House Of The Dragon [GoT thread]

το παιχνιδι του στεματος :smiley:

Δεν άντεξα spoilerιάστηκα . Και είχα βγάλει ολόκληρη ιστορία για τον Oberyn :p.
Eπιτέλους επεισόδιο GOT με happy end ,

Ρε φίλε, βάλε spoiler να πούμε.
Επεισόδιο με happy end λέει.

Αν με ένα happy end έφαγες spoiler , που να δεις τι γίνεται μερικές σελίδες πιο πίσω,

[SPOILER]Τα άνοιξα τα spoiler τελικά. Δεν την είχα προσέξει καλά την κίνηση της άλλης, η θεωρία μου καταρρέει δυστυχώς :stuck_out_tongue: Βέβαια εξακολουθεί να μου κάνει εντύπωση. Γιατί να τον θέλει νεκρό η συγκεκριμένη;

[/SPOILER]

[SPOILER]Μπράβο στην παραγωγή ! Ψοφα πούστη και άσχημε !![/SPOILER]

Spoiler reeeeee, θα αρχίσουν τα ban σε λίγο.

Καταρχάς

[SPOILER][B][SIZE=4]ΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ, ΝΑΙ. [SIZE=5]ΨΟΦΑ ΜΑΛΑΚΙΣΤΗΡΙ![/SIZE][/SIZE][/B] [SIZE=2]Αν και οκ, ήθελα κι άλλο, 10’ να πεθαίνει ορ σμθ.[/SIZE] [/SPOILER]

Καταδεύτερον

[SPOILER]

[SPOILER]Γιατί όχι; Σε πρώτη φάση επειδή είναι αρχίδι. :stuck_out_tongue: Σε δεύτερη για να προστατεύσει τα εγγόνια της.[/SPOILER][/SPOILER]

εδιτ

Από τα [I][B]βιβλία[/B][/I]

[SPOILER]Βασικά θυμάμαι ότι ο Littlefinger λέει στη Sansa ότι το έκανε η Olenna με τη βοήθεια αυτού και του Dantos. Αλλά νομίζω ότι και έτσι φαίνεται να έγινε, δεν της λέει δηλαδή μαλακίες. Ε;[/SPOILER]

Έτσι, μόνο το Ozymandias αξίζει το 10 το καλό στο imdb, αυτό θα το κρατήσει.

Dead, θεωρία μου σε αυτό που ρωτάς:

[SPOILER]Υποθέτω έβγαλαν απ’ τη μέση το μαλακισμένο, επειδή πολύ απλά είναι μαλακισμένο και έκανε ο,τι του γκαβλώσει. Δεν ξέρω που είδες ότι τον έκανε ό,τι ήθελε η άλλη, αλλά εγώ δεν το είδα. Ήταν επκίνδυνος, μουνόπανο, και πολλές φορές έκανε ό,τι γούσταρε. Πολλοί λόγοι για να τον σκοτώσουν.

Μετά από αυτό, η διαδοχή έχει ως εξής: Βασιλιάς γίνεται ο μικρότερος γιος της Σέρσεϊ, αφού είναι ο μοναδικός Μπαράθεον (και καλά) πλέον. Ο οποίος και μικρός είναι, και νορμάλ φαίνεται μέχρι στιγμής. Η θεωρία μου είναι ότι παίζει να προσπαθήσουν να παντρέψουν την Μάργκερι με τον μικρό, ώστε να τον κάνει ό,τι θέλει ο οίκος και να κυβερνάνε οι Ταϊρέλ ουσιαστικά. Πολύ πιο εύκολο απ’ το να προσπαθήσουν να κάνουν τον Τζόφρι ό,τι θέλουν.[/SPOILER]

Αυτό. Και επίσης

[SPOILER]Μ παίζει και κάτι ακόμα που θα πρέπει να γίνει σπόιλερ από τα βιβλία για να εξηγηθεί αλλα λογικά θα το δείξει στα επόμενα επεισόδια[/SPOILER]

Και κάτι επιπλέον αλλά δευτερεύουσας σημασίας. Για όποιον αναρωτιέται για ποιο λόγο η γυναίκα του Μπόλτον είναι κάπως παχουλή, αυτό έγινε γιατί ο Walder Frey του έταξε το βάρος της γυναίκας που θα παντρευτεί (μια απο τις κόρες του) σε χρυσάφι

βιβλίο

[SPOILER]εχεις δίκιο. το είχα ξεχάσει αυτό. θυμόμουν ότι εμπλέκεται ο Littlefinger αλλα δεν θυμόμουν ότι το λέει[/SPOILER]

nerd mode: ασήμι. :stuck_out_tongue:

[SPOILER]πολλα τα ερωτηματικα απο χθες.εχω την αισθηση οτι εμπλεκονται ο μικροδαχτυλος(ο οποιος δεν επαψε ποτε να αγαπα τη σταρκενα κ σιγουρα δεν συγχωρεσε τους λανιστερ),ο ομπεριν(που αφηνει μεγαλο υπονοουμενο για την απουσια του αδερφου του) κ η ολενα που δεν μπορω να καταλαβω γιατι( περα απο το παιχνιδι της εξουσιας).κι αυτο γιατι νομιζω οτι βασιλισσα παραμενει η μαρτζορι αφου εχει ηδη στεφθει.(με τον αδερφο της ισως?)η σανσα δεν φαινετε να γνωριζει κατι.μετα κ απο αυτο το επεισοδιο πιστευω οτι ο τυριον κ η σανσα ειναι απολυτως ταιριαστοι για ολα αυτα που εχουν περασει μαζι. [/SPOILER]

ποτεητο - ποτατο :stuck_out_tongue:

χαχαχαχα καθε χρονο τετοια εποχη το θρεντ γινεται απολαυστικο :smiley: . προσοχη σε οσους δεν εχουν διαβασει τα βιβλια τι σποιλερ ανοιγουν.

[SPOILER]Ε κάπως το συγκρατούσε η άλλη μωρέ. Άσε που αυτή από την αρχή είχε λυσσάξει να γίνει βασίλισσα. “Η Βασίλισσα” όπως είχε πει σε προηγούμενη σεζόν. Δεν είναι λίγο του much να τον βγάλουν από την μέση ενώ έχουν ήδη μπει στο βασίλειο για τα καλά; Έτσι κινδυνεύουν να χάσουν πολλά. Εκτός και αν αυτός ήταν ο σκοπός εξ 'αρχής… kill the little bastard :lol:[/SPOILER]

<3 <3 <3

[SPOILER]
Σοβαρά τώρα, χρειάζεται και κανα ιδιαίτερο κίνητρο για να θες να σκοτώσεις το σίχαμα;

Το ότι οι Ταϊρέλ έχουν μεγάλο κίνητρο αφότου έχει στεφθεί η Μάρτζερι θα 'πρεπε να ‘ταν ήδη προφανές στους πάντες απ’ την αρχή.

Βέβαια εδώ που τα λέμε, αν με παντρεύανε εμένα μ’ αυτήν, θα 'γραφα το βασίλειο στα παπάρια μου και απλά θα τη φιστίκωνα όλη μέρα. :naughty:
[/SPOILER]

Με τρομάζει λίγο το στόμα της αυτηνής…

:frowning: εμενα παλι μου λειπει τουτο δω …

[SPOILER][/SPOILER]

Χαχαχαχ. Ε καλά και

[SPOILER]

[/SPOILER]