[SPOILER]Αντιο σε μια απο τις πιο αξιοπροσεκτες ερμηνειες στην τιβι, δηλαδη πρεπει να εισαι ΠΟΛΥ καλος ηθοποιος για να σε μισουν ολοι ανεξαιρετως τοσο υπερβολικα πολυ :lol:[/SPOILER]
σε αλλο ενα book spoiler[SPOILER]Εγω την βρηκα βαρετη τη σκηνη, ισως γιατι δεν ειχα την εκπληξη να την ανεβαζει. Στο βιβλιο ηταν σκετος τρομος, ειδικα ενα σημειο που τονιζεται συνεχως, οτι εγδερνε το λαιμο του για να παρει ανασα, δηλαδη πιστευω μπορουσαν καπως να το βαλουν αυτο το στοιχειο περα απο το βηχαλακι —> ψοφος με αιματα και εμετους στη μουρη.[/SPOILER]
Δεν έχω διαβάσει τα βιβλία, αυτό που έχω στο spoiler όμως είναι ένα σενάριο δικό μου σχετικά με την συνέχεια.
[SPOILER]Η Σάνσα ήταν αυτή που δηλητηρίασε το μουνόπανο έτσι δεν είναι; Μόλις έπεσε το ποτήρι κάτω το άρπαξε και το έδωσε στον Τυριον, έβαλε κάτι μέσα σωστά; Δεν έχω διαβάσει τα βιβλία δεν έχω φάει spoiler από άλλου, μου ήρθε φλασιά.
Δεν ξέρω αν θέλω να μου το επιβεβαιώσει κάποιος που έχει διαβάσει τα βιβλία,
πφφ… γάμα το ας το πει κάποιος με ένα ναι ή όχι θα σκάσω :lol: [/SPOILER]
[SPOILER]Όχι, δεν το κοίταζες μόνο εσύ… Αγαπάμε βυζιά Cersei…
Απεριόριστη χαρά στο θάνατο του μαλακισμένου, αν και δεν το ευχαριστήθηκα όσο θα ήθελα… Το ήθελα πιο μεγάλο, πιο απολαυστικό και πιο επώδυνο… Να διαρκέσει περισσότερο, να τον βλέπω να βασανίζεται…
Παρ’ όλα αυτά ήταν και το spoiler που είχα φάει από πέρυσι… Περίμενα να δω πότε θα γίνει και κυρίως πως θα γίνει… Τώρα μπορώ να προχωρήσω αμέριμνος και αspoilerιαστος… Άντε γιατί καιρό την κουβάλαγα τέτοια χαρά και δεν μπορούσα να τη μοιραστώ…
Κατά τα άλλα, παληκάρια σφάζονται στα πόδια της Cersei, η οποία ζηλεύει βέβαια την Brienne (εδώ γελάμε, μπροστά στην Brienne η Cersei είναι Belucci) και αρκετά ύποπτα και ερωτικά βλέμματα που αφήνουν υποσχέσεις…
Επίσης αυτός ο Lord of Light πολύ γαμάτος είναι… Μια θυσιούλα του κάνεις, τρεις βδέλες καις εκεί πέρα και τα αποτελέσματα σχεδόν άμεσα… Και οικονομικός και αποτελεσματικός… Να περιμένουμε και Baylon σύμφωνα με την προφητεία…??
Είδαμε και λίγο Brann να γουστάρουμε και κατοικίδιο-Theon, μαζί με ένα ακόμα χαρακτήρα που θα χαρώ να ψοφήσει (λέγε με Ramsey) μαζί με τον πατέρα του και τον πουστόγερο τον Frey… The north remembers λέμε…!!!
Έλλειψε Caleesi, αλλά είχαμε αλλού χαρές και πανυγήρια… Πάει το γαμημένο το μούλικο… Απ’ ότι φαίνεται στο Westeros γάμος χωρίς έναν καλό φόνο δεν λέει μία… :p[/SPOILER]
εβαλε κατι σε αδειο ποτηρι? και ο τυριον το δινει αδειο, το γεμιζει, πινει ο τζοφρι και το αφηνει στην ακρη. και τη 2η φορα που το παιρνει, μετα την τουρτα, ψοφαει. η μονη που ειναι κοντα στο ποτηρι ειναι η ολενα (εντιτ: και η μαρτζερι προφανως). επισης η στιγμη της τουρτας εινα η μονη που δεν βλεπουμε τι γινεται με το ποτηρι, ενω μεχρι τοτε φαινοταν καθαρα ολες οι κινησεις
Δεν έχω δει κανένα από τα δύο, αλλά ήθελα απλά να πω πως όσοι έχετε facebook και γράφετε spoilers, έστω και με απλά υπονοούμενα κτλ, είστε ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ.
