Εγώ έμεινα χαζός γιατι δεν θυμόμουνα αν το χε πει αυτό στα βιβλία. Πάνε και καμιά δεκαριά χρόνια από τότε που τα χα διαβάσει. Πάντως ναι χτες ήταν φοβερός ο Πετυρ
ομπερυν σου εστειλα πριβε για να μην σποιλεριασω κανεναν!! 
Ούτε εγώ θυμάμαι πως το γράφει στο βιβλίο αλλά δεν ήταν λίγο…πως να το πω…επιτηδευμένο… σε φάση: “Θυμάσαι που μου είπες να κάνω αυτό και αυτό για να γίνει αυτό και αυτό”…δηλάδη μόνο που δεν κοίταζε στην κάμερα σε φάση House of Cards για να εξηγήσει τι έκανε 
και εγώ δεν θυμάμαι καν αν το έλεγε… πάνε και 3-4 χρόνια… το έλεγε όντως στο βιβλίο ε;
Ναι οντως dmembra για αυτο πρεπει να ευχαριστουμε λιγο τους σκηνοθετες,σεναριογραφους και λοιπους που θυμιζε Λαμψη η σκηνη, αλλα και στο βιβλιο τετ α τετ ειναι αν θυμαμαι καλα, οποτε ειναι δυσκολακι να το αποδωσεις αλλιως.
Κατα τα αλλα στα του επεισοδιου οταν ανα 3 λεπτα κανεις φωναχτες ερωτησεις στον κανενα του στυλ “Τι μαλακιες ειναι αυτες”, “που τα βρηκατε αυτα τα ψεματα” κλπ, ε γενικα απογοητευση. Ειπαν των σεναριογραφων να χεσουν και αυτοι ξεκωλιαστηκαν, κοντευουν να πιασουν επιπεδα Εραγκον οι αυθαιρεσιες. Και οχι τιποτα αλλο, γραψε τις μαλακιουλες σου, αλλα οταν αυτα τα ανυπαρκτα τρωνε τον τηλεοπτικο χρονο απο τα σημαντικα τεκταινομενα των βιβλιων σε ποσοστο 70-30 κατανταει γενικα απαραδεκτο. Απο την αλλη ισως ειναι διασκεδαστικο για οσους δεν εχουν διαβασει τα βιβλια γιατι δεν ξερουν που ειναι το ζουμι και σε καθε σκηνη πιστευουν οτι θα παιχτουν ιστοριες. Που δε παιζονται αλλα οκ. Bottom line μαλλον για 2 σκηνες ζουμε αυτη τη σεζον
λογικο φαινεται
το κανουν για να βγαλουν περισσοτερες σεζον
ολα για τα λεφτα
ανεκδοτακι…

σε περίπτωση που ξεχάσατε το arrestedwesteros(οπως εγω) τα καηδια βγαζουν ακομα επικές fotos…!!
Πόσο ΓΑΜΗΣΕ το σημερινό;
Και απ’ ό,τι μου λένε άτομα που ‘χουν διαβάσει τα βιβλία, αυτό δεν ήταν τίποτα μπροστά σ’ αυτά που έρχονται.
το βραδυ θα σου πω σιγουρα, γενικα ισχυει. για πες τι εγινε πανω κατω σε κανα πριβε 
Άνετα η καλύτερη σεζόν ως τώρα με μόνο αρνητικό το σπάσιμο σε πολλές παράλληλες ιστορίες με αποτέλεσμα να βλέπουμε πολύ λίγο από όλους. Το ενδιαφέρον στα ύψη ωστόσο.
Αυτή είναι η τελευταία φορά που μπαίνω στο thread επειδή πολλούς σας βλέπω να μην κρατιέστε για το τι γίνεται στα επόμενα. Πολύ φοβάμαι πως όλο και κάτι θα ξεφύγει από κανέναν μέχρι να ολοκληρωθεί η σεζόν. Δεν θέλω ούτε το παραμικρό και αθώο στοιχείο για το τι μπορεί να γίνει παρακάτω,
Τα λέμε όταν δω και το 10ο επεισόδιο της σεζόν 
[SPOILER]Το ενδεχόμενο ο Tyrion να ζητήσει champion duel δεν το σκέφτηκαν δηλαδή ο Jamie ή ο πατέρας τους; Εκτός αν χάνω κάτι…
Κατά τ’ άλλα όντως πολύ ωραία η σεζόν ως τώρα. [/SPOILER]
γαμησε το επεισοδιο! και τα καλύτερα έρχονται
[U]book spoiler[/U]
[SPOILER]φαντάζομαι ότι αυτό που στέλνει ο tywin στο Mereen είναι ο τρόπος της σειράς να αποκαλυφθεί ο Mormont (δεδομένου του πως πήγε το story με Selmy) [/SPOILER]
Α ρε Τυριον, όσο γαματο ηταν όταν το διάβασα, άλλο τόσο ήταν σήμερα!
Συμφωνώ κι επαυξανω με το spoiler του απο πανω μου! 
Με διαφορά το καλύτερο επεισόδιο της season 3.
Και είχα αρχίσει να απογοητεύομαι κάπως, μα τώρα η σειρά μας έδειξε το καλύτερο της πρόσωπο ξανά.
Απλά θεός Tyrion
Άπαιχτο και αυτό το επεισόδιο…!! Η φετινή season είναι πιο στρωτή από την περσινή για παράδειγμα… Δεν πάει πάνω-κάτω σε ένταση και γεγονότα… Είναι σταθερά καλή…!!

[SPOILER]Θεός Tyrion στο ξέσπασμα στο τέλος… Ο Dinklage έπαιξε όπως ακριβώς έπρεπε να παίξει το ρόλο… Ακόμα και η εικόνα του όταν αρχίζει να βράζει με το που εμφανίζεται η Σέι τα λέει όλα… Το ζει, γιγαντώνεται μέσα του και λες τώρα έρχεται το ξέσπασμα… Και λέγονται αυτά που έπρεπε να έχουν ειπωθεί καιρό τώρα… Άσχετα αν κανείς δεν δείχνει να ιδρώνει το αυτί…
Τη βλέπω τη δουλειά, μου μυρίζει… Μονομαχία με αντίπαλο τον Mountain που θα ορίσουν οι Lannisters και ο Tyrion θα ζητήσει εκπρόσωπο όπως με τον Bronn στο Eyrie… Και θα πεταχτεί Oberyn για να έχουμε το match της εκδίκησης… Δεν ξέρω, δεν έχω διαβάσει, αλλά το μυρίζομαι άσχημα αυτό το σενάριο… Και μ’ αρέσει…!!

Σε άλλα νεότερα, η Danny τα βρίσκει σκούρα με την εξουσία των δύο μέτρων και δύο σταθμών, οι δράκοι κάνουν τα δικά τους και ο Selmy-γέροντας και ο Lord Friendzone προβληματίζονται, αλλά δεν μιλάνε…
Ο Stannis πάει για δάνεια στο ΔΝΤ, αλλά ο Μέρκελ άρχοντας της τράπεζας του ρίχνει άκυρο με οικονομικούς όρους (ακόμα και στo Westeros οι τράπεζες κάνουν κουμάντο στους βασιλιάδες…
) και ο Τσίπρας ser Davos πάει να τους ρίξει με το φιλότιμο… Εν τω μεταξύ η ιδέα της εισόδου της πόλης είναι ο Κολοσσός της Ρόδου…?? Έχουμε πάει Φαλιράκι για γκομενάκια κύριε Martin…??

Όσο για Theon τι να πω… Ή τον παίζει τον ρόλο του Rick τέλεια και θα τη φέρει στο Ramsey ή απλά είναι τόσο άμπαλος… Από την άλλη το μπασταρδο-Bolton θα το φάει το κεφάλι του με τα παιχνιδάκια που πάει να κάνει, αλλά καλά θα του κάνουν… Άντε να παίρνει σειρά ο πατέρας του και ο κωλόγερος… The north remembers…
Βέβαια με το χρησμό της Μελισάνδρας δεν δίνω και πολλές ελπίδες στους Greyjoy… Μην ξεχνάμε ότι η τρίτη βδέλλα ήταν του Baylon… Και έχουν ήδη βγει και οι άλλες δύο…
Δεν είδαμε Starkόπουλα αυτή τη φορά, αλλά όλο και κάποια βαριά μοίρα θα περιμένει κάπου και γι’ αυτούς…
Γενικώς το επεισόδιο ήταν πολύ δυνατό και πέρασε νεράκι…!!!
P.S.: Ρε συ Varys αγόρι μου (που λέει ο λόγος), μην μου το χαλάς το ωραίο profile… Πρώτα ψευδομαρτυρία (καλά αναμενόμενο, το θέλεις το πάνω κεφάλι τουλάχιστον) και μετά βλέψεις στον θρόνο…?? Δεν σου πάει…[/SPOILER]
Α ρε rasputin ωραία τα λες όλα. Δεν θα πω πέραν του τελευταίου σου για το Βαρυς.
[SPOILER]στέκεσαι στη μαρτυρία, κι όχι σε αυτό που λέει στο τέλος…[/SPOILER]
Ενα αγαλμα στον Dinklage τωρα γαμω το κερατο.
[SPOILER]
[/SPOILER]
Το θυμάμαι το τελευταίο… Εύχομαι να το εννοεί…