Σαν φάτσα τον περίμενα και εγώ λίγο πιο βλοσυρό, αλλά μπήκε πολύ δυναμικά και αποφασιστικά
Καλη εισαγωγη.
Τον ΚΥΚΛΟ ΜΟΥ τον (την δηλαδη) ενοχλησε που αλλαξαν τον Naharis… Θα μπορουσαν να βαλουν καποιον αλλομ ρε παιδι μου, αλλα ετσω να του μοιαζει. Δω πηραν τον σερφερ ντουντ και τον καναν μεσογειανοπουλο
Παει καιρος που διαβασα τα βιβλια και θυμαμαι μονο λιγες γενικοτητες:
[SPOILER]η συναντηση με τους ανθρωποφαγους ειχε γινει στα πρωτα 4 βιβλια, δεν τους θυμαμαι καθολου (αν και μαντεψα πως στη σακουλα ειχαν ΚΡΕΑΣ ανθρωπου, αρα ισως τοξερα υποσυνειδητα[/SPOILER]
Γάμησε το καινούργιο. Το μόνο που ξενέρωσε κάπως ήταν η αλλαγή του ηθοποιού για την οποία δεν γνώριζα από πριν και κάπου με μπέρδεψε, αφού ο νέος δεν έχει καμιά ομοιότητα με τον παλιό Naharis. Ψιλοχάθηκα στην αρχή.
και εγω οταν τον ειδα προσπαθουσα να θυμηθω αν υπηρχε στη προηγουμενη σεζον:-k
μετα συνειδητοποιησα οτι αλλαξανε ηθοποιο:roll:
άσχετο, αλλά χθες ξαναθυμήθηκα πόσο κρίμα είναι που θα χάσουμε μια από τις καλύτερες στιγμές του βιβλίου:
[SPOILER]που ο δυνατός Μπέουλας (έτσι θα λέγεται για πάντα στις καρδιές μας) αφού νίκησε αβάδιστα/αβίαστα τον δαφνοστεφανωμένο και γαμάουα champion της πόλης (το μηρήν δεν ήταν?) κάθησε μεγαλόπρεπα και έχεσε μπροστά στους αμυνόμενους που μέχρι πρότινος ζητωκραύγαζαν.
αγάπη 
[/SPOILER]
Ε δεν ξέρουμε ακόμα, αλλά οντως γαματη σκηνή αυτή.
Πάντως τα δρακακια μεγάλωσαν…
[SPOILER]
[/SPOILER]
Ντάξει απλά καλό, τυπική πρεμιέρα. Η τελευταία σκηνή με Άρυα γάμησε!
Με τους δράκους κάβλωσα λίγο, δεν μπορώ να πω…

PS: Χαιρετώ το avatar του αποπάνω… Gunther for the win…!!

Πόσο θεϊκό θα ήταν [SPOILER]να την έκανε μια χαψιά που τον πείραξε όταν πήγε ν’ αρπάξει το κατσίκι :lol:[/SPOILER]
8O πω ρε πούστη…
Σας προειδοποιώ όλους όσους είδατε το δεύτερο ήδη… Πολλοί δεν το έχουμε δει ακόμα, οπότε ότι γράψετε σε S-P-O-I-L-E-R…!!!
[SPOILER][B][SIZE=5]ΠΟΥΤΣΟ ΣΤΟ ΜΟΥΛΙΚΟ[/SIZE][/B][/SPOILER]
Δεν το χω δει ακόμη το δεύτερο, μπήκα απλά να αφήσω αυτό -> [B][I][U]Sigur Ros - The Rains of Castamere (Game of Thrones Season 4)[/U][/I][/B]. Φοβερό είναι αλλά των The National καλύτερο ιμο.
[SPOILER]Έτσι ακριβώς, απ’ τις πιο απολαυστικές φάσεις μέχρι τώρα… :lol:[/SPOILER]
οι πραγματικοι φανς πενθουν για το τελος του καλυτερου χαρακτηρα της σειρας
[SPOILER]καλα να παθει το αρχιδι
να σαπισει κιολας και να μεινει ετσι χωρις ταφο:)
πιο πενθος σημερα εγινε θαυμα:)[/SPOILER]
ok…
[SPOILER]μέρα χαράς, μέρα γιορτής :D[/SPOILER]
9.9 στο IMDB :lol:
[SPOILER]εγινε πολυ μισητος για αυτο παιρνει τοσο:lol:
δεκαρι στο θανατο του πανιβλακα:)[/SPOILER]
[SPOILER] Βιντεακι με ανριδρασεις θα βγει ??? :p[/SPOILER]
[SPOILER]μονο εγω κοιτούσα το μπουστακι της σερσεϊ οταν πνιγόταν ο joffrey? [/SPOILER]
book spoiler
[SPOILER]
τελικά απο τις σκηνες φαίνεται οτι η margaery βαζει το διαμαντάκι απο το κολιέ της σανσα στο ποτήρι… Γιατι εγω θυμόμουν οτι την “δουλεια” την έκανε μονή της η γιαγια,
[/SPOILER]