[SPOILER]Ναι κάτι πρέπει να βάζει σε άδειο ποτήρι. Πίνει ο άλλος μια πολύ μικρή γουλιά και το αφήνει στην άκρη. Τότε όμως η Σανσα ρωτάει τον Τυριον αν μπορούνε να φύγουν, αμέσως μετά τον φωνάζει ο τζοφρι να του δώσει το ποτήρι και πίνει αρκετό από το κρασί για να κατέβει καλύτερα η τούρτα. Όταν έμεινε μόνο του το ποτήρι ήταν σε κοινή θέα σε αυτούς που κάθονταν στο τραπέζι, αν κάποιος έριχνε κάτι, κάποιος από τους υπόλοιπους θα το έβλεπε. Μόνο όταν έπεσε κάτω δεν έβλεπε κανείς από τους καλεσμένους τι γινόταν.
Ασε που ο άλλος ο γελωτοποιός αμέσως μετά προσπαθεί να την φυγαδεύσει, επειδή ίσως ψιλιάστηκε κάτι, η επειδή σε αυτό το μενταγιόν/κόσμημα τι διάολο ήταν που τις είχε δώσει έκρυβε κάτι[/SPOILER]
[spoiler]ναι μπορει να εβλεπε καποιος κατι αλλα το θεμα ειναι οτι δεν βλεπουμε εμεις, μπορει να ηταν η μαρτζερι μπροστα η δεν ξερω γω τι. αντιθετα μεχρι τη στιγμη που φευγει απ τα χερια του τυριον δεν το αφηνει η καμερα και δεν φαινεται η σανσα να προλαβαινει να κανει κατι. επισης αν το εριχνε σε αδειο δεν θα υπηρχε το ρισκο να το δει ο τζοφρι?
ειδα ξανα τη σκηνη. νομιζω λυθηκε το μυστηριο. βαλε το σημειο που μιλαει η ολενα με τη σανσα[/spoiler]
[SPOILER]Παλεύω εδώ και λίγη ώρα με το spoiler του dmembra, δεν το άνοιξα ακόμα, δεν ξέρω αν θέλω. Μην το σβήσει κανείς μόνο θα περιμένω 1-2 επεισόδια ακόμα
Στα δικά μας όσοι δεν ξέρουμε ακόμα…
Η Ολένα γιατί να το κάνει όμως. Η κορούλα της τον είχε τυλίξει τον χαμένο και τον είχε του χεριού της. Δεν βλέπω και τόσο ισχυρό κίνητρο. Ο θάνατος του δεν ήταν και τόσο αναγκαίος για αυτούς.
Βασικά και μόνο που η κάμερα ακολουθεί το κύπελλο μέχρι να το πιάσει η άλλη και να το δώσει στον Τυρίον σε προδιαθέτει (αν ήθελε να βάλει κάτι μέσα το έκανε, για 1-2 δεύτερα το χάνουμε). Άσε που η όλη σκηνή σε βάζει σε αυτό στο τρυπάκι. Σε όλη την διάρκεια της παράσταση με τους νάνους η κάμερα μόνο Σανσα έδειχνε. Σαν υπνωτισμένη κοιτούσε.
Μένω στην θεωρεία μου για Σανσά και τον άλλον τον γελωτοποιό μέχρι τα επόμενα 1-2 επεισόδια. Μετά ανοίγω spoiler και ότι πέτυχα πέτυχα :p:p
Επίσης αν θυμάμαι καλά, στα βιβλία, δεν λέει ποιος ακριβώς το έκανε (αφήνει βέβαια σαφή υπονοούμενα) οπότε μάλλον η σειρά έκανε σπόιλερ σε όσους διάβασαν τα βιβλία