ΧΟΝΤΡΕ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΧΙΔΝΑ ΝΑ ΦΑΣΩΝΕΤΕ ΜΕ ΑΝΤΡΕΣ, ΕΙΣΑΙ ΑΗΔΙΑΣ
Καταλαβε κανεις τι θελει να πει ο ποιητης ?
G.R.R Martin σταμάτα να απεικονίζεις (στην σειρά) τον Ομπερυν Μαρτελ ως αμφιφυλόφιλο. Είσαι βδελυρός.
Το χουν παραχέσει πια με τα κώλομαρκετινγκ κόλπα τους. Δηλαδή για κάθε γαμάτη σκηνή Red Viper, πρέπει πρώτα να βλέπουμε μια ανούσια σεξοσκηνή. Σε κάθε επεισόδιο. Με κοροϊδεύει όλος ο κόσμος 
Καλά ναι, η αλήθεια είναι ότι το έχουν παρακάνει λίγο με τον Ομπερυν. Ισως το κάνουν για να δείξουν ότι είναι χαλαρός και στ’ αρχίδια του αλλά όταν σοβαρεύει το πράγμα και πάει στον θανατο της αδερφής του γίνεται γαμάουα. Ότι δηλαδή ο μόνος λόγος που πήγε εκεί είναι η εκδίκηση.
Nαι ισχυει.Ο ηθοποιος εν τω μεταξυ ειναι απιστευτος στο ρολο του.
O Oberyn πηδάει ότι κινείται και στο βιβλίο. Get over it.

μονο την Παπαρηγα με σπαθι δεν ειδαμε :lol:
Το θέμα δεν είναι οι προτιμήσεις του. Στο βιβλίο δεν θυμάμαι να δείχνει ποτέ τι κάνει ο Ομπερυν στο κρεββάτι του. Η επιλογή να δείχνουν σε κάθε επεισόδιο αυτή την ιστορία αντι να χτίζουν πχ ακόμα περισσότερο τον χαρακτήρα είναι που ενοχλεί. Τέσπα λεπτομέρειες. Όλα τα λεφτά είναι στο 9ο επεισόδιο 
σκαλωμενη
Εκτός σειράς επίσης έφαγα σκάλωμα με τον Jack Gleeson (Joffrey):
https://www.youtube.com/watch?v=2PUefiJBJQQ
[SPOILER]
Και με αυτό (αν μπορείς να καταλάβεις τι λέει και πού το πάει):
https://www.youtube.com/watch?v=uKboLTwzFTs[/SPOILER]
Πραγματικά ωραίος τύπος, ρησπέχτ.
Βασικα αυτη ειναι η διαφορα τους, ο Τζακ σε σκαλωνει, η Μεησι [I][U]ειναι [/U][/I]σκαλωμενη. Οντως ρησπεχτ στον Ιρλανδο
Λοιπόν, τι είδαμε…
[SPOILER]
- Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή (μα τη μπαναγία έτσι θα το μεταφράσει κάποιος θεούλης απ’ αυτούς που μεταφράζουν - περιμένω screenshot για δικαίωση :lol:)
- Σταύρωσον, σταύρωσον αυτούς
- Ένα σωρό meh σκηνές
- Ε βάλε και λίγο Whitewalkers μωρέ να 'χει ενδιαφέρον
Ο καινούργιος βασιλιάς είναι κάτω από 13-14 έτσι; Μόνο έτσι εξηγείται ότι δεν έκατσε να σκίσει τη Μάρτζερι μέχρι να του πέσουν τα νεφρά.
[/SPOILER]
[SPOILER]
ειχα μια συζήτηση για το πόσο “δικα” του θα ειναι τα επόμενα βιβλία του χοντρού,
και με αυτο το επεισόδιο καταλαβαινουμε ποσο…
επίσης χαίρομαι που ήδη πηδάνε κεφαλαία απο μπριεν του 4ου!! (κανα 2 νομίζω μεχρι να καταλάβει οτι την ακολουθούσε ο ποντρικ)
[/SPOILER]
[SPOILER]Σοβαρα τωρα ? Αληθεια ? Πλακα μας κανουν ?
Λοκ στο Τειχος ? Μπραν στου Κραστερ ?
Τι μαλακιες μας δειχνουν πραγματικα ?[/SPOILER]
Απογοήτευση το επεισόδιο, κυρίως για τους αναγνώστες του βιβλίου που μάλλον σποιλεριάστηκαν (
στο τέλος.
Μέχρι την μέση το επεισόδιο πήγαινε βάσει βιβλίου, πολλές αλλαγές αλλά πάνε σύμφωνα κ με το τι βλέπουμε, πχ τον Πρόμαχο του Μπόλτον στο τείχος λόγω του Μπραν.
Nightwalkers δεν ρίχνει καν γενικά στα βιβλια 4 (του οποίου οντως τα γεγονότα ηδη τρεχουν)κ 5 οποτε ναι ψιλοspoiler, αν κ δεν βγαζεις συμπέρασμα τρελό κιόλας.
Γενικά ωραίο επεισόδιο αλλά οτι γίνεται βόρεια είναι τελείως διαφορετικό. Να δουμε πως θα το δέσει.
Παντως ο littlefinger ε? Χαχα θεουλης, παίζει κ πολυ καλα ο ηθοποιός.
Απογοήτευση πάντως για εμένα δεν ηταν.
Περίεργο επεισόδιο. Εγώ γιατί νομίζω ότι spoiler ήταν και η φράση ότι[SPOILER] η Σάνσα is not yet a murderer…[/SPOILER] ?? Επίσης πολύ σποιλερ στον βορά. Δεν με χάλασε απαραίτητα, αλλά δεν είμαι και σίγουρος ακόμα…
εγω εχω πει στον εαυτο μου να μη γκρινιάζω πλεον ας κάνουν οτι θελουν στα @@ μου… 
αλλα αν το σκεφτείς τη τελευταία σκηνη δεν γίνεται να μας μας τη διηγηθεί στα βιβλια λογου ελλείψεις χαρακτήρα…