House Of The Dragon [GoT thread]

καλα η μαργκερυ χαλια μυτη στομα, οχι οτι δεν εχει ωραια ματια η γενικα δεν την λες ασχημη, αλλα μυτη στομα τραγικα.
αυτη που επαιζε την Ντορυα ναι πολυ καλο τεμαχιο.

Η ντορια είναι η φίλη της καλισι; Τρομερό πιστόλι !!

Μου κάνει εντύπωση που κανένας δεν παρατήρησε ότι…

[SPOILER]Στο previously on game of thrones του πρώτου επεισοδίου,μας δείχνει όλα τα highlights της περσινής σεζόν (Σφαγή του σταρκέικου,κόψιμο χεριού του ξανθομπάμπουρα,την καλίσι να παίρνει τους άσπιλους κλπ) και μέσα σε αυτά πετάει μια φαινομενικά αθώα σκηνή που η Κέιτ Μίντλετον,η γιαγιά της η Ολένα και το ζαβό συζητάνε για τον τζόφρι (“he is a monster” απαντά η σάνσα όταν την ρωτάει η Ολένα για τον Τζόφρι).όταν το είδα στο πρώτο επειδόδιο λέω καλά,τι την έδειξε αυτήν την μαλακία,αφού δεν ήταν σημαντικό;
Η απάντηση είναι προφανής πιστεύω μετά το δεύτερο,όπως και το γιατί η Μάτρτζορι (η κέιτ μίντλετον ντε) και η γριά αλεπού συνέχισαν να έχουν από κοντά την σάνσα ακόμα και όταν χάθηκε κάθε ελπίδα να την παντρέψουν με τον σερ λόρας κουνιστό.Δεν χρειάζεται να έχεις διαβάσει τα βιβλία ή να έχεις κληρονομικό χάρισμα για να καταλάβεις ότι η τριπλέτα ζαβο,μιντλετον και γρια αλεπού έκανε την δουλειά.
το καινούριο φλέρτ του σερ λόρας είναι μάλλον αθώο αφού είναι προφανές ότι έχει βάλει τον μπαρμπά λάνιστερ στο μάτι και όχι το μικρό μαλακισμένο[/SPOILER]

Η κριτική για το εκπληκτικό 3ο επεισόδιο του “Game of Thrones”…

[SPOILER]Ντάξει ο βιασμός δίπλα στο πτώμα του σιχάματος ήταν τόσο άρρωστο σκηνικό όμως… :?
[/SPOILER]

Κατά τ’ άλλα μόνο Tyrion και Oberyn!

…Kατά τ’άλλα, [B][SIZE=4]πάμε μωρή Καλίσι!![/SIZE][/B] :smiley:

Ερώτηση από βιβλία

[SPOILER]Ο Hound δεν υποτίθεται μετά από το σκηνικό στο πανδοχείο/ό,τι ήταν ότι τραυματίζεται πολύ σοβαρά κτλ κτλ;;[/SPOILER]

Για την ερωτηση σου

[SPOILER]Ναι προφανώς θα το αλλάξουν κάπως[/SPOILER]

Ωστόσο φέτος γίνεται της πουτάνας από spοiler στο ιντερνετ. Ακόμα και στα αθλητικά και στα ειδησεογραφικά site δεν μπορείς να διαβάσεις κάτι χωρίς να πέσεις σε spoiler

[SPOILER]Για το τελευταίο επεισόδιο όλοι ξέρουν πως έχει έναν βιασμό. Ακόμα και αυτοί που δεν το είδαν. Τίτλος σε ειδησεογραφικό site "Σάλος με το τελευταίο ‘Game Of Thrones’: ήταν ή δεν ήταν βιασμός η επίμαχη σκηνή; " και παρακάτω, προσοχή spolier. Η κάπου αλλού για το προηγούμενο επεισόδιο “RIP Joffrey” και παρακάτω Spoiler Alert :lol:

Τεσπα ωραίο το τελευταίο αν και εμένα δεν μου φάνηκε και τόσο βιασμός της Σερσει. Όλα τα λεφτά η Καλισι που αγαπήσαμε :smiley:
[/SPOILER]

Στο βιβλιο τουλαχιστον δεν ηταν.

[SPOILER]Δεν ξέρω τι άλλο έπρεπε να κάνει η Σέρσει για να θεωρηθεί βιασμός η συγκεκριμένη σκηνή =Ρ[/SPOILER]

[SPOILER]Να προσπαθήσει κανονικά να τον σταματήσει?[/SPOILER]

[SPOILER]Οκ, απλά δε θυμόμουν ακριβώς. Ας είναι, περισσότερος Hound για τον λαό! :D[/SPOILER]

[SPOILER]http://www.lifo.gr/team/primetime/47958 κάτι τέτοιο σα να λέμε, έκλαψα.

Στο μεταξύ

Τι είναι αυτό που εξόργισε τόσο πολύ τον κόσμο; Είναι οι θεατές ακριβοί στα πίτουρα και φτηνοί στο αλεύρι; Η εξήγηση ίσως βρίσκεται στην δήλωση του σκηνοθέτη, ο οποίος περιγράφει τη σκηνή ως «περίπου βιασμό», ενισχύοντας την αποτρόπαια θεωρία ότι «όταν μια γυναίκα λέει όχι, εννοεί ναι».
[…]
Υπάρχουν πολλοί που δεν συμφωνούν με το ότι υπήρξε συναίνεση, αφού η Cersei είπε πολλές φορές «όχι» για να πάρει την απάντηση «δε με νοιάζει». Επιπλέον, στην αντίστοιχη σκηνή του βιβλίου, η Cersei είναι αρχικά διστακτική, αλλά τελικά ανταποκρίνεται και συμμετέχει ολοκληρωτικά με τη θέλησή της. Χρειαζόταν αυτή η επιπλέον βία σε μια σκηνή που ούτως ή άλλως, ήταν από μόνη της δυσάρεστη;

Δηλ οκ, ξεσηκώθηκαν τα ιντερνετς για το αν συναίνεσε ή όχι η Cersei?! Τζίζαζ. [/SPOILER]

[SPOILER]κατά βάθος το ήθελε σα να λέμε, απλά έκλαιγε και του έλεγε συνέχεια όχι γιατί έκανε νάζια.

και τι θα πει “να προσπαθήσει κανονικά”, να έβγαζε στιλέτο από την μπότα και να του το κάρφωνε στο μάτι;

όσο για την ερώτηση της she wolf, (νομίζω ότι) τα ίντερνετς ξεσηκώθηκαν πρώτον για την αφέλεια του σκηνοθέτη και τις αστείες δηλώσεις του, δεν ήξερε τι σκηνοθέτησε πάνω κάτω, και δεύτερον για την πορεία του Jamie ως χαρακτήρα μελλοντικά. νομίζω ε.[/SPOILER]

[SPOILER]Σιγά και τι λέει ο άνθρωπος. Στην τελική, στο βιβλίο είναι διαφορετική η σκηνή, αν κάποιος έχει απορίες/θέμα, μπορεί να το λύσει από κει. Κι αυτό που εννοώ είναι ότι πολλές φορές στη σειρά κάποια κίνητρα/περιστατικά/πράξεις φωτίζονται και εξηγούνται καλύτερα αν έχεις διαβάσει τα βιβλία, καταλαβαίνεις το γενικότερο πλαίσιο και το γιατί συμβαίνουν κάποια πράγματα και δεν είσαι τόσο ξεκρέμαστος. Ενιγουει, άλλη κουβέντα αυτό όπως και να έχει.

Και δηλαδή οκ, για την πορεία του Jaime αυτό μας πείραξε; Πηδάει την αδερφή του έτσι κι αλλιώς ξερωγω, end of story. Ο άνθρωπος έχασε χέρι στην προσπάθειά του να τη βρει, αυτή δεν του καθόταν, χάσανε και γιο, πολύ θέλει; Δηλαδή σοβαρά, μας πείραξε αν βιάστηκε ή όχι η Cersei; Σε ένα σύμπαν φαντασίας να τονίσω και σε ένα σύμπαν όπου έχουν γίνει τα πάντα όλα και τρις χειρότερα. Συζητάμε για έναν βιασμό και τη συναίνεση. Srsly. Αν κάναμε έτσι κάθε φορά που γινόταν και στην πραγματικότητα, θα ήμασταν πολύ μπροστά.

Όπως και να έχει, η σκηνή και σε μένα έβγαλε αυτό το “περίπου”. Και είμαι και γυναίκα και δε θα μπω σε διαδικασία καν του να σχολιάσω το “όταν λέμε όχι, εννοούμε ναι” και λοιπές πίπες. Φάνηκε και να θέλει και να μη θέλει και λογικό. Από τη μία ήθελε τον άνθρωπό της, για παρηγοριά κιόλας ίσως, από την άλλη ήταν προφανώς το χειρότερο μέρος έβερ. Του Jaime πάλι του είχε γυρίσει η βίδα ελαφρώς με αποτέλεσμα το όλο κόνσεπτ να ταιριάζει στην αρρωστημένη τους σχέση, οπότε προσωπικά μου φάνηκε ότι κούμπωσε. Ήταν όσο ενοχλητικό/δυσάρεστο έπρεπε, -τόσο δηλαδή ώστε και κάπου από μέσα μου να πω και ένα “πάρτα μωρή μαλακισμένη” ορ σμθ :p- και όλα οκ, i guess.

Άντε και πολύ ασχολήθηκα, ας όψεται που ψάχνω δικαιολογίες για να παρατείνω τα διαλείμματα από το διάβασμα. :stuck_out_tongue: [/SPOILER]

[SPOILER]«όταν μια γυναίκα λέει όχι, εννοεί ναι»[/SPOILER]

[SPOILER]ναι έτσι φάνηκε, πως κατά βάθος το ήθελε. και όταν λέω να προσπαθούσε κανονικά, να του έχωνε καμιά μπουνιά, να τον έσπρωχνε πιο δυνατά, να έκανε κάτι παραπάνω τέλος πάντων. δεν λέω οτι θα τον σταμάταγε αλλά τουλάχιστον να φαινόταν η προσπάθεια για να πεις οτι ήταν βιασμός. [/SPOILER]

[SPOILER]Σοβαρα ασχολουμαστε με τα θεματα ηθικης που προβαλλει το Game of Thrones;

H φανταστική μεσαιωνικη ιστορια με βαρβαρους, ζομπι, σκιες-δολοφονους, δρακους, Game of Thrones;[/SPOILER]

Just checkin’ δηλαδη

Ντάξει το να λέμε ότι ήταν σιχαμένη η φάση (που ήταν εκτός αν έχεις κάποιου είδους διαστροφή) με το να συζητάμε τα της ηθικής πάνω σ’ αυτό έχει μεγάλη διαφορά. :p:lol:

Δε διαβαζεις τα ιντερνετς; Εχει γινει ΘΕΜΑ, οτι και καλα προωθει την σεξιστικη κουλτουρα του no means yes και αλλα τετοια.

ΚΑΙ ΞΑΝΑΡΩΤΩ, παιρνουμε μαθηματα ηθικης απο το Game of Thrones και δη απο το αιμομικτικο ζευγαρι που δεν κολλαει στο να πεταει δεκαχρονα απο παραθυρα ετσι ωστε να τελειωσουν το ντογκυ σταηλ με το πάσο τους;