Απορώ πως προκύπτει για κάποιους ότι [SPOILER] αυτός στο τέλος είναι ο Coldhands…[/SPOILER]
Εμένα πάντως είχε καιρό να μου αρέσει τόσο ένα επεισόδιο. Το θέμα με τις παρεκκλίσεις από τα βιβλία αρχίζω να το διασκεδάζω τελικά, ενώ παλιότερα με εκνεύριζε. Βασικά, αν κάποιος το δει θετικά, είναι σαν να υπάρχουν παράλληλες εκδοχές που κάποια στιγμή θα συναντηθούν πάλι, γιατί τα σημαντικά γεγονότα δεν μπορούν να τα αλλάξουν.
Ας πούμε ο Μπραν:
[SPOILER]Πάω στοίχημα ότι δε θα συναντηθεί με τον Τζον Σνόου. Κάπως θα γίνει με τους λύκους ή με τους Others. Πάντως δε θα έχουμε καμία δακρύβρεχτη συνάντηση.[/SPOILER]
Αυτό που σκέφτομαι τώρα είναι πώς θα βγάλουν άλλες 2 σεζόν μέχρι να φτάσουν στο τέλος του πέμπτου. Θα πρέπει να πάει πολύ αργάαααα για να τα καταφέρουν και θα βαρεθεί ο κόσμος.
Έχω σταματήσει να διαβάζω τα βιβλία στο 2ο λόγω αυτής της διαφοράς με τη σειρά… Και λόγω μειωμένου χρόνου προτιμώ να απολαμβάνω τη σειρά χωρίς να ξέρω, παρά να παλεύω να συγχρονίσω βιβλία και σειρά, ΟΜΩΣ…
[SPOILER]…αυτό που κατάλαβα από τα λεγόμενα είναι ότι υπάρχουν κομμάτια από το 4ο και 5ο βιβλίο, που για κάποιο λόγο μας παρουσιάζουν από τώρα…
Θεμιτό-αθέμιτο δεν ξέρω και δεν θέλω να ξέρω… Ούτε πως λέγεται ο τύπος στην τελευταία σκηνή… Μπορεί να μας δείχνουν White Walkers σπάνια, αλλά όταν το κάνουν έχει μια συγκλονιστική σκηνή πάντα να δείξει… Στη δεδομένη κοίταγα την οθόνη κανά 20λεπτο με το χαμόγελο που έχει ο Πόντρικ στη σκηνή που τον πλασάρει ο Jamie στην Brienne (πέθανα στο γέλιο με το χαμόγελο btw…
)
Αυτό το τέλος και η προηγούμενη σύνδεση της ιστορίας του Bran με τους αποστάτες έσβησαν ότι συνέβη πιο πριν, το οποιό δεν ήταν και κάτι το τρομερό…
Μοναδικές εξαίρεσεις η παραδοχή των ενόχων του φόνου του μαλακισμένου (κάτι που ξέραμε ήδη) και ο παπάρας ο Λοκ στο Τείχος (btw αυτός γίνεται το ίδιο μισητός με Frey/Bolton, αλλά πιστεύω θα το γυρίσει και θα συμμαχίσει με Snow)…
Στα εξτραδάκια Margory που παίρνει συμβουλές γριάς τσατσάς βγαλμένες από την προιστορία των ένδοξων νιάτων της και αποπλανεί και ανήλικα (μόνο για το ύφος που έχει την πέταγα στα σεντόνια άμεσα…)
Και πάλι όμως τίποτα το υπερσυγκλονιστικό… Έχουν 10 ώρες το χρόνο για να δείξουν τουλάχιστον 6-7 παράλληλες ιστορίες κάθε επεισόδιο και με λεπτομέρειες που τρέχουν… Δεν καταλαβαίνω πως και οι 10 ώρες δεν είναι μόνο σημαντικά γεγονότα που προχωράνε την πλοκή…?? (κυρίως σε άλλα επεισόδια αναφέρομαι που έχουν πολλές αχρείαστες)…[/SPOILER]
Γιατί μέχρι τώρα πώς το πάνε; 
Littlefinger = “Παίζει να σε βιάσω από λεπτό σε λεπτό και δεν το ξέρεις”. Μπρρρρ.
Ε, στα λόγια μου έρχεσαι, η τύπισσα μπορεί να μην είναι και το 10 το καλό σαν γκόμενα αντικειμενικά αλλά ό,τι της λείπει σε εμφάνιση το αναπληρώνει σε πουτανιά… :roll:
Θα το ξαναπώ πάντως, αλλά οι Walkers δεν μου αρέσουν στην σειρά. Τους φανταζόμουνα πολύ πιο κρυστάλλινους, με σώμα γλυπτού και απόκοσμους. Αυτοί είναι σαν γέρικα Undead από το Skyrim.
μιας κι εδειξε λοιπον την Μπριεν να την κανει για να βρει τη Σανσα, ενα μικρο spoiler/προβλεψη [B][U]MONO για οσους εχουν διαβασει τα βιβλια[/U][/B]
[SPOILER]το τελος του τριτου βιβλιου με την εμφανιση της lady stoneheart ειναι και το τελος της σεζον αλλα μαλλον παει απευθειας στην Μπριεν και οχι σε εκεινον τον Φρευ[/SPOILER]
[B][U]ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ!![/U][/B]
[SPOILER] Σε ποιο επεισόδιο θα δούμε την αναστημένη Κάτλυν; Γι’ αυτό ζω :Ρ[/SPOILER]
Εγω δεν θα γραψω κατι για τις αλλαγες σε σχεση με τα βιβλια.
[SPOILER]Απλα αυτα που εγιναν στο βορρα δεν στεκουν.Τιποτα απ’οτι εγινε.Ο
Ο Λοκ ειναι γνωστος μπαννερμαν του Μπολτον.Η Φρουρα δεν εχει κανει recruiting οποτε παιρνει μονο ανθρωπους απο την κοντινη περιοχη.Το
Dreadfort ειναι κατιτις μακρια.Οι προδοτες εχουν πιασει τον λυκο του
Σνοου.Οκ.Γουατεβερ.Τοσο ευκολο.Ο λυκος του Μπραν την παταει απο μια τυχαια παγιδα κοντα στο κλουβι του Ghost.Θα εχουμε δραματικες σκηνες
με Σνοου να ειναι κοντα στον Μπραν και ειτε να βρισκονται ειτε ο ενας
να φευγει και ο αλλος να φτανει.
Γεματο απο ‘τηλεοπτικες στιγμες’ οπως το βλεπω εγω.Τραβηγμενα πραγματα για να εχει περισσοτερο σασπενς μια ηδη ενδιαφερουσα ιστορια.[/SPOILER]
Δεν έχω διαβάσει τα βιβλία αλλά
[SPOILER]Γιατί είναι τόσο σπόιλερ για όσους τα έχετε διαβάσει τι έγινε με το White Walker και το μωρό; Τι άλλο θα μπορούσαν να τα κάνουν; Το ερώτημα είναι γιατί τα κάνουν έτσι. Για αύξηση πληθυσμού; Παίρνουν μόνο του Craster? Από τους Wildlings παίρνουν επίσης μωρά; [/SPOILER]
Αν τυχόν κάποιος απαντήσει ας ξεκαθαρίσει αν είναι τίποτε τρομερό σπόιλερ για αργότερα να μην το δω.
[SPOILER]Στo βιβλιο ειναι point of view τα κεφαλαια.Τον θανατο του Robb Stark ας πουμε το βλεπουμε απο τα ματια της μανας του.Οπως ειναι πολυ λογικο δεν υπαρχει White Walker χαρακτηρας στο βιβλιο.Οποτε οτι δειχνει οταν ειναι μονοι τους ειναι κατι που οι αναγνωστες δεν το εχουν διαβασει επουδενι.[/SPOILER]
Σχετικά με τους White Walkers.
[SPOILER]Στο τέλος της 2ης σεζόν βλέπουμε έναν στρατό από δαύτους να προελαύνει.
Που στο διάολο είναι αυτός ο στρατός τόσο καιρό? Κουράστηκαν και γύρισαν πίσω ξέρω γω?Έτσι όπως το έδειξε μου έδωσε την εντύπωση ότι κατευθύνονταν προς το Τείχος, αλλά το μόνο που κάνουν 1μιση σεζόν τώρα είναι να κλέβουν μωρά.
[/SPOILER]
αν και δεν ειναι spoiler αφου το εχετε δει περσι:
[SPOILER]ξεχνας οτι εσφαξαν ποσους απο το τειχος, δεν το δειχνει, αλλα το εννοει στο 1ο επεισοδιο της 3ης σεζον. και στο βιβλιο το ιδιο κανει.[/SPOILER]
'Έχουν πέσει γενικά οι ρυθμοί στα τελευταία επεισόδια αλλά…
Φέτος μάλλον είναι η σεζόν που θα πεθαίνουν τα μουνόπανα

δεν εχετε δει τπτ ακομα…
πόσο ισχύει το αποπάνω ^… αναμένουμε το τελευταίο επεισόδιο της σεζόν…
Πάντως όσο και να μου αρέσει η σειρά, είναι λίγο απάλευτο το πόσο λίγο δείχνει από κάθε σκηνικό σε κάθε επεισόδιο.
το θεμα ειναι τι να πρωτοπρολαβουν να δειξουν
Οι θεατές και όχι αναγνώστες της σειράς, είδαμε για άλλη μια φορά ότι ο Little Finger είναι πολύ μεγάλος παίκτης.
[SPOILER]Νομίζω η σεζόν θα τελειώσει με τον Μπραν να βρίσκει τον τυπά.[/SPOILER]
ο Littlefinger ειναι θεος λεμε!! παντως περναει στο ντουκου λιγο την αποκαλυψη της Λαισα. στο βιβλιο με ειχε αφησει λιγο χαζο θυμαμαι. εδω το περασε ετσι λιγο. λες και δεν εγινε και κατι.