House Of The Dragon [GoT thread]

Για τον Βάρυς,

[SPOILER]επειδή είναι απ’ τους 2-3 αγαπημένους μου χαρακτήρες γενικά, ελπίζω να είναι τα πράγματα όπως νομίζω ότι είναι (βασιζόμενος και στο spoiler του Σάμη). Εν τω μεταξύ, κάθε φορά που λέει “my little birds” κλαίω απ’ τα γέλια με τον τρόπο που το λέει. Γενικά είναι κάτι επαναλαμβανόμενες ατάκες που προσφέρονται για gags π.χ. αν βλέπεις τη σειρά με φίλους σου. :lol:[/SPOILER]

Ρε σεις

[SPOILER]Σποιλερ βιβλιου

[SPOILER]Ο Coldhands και η Lady Stoneheart δε θα πρεπε να χουν σκασει μυτη χροοοονια τωρα?[/SPOILER][/SPOILER]

[SPOILER]Ο Coldhands ναι και δεν ξερω τι θα κανουν. H lady stoneheart παει για φινάλε(τελευταία σκηνή??)
λογικά θα συνδυαστεί με story brienne
[/SPOILER]

καλή φάση, είναι σαν να βλέπω τους αγαπημένους μας ήρωες σε νέες περιπέτειες!
έβαλε και λίγο από 5,έβαλε πάλι και 4, μια χαρά! τα χει μπουρδελέψει λίγο αλλά οκ :stuck_out_tongue:

Η ανάλυση τουτελευταίου επεισοδίου του “Game of Thrones”, θα συμφωνήσω με το παραπάνω comment, ένα άγαλμα για τον Peter Dinklage παρακαλώ…!

:’’’’)

dat ending doe

υπάρχουν ελληνικοί υπότιτλοι?

απο οτι βλεπω εχει στο opensubtitles . δεν ξερω αν ειναι μεταφρασμενοι μεσω google βεβαια.

και βεβαια υπαρχουν
μολις ειδα το επεισοδιο
ωραιο τελος:)

zboiler για το τελευταίο
http://gifsound.com/?gif=fat.gfycat.com/ImpressionableDeliriousFanworms.gif&v=8iOpUdsMeqM&s=11

[SPOILER]Το Βουνό ΤΕΡΑΣΤΙΟ
Άντε πότε θα δούμε τη μάχη ρεεεε [/SPOILER]

[SPOILER]Ρε γαμώτο είχα ψηθεί για trial by combat σ’ αυτό το επεισόδιο, ποιός περιμένει μέχρι Ιούνιο τώρα…[/SPOILER]

Για μένα ο πιο συμπαθής/ενδιαφέρων χαρακτήρας ο Όμπεριν ως τώρα.

Την περασμένη βδομάδα μας είχαν ζαλίσει (δικαίως βέβαια) για την φοβερή ηθοποιία του Peter Dinklage στη σκηνή της δίκης. Προσωπικά ο μονόλογος του Pedro Pascar στο μπουντρούμι νομίζω πως ήταν 1000 φορές καλύτερος. Ανατριχίλα σκέτη.

Ανετα. Ε οριστε, αντι να χτισουν σε ενα τετοιο Ομπερυν, τον βαζουν 6 επεισοδια να ρουφαει πουτσες και να βολταρει σε κηπους. Και πολυ, πολυ καλο βουνο.

Μικρη απορια ομως ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ

[SPOILER]ΕΙΠΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ

[SPOILER]Τωρα που δεν υπαρχει βαρδος στη σειρα, σε ποιον πουστη θα φορτωσει το φονο ο Μικροδαχτυλος?

Επισης ειναι δυνατον να στειλουν το ΚΥΝΗΓΟΣΚΥΛΟ απο δαγκωματια και οχι απο την επικη μαχη με τους κακους καριοληδες στα βιβλια? Ετσι, γουσταραμε να βαλουμε το πιο σημαντικο κομματι του στορυλαην αρηα-κυνηγοσκυλο στην αρχη για να δειξουμε οτι η Αρυα σκληρυνε κ ιστοριες και ο θεος θα φυγει απο μολυσμενη δαγκωματια. Μαλλον. Μακαρι να φυγει εστω με made up μαχη.[/SPOILER][/SPOILER]

Καλός ο μονόλογος του Ομπερυν, πολύ καλός αλλά νομιζω του Τυριον ηταν καλύτερος. Ηταν ξέσπασμα. Ο Ομπερυν δείχνει όμως το σκοπό του.

Joker για το spoiler σου

[SPOILER]εύκολα το παρουσιάζει σαν αυτοκτονία πιστεύω. [/SPOILER]

Ότι προέβλεψες Rasputin. Και οι 2 ερμηνείες ήταν τρομερές. Επιτέλους το βρέξε η Khaleesi και είδαμε λίγο σώμα Naharis.

Μάλιστα… Ένα ακόμα ενδιαφέρον επεισόδιο… Συνολικά η season είναι η πιο γεμάτη από καλές σκηνές ως τώρα και φαντάζομαι πως ακόμα δεν έχουμε φτάσει στο αποκορύφωμα…

[SPOILER]Καταρχάς να μου δώσω τα εύσημα… ΝΑΙ, ΝΑΙ, ΝΑΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ…!!! Τα έλεγα ότι μου μυρίζει η δουλειά με Oberyn να θέλει εκδίκηση και να γίνεται ο πρωταθλητής του Tyrion… Από το promo του επόμενου που είδα ετοιμάζεται επική μάχη, αλλά ποιος περιμένει δύο εβδομάδες γαμώ…??

Στα υπόλοιπα του King’s Landing ξεχωρίζω το zoom στα πόδια της Cersei που πατάει με το φόρεμα πάνω από τα άντερα του νεκρού που μόλις έχει σφάξει ο Mountain… Πιο χαρακτηριστικό στιγμιότυπο για τον χαρακτήρα της ‘‘πατάω επί πτωμάτων’’ δεν γίνεται… Αυτά τα σκηνοθετικά τρικ, να μην ξεχνιόμαστε, τα έχουν διδάξει ιερά τέρατα… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: https://www.youtube.com/watch?v=5sOTSGQIRIc

Επίσης τίμιος Bronn, παρά την υποχώρηση… Τον παραδέχτηκα… Πιο τίμιο κρέμασμα δεν μπορούσε να του κάνει… Του λες και ευχαριστώ που λέει ο λόγος…

Για Daenyrys-Nahaaris δεν έχω λόγια… Το ότι γαμάει το μωρό ο κάγκουρας είναι ακριβώς η εικόνα που δεν θέλει κανείς να φαίνεται προς τα έξω… Δηλαδή, έτσι κάνεις τα πιτσιρίκια νέους Μήτρογλου μπας και γαμήσουν… Πιο friendzoning δεν πάει για τον Jorah πια… Του λέει εν ολίγοις: ‘‘Του έκατσα γιατί γούσταρα, αλλά εσένα ακούω και εσένα εμπιστεύομαι…’’ Και ο άλλος ο loser χαζογελάει… Τα θέλει ώρες ώρες ο κώλος του…

Ο κακομοίρης ο Snow το παλεύει να προειδοποιήσει, αλλά παπάρια και δεν βλέπω αίσιο τέλος για τον πεισματάρη αρχηγό του Castle Black…

Η Μελισάνδρα την παίζει τη ‘‘βασίλισσα’’ στα δάχτυλα και πάει την κόρη για θυσία… Μόνο ο Davos μπορεί να λογικέψει ίσως τον Stannis, αλλά από την άλλη έχει αποδειχθεί ότι οι θυσίες της κοκκινομάλλας πιάνουν (τρέμε Baylon) οπότε είναι μεγάλος ο πειρασμός… Πάντως η μικρή έχει προοπτικές για δυνατός χαρακτήρας… Κρίμα να πεθάνει από τώρα… Επίσης: Βυζγιά Carice Van Houten… Μια μαγεία…!!! :smiley: :smiley:

To Arya-Hound ζευγαράκι πολύ στα γούτσου-γούτσου το έχει ρίξει και με χαλάει… Θέλω να πιστεύω ότι θα δούμε στιγνή Arya σύντομα, γιατί ο άκυρος φόνος του χοντρού δεν μου έφτασε…

Το άλλο το ζευγαράκι του Μιμίκου και της Μαίρης (Podrik-Brienne καλέ…) έχει αρχίσει και αποκτά ενδιαφέρον στο προς τα που θα κινηθεί… Και αν καταφέρουν να πάνε και αυτοί και η Arya στο Eyrie, θέλω να δω πως πραγματικά θα το χειριστεί ο Μικροδάχτυλος, που τον έχει και άχτι η Arya…

O οποίος Μικροδάχτυλος πολύ lover boy μας βγήκε… Κοπελούδες σφάζονται στην μεταξωτή στολή του και τις παίζει στα δάχτυλα (sic :stuck_out_tongue: ) Σωστός Casanova… Μάλιστα το είδαμε και αυτό… Και στο τέλος σου πετάει και την Laisa από την Πύλη του Φεγγαριού να γουστάρεις (εγώ γούσταρα πάντως… Από την ώρα που παραδέχτηκε ότι έφαγε τον Jon Arryn την είχα άχτι)… Και όταν έπεφτε ήταν σαν μάγισσα που την σκοτώνουν σε παιδικό παραμύθι… Έπος…!! :smiley:

Γεια σου ρε Littlefinger… Και μάνα φάσωνες και τώρα πας και για την κόρη… Όνειρο ζω, μην με ξυπνάτε… Top 5 ανδρικών φαντασιώσεων…!! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

PS: Δείξτε λίγο Ygritte ρε κάφροι… Το κορίτσι παλεύει για εξιλέωση μαζί με άντρες (και παμφάγους άμα λάχει), τη στιγμή που τα ενδότερά της δεν ικανοποιούνται με κανέναν από αυτούς… Γεμίσαμε Don Juan κύριε Snow… Για πάρτε χαρτάκι προτεραιότητας…!! :stuck_out_tongue: :p[/SPOILER]

[SPOILER]Την απορία με το βάρδο και το Μικροδάχτυλο την έχω κι εγώ. Τι θα πει στους άλλους, ότι η Λάισα πάτησε μπανανόφλουδα κι έπεσε;; :lol:

Όσο για το Κυνηγόσκυλο, γιατί οπωσδήποτε να φύγει; Ξέρεις, υπάρχει κι άλλη θεωρία… :wink:[