γενικα μην αρπαζεστε, οκ εκανε ενα λαθος και για αυτο το ειπα απο κατω για αποφυγη παρεξηγησεων.
μου φαινεται οτι τωρα ολοι πατε και ανοιγετε spilers επιτηδες να δειτε αν ανφερεται στο βιβλιο ή οχι και να κραξετε μετα! :lol:
Γενικά έχει κουράσει όμως αυτό. Αν όταν βγει το έκτο βιβλίο γράψω εγώ spoiler για αυτό στο θρεντ των βιβλίων χωρίς να το διευκρινίσω δεν θα το ευχαριστηθείτε νομίζω…
ξεκολλα
[SPOILER]το πρώτο κόμμεντ :’)[/SPOILER]
Έτσι!Τους σφάξανε όλους. ΟΛΟΥΣ!
Πραγματικα πιο το νόημα να βάλεις το συγκριμένο σποιλερ. Αλήθεια όμως. Από τη στιγμή που δεν μας αφορά άμεσα και όλα τα σπόιλερ που βάζαμε αφορούσαν το χθεσινό επεισόδιο. Εκτός και αν θες να μας πεις οτι λέγομαι αι λοβ μεταλ και δίαβασα όλα τα βιβλια. Οριστε να σας το αποδείξω.
Να ρωτήσω τώρα κάτι ειλικρινά. Τι σκατά σας ενοχλούν τα σπόιλερς? Γενικά, όχι μόνο στη συγκεκριμένη σειρά. Δεν θα δείτε την συνέχεια αμα μάθετε κάτι? Θα στερήσει κάτι απ την απόλαυση σας? Την βρίσκω γελοία όλη αυτή την γκρίνια.
εχει κουρασει η φαση
πεθαινει ο ρομπ και η μανα του και ο λυκος του
Προφανώς και θα μου στερήσει κάτι απο την απολαυση μου. Οταν εγώ θα πάω να δώσω 25 ευρώ να αγοράσω το βιβλιο θέλω να το διαβάσω χωρίς να ξέρω τίποτα και όταν φτάσω σε τέτοια σημεία όπως το σπόιλερ του[B] i love metal[/B] να πω wtf τι στον πούτσο έγινε μόλις τώρα?
Επίσης ο τίτλος έχει αλλάξει και λεει [I]εκτενή σχόλια για βιβλία ΜΟΝΟ στο thread των βιβλίων[/I] οπότε όταν βάζεις ένα σπόιλερ το βάζεις για το επισόδειο που μόλις είδες και όχι γιαυτο που θα δεις μετά απο 2 σεζόν. Τελοσπάντων αυτή η συζήτηση έχει γίνει πολλές φορές σαυτό το thread δεν έχει νόημα πλέον. Αλλά το αποπάνω σπόιλερ πραγματικά είναι τέρμα ηλιθιο. δεν αποσκοπούσε πουθενά. Ολοι έβαζαν σπόιλερς εικόνες, λινκς κτλ απο αυτά που είδαμε και ο αλλος μας είπε τι θα γίνει του χρόνου. [-X
Δηλαδή όταν δεις τελικά στην οθόνη αυτό που έγραψε ο i love metal δεν θα πεις wtf, εξαιτίας μιας αναφοράς 3 λέξεων? Συγκρίνεται ο τρόπος που θα χτίσει ο σκηνοθέτης την σκηνή με 2-3 λέξεις?
και η γυναικα του κ ο αγεννητος γιος του μην το ξεχναμε
Προφανως και δεν θα πω γιατί θα ξέρω τι γίνετε. αμα θες πες καμια ταινιάρα που δεν έχεις δει να σου πω το τελος και μετα βάλτη να την δεις για συγκρινεις τον τρόπο που θα χτίσει ο σκηνοθέτης την σκηνή με 2-3 λέξεις που θα σου πω εγώ.
Βασικά εγώ διαβάζω αδιακρίτως σποιλερ και δεν με ενοχλουν καθόλου. Ότι είναι να δω θα το δω και δεν με χαλά καθόλου να ξέρω τι θα γίνει.
Ρε Nihilist μάλλον μας τρολλάρεις
Προφανώς και με χαλάει να ξέρω τι θα γίνει. Ειναι πολύ μεγαλύτερη η απόλαυση όταν συνοδεύεται από την έκπληξη. Απορώ και για τι απαντάω σε κάτι σαν αυτό :p. Απλά αν δεν τρολλάρεις αποτελείς μια εξαίρεση
Δεν είναι ο μόνος 
Μόλις είδα το 9ο επεισόδιο και από χθες βλέπω παντού “Αχ, γίνεται χαμός”. Προφανώς και δεν πάτησα στο θρεντ. Αλλά τώρα που το είδα, άνοιξα τα σποιλερς.
Δικαίωμα του καθενός να μην θέλει να ξέρει τι γίνεται και μην του το στερείτε.
ΚΑΙ ναι είναι χοντρή μαλακία να κάνετε σποιλερς από τα βιβλία. Ωραία τα διαβάσατε, ξέρετε τι θα γίνει 20 επεισόδια μετά. Δεν μας νοιάζει. Προφανώς και μας ενδιαφέρει η σειρά και θέλουμε να έχουμε αγωνία.
Εδώ νομίζω συζητάμε για τη σειρά και αυτή βρίσκεται στην τρίτη σεζόν στο 9ο επεισόδιο. Όχι σε επόμενη σεζόν.
Το σπολιερ για το επόμενο επεισόδιο ήταν μαλακία αλλά γι’ αυτό μπαίνει εκεί κακώς το ανοίγεις. Αλλά να γράφεις σπόιλερ ρε ΙΛΟΒΜΕΤΑΛ για επόμενη σεζόν.
Αν ισχύει αυτό που έγραψες είσαι βλάκας που το είπες. Τέλος! Σβήστε το!
1ον εχετε δικιο περι σποιλερ και μαλκια μου που το εγραψα και γι αυτο το σβηνω… αλλα απο την αλλη εβαλα ολοκληρο “SPOILER ALERT” απο πανω… πραγματικα θεωρησα αυτονοητο οτι πηγαινε σε οσους ειχαν διαβασει το βιβλιο… και το σποιλερ μου ητνα περισσοτερο ερωτηση… συγνωμη αν σας ‘χαλασα’ τη διασκεδαση αλλα και παλι αφου εχετε ξαναφαει σποιλερ απο παρομοιες καταστασεις γιατι εξακολουθειτε να τα ανοιγετε τα γμημενα;;
Γνώμη μου. Μιλάμε για τη σειρά εδώ και σποιλερ από βιβλία προτείνω αλλού!
Κανείς να μην γράφει τίποτα για τα βιβλία. Νομίζω το λέει το θρεντ αλλά εσύ και κάποιοι άλλοι δεν το σέβεστε.
Και στην τελική εσείς που τα διαβάζετε τα έχετε διαβάσει αράξτε με καφεδάκι και μιλήστε άπειρες ώρες μεταξύ σας. Σε εμάς δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το χαλάτε.