωμένους λόφους όταν φτάσανε ο Sam με την Gilly

και διαλογοι ατοφιοι μεσα απο το βιβλιο. δυνατη δουλεια.
και φυσικα καπου σα να ξεκαθαριζει μεσω της σειρας ο Μαρτιν πως θελει να συνεχισει αργοτερα… :wink:

Οσοι ειπατε για το ΛΟΣΤ να πουμε οτι ειναι (για μενα) η καλυτερη σειρα καθως εχουμε δει ολες τις δυνατες ανατροπες και γενικα η σειρα σπερνει… :slight_smile:

Στα δικα μας τωρα… στο βιβλιο η περιγραφη και γενικα το feeling πιστευω ηταν σαφως ανωτερα… αλλα μολις εκλεισε η πορτα και ξεκινησε το Rains Of Castamere… ειχα καιρο να ανατριχιασω τοσο πολυ… τη σκηνη παιζει να την εχω δει 5-6 φορες… Εκπληκτικο επεισοδιο…
ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ (οσοι δεν εχετε διαβασει τα βιβλια)… πραγματικα απορω πως μπορειτε και περιμενετε 1 χρονο για τη σειρα…

το απο πανω spoiler να μην το ανοιξει οποιος δεν εχει διαβασει το βιβλιο!
μην σας τρωει ο κωλος σας…

Ρε παιδιά έλεος με τα spoiler για τα βιβλία! Δε το άνοιξα το από πάνω αλλά πρέπει να καταλάβετε ότι το συγκεκριμένο thread είναι για την τηλεοπτική σειρά και ότι μπαίνει σε spoiler είναι για την σειρά και μόνο! Για τα βιβλία υπάρχει άλλο αντίστοιχο thread. Δεν είναι κατάσταση αυτή να φοβόμαστε να ανοίξουμε ένα spoiler, ειδικά σε σημεία που υπάρχει ένα κατεβατό από posts σε spoiler καταντάει κουραστικό!

πω ρε πστη και περιμενα οτι σε καποιο επομενο επεισοδιο θα μας δειξουν επιτελους τα βυζια της εγγονης του τσαπλιν

bad luck

περιμενα πως και πως αυτο το επεισοδιο από την μερα που διαβασα το βιβλιο. συγκλονιστικο. σιγουρα ο καλυτερος κυκλος για μενα. το μονο που εχω να πω για οσους δεν εχουν διαβασει ειναι οτι εδω ξεκιναει μια σειρα από απιστευτα γεγονοτα τα οποια θα ανατρεψουν οτι ξερετε ως τωρα για τη σειρα.[SPOILER]βεβαια ο μαρτιν εχει αλλαξει καποια πραγματα οπως η παρουσια του μελανιχθυ και της τζειν στην στο γαμο, οποτε καπου αλλου το παει[/SPOILER] το καλυτερο βιβλιο παντως εχει βγαλει μεχρι τωρα τον καλυτερο κυκλο

Και εσείς που δεν έχετε διαβάσει τα βιβλία πρέπει να καταλάβετε ότι η σειρά είναι η μεταφορά ενός βιβλίου, οπότε οι συγκρίσεις είναι αναπόφευκτες. Επίσης, τα σπόιλερ των βιβλίων δεν αναφέρονται αποκλειστικά στα βιβλία για να τα κουβεντιάζουμε στο άλλο θρεντ αλλά στην εξέλιξη της [B]σειράς[/B] με βάση αυτά που ξέρουμε από τα βιβλία. Ούτως ή άλλως γι αυτό υπάρχουν τα σπόιλερ, για να προειδοποιούν κάποιον να μην τα ανοίξει. Βέβαια καλό θα ήταν να αναφέρει κάποιος πριν το σπόιλερ αν αναφέρεται στα βιβλία ή όχι για να ξέρετε αν μπορείτε να τα ανοίξετε ή όχι (αν και οι περισσότεροι το κάνουν ήδη).

να ρωτήσω κάτι ? τι σημαίνει μην ανοίξετε το spoiler? το thread γιατί γράφει [B]“εκτενή σχόλια για τα βιβλία μόνο στο thread των βιβλίων”[/B]? καταλαβαίνω ότι κάποιοι έχετε διαβάσει τα βιβλία, αλλά το 90% αυτών που ξέρουν τι σημαίνει GoT ασχολούνται με τη σειρά αποκλειστικά.

Αν ήθελα να διαβάσω τα βιβλία θα το έκανα, [U]δεν είναι και κανά σπουδαίο accomplishment[/U]. Είναι συνειδητή επιλογή. Ακολουθώ τη σειρά. Έχω δει άπειρες σειρές τα τελευταία χρόνια, είναι σαν να μπαίνω στο κάθε thread με σειρά και να σποιλάρω. Please guys and girls.

Μη το ζορίζεις άλλο θα φας κιάλλα σπόηλερ στο κεφάλι :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Αυτο που ειπε ο dmembra ειναι το πιο απλο και λογικο. Πανω απο το σποηλερ απλα ας γραφεται προειδοποιηση οταν ειναι σποηλερ για βιβλια.

Αλλιως καποιος που εχει δει ολα τα επεισοδια μεχρι τωρα, και διαβαζει αυτο το θρεντ, πιθανως θα ανοιγει ολα τα σποηλερ πιστευοντας οτι αναφερονται στη σειρα αποκλειστικα.

Όντως χοντρό spoiler, αλλά:

[SPOILER]Δε νομίζω να έχουμε άλλα τέτοια σε αυτή τη σεζόν. Το τελευταίο επεισόδιο είναι για να τοποθετεί τους χαρακτήρες σε κάποια θέση για την επόμενη σεζόν. Άσε που χρονικά δεν πάει με τίποτα, εδώ ακόμα δεν έχουν εμφανιστεί οι Martell. Τέλος οι θάνατοι για φέτος :wink:[/SPOILER]

Σωστός ο Ακίλης! Εξάλλου νομίζω είναι γνωστό που πάνω κάτω στην σειρά πέφτουν τα σκηνικά στα οποία αναφέρεστε και είναι πιο μετά.

εγω και οι φιλοι μου

Πολυ δυσκολο να πεις σποιλερ απο βιβλιο ε?

Ευχαριστω.

Παρακαλώ βομβαρδίστε με σπόιλερς το πμ μου :lol::lol::lol::lol:

Δεν αντέχω να περιμένω ένα χρόνο ακόμη και πραγματικά σκυλοβαριέμαι να διαβάσω τα βιβλία :lol::lol::lol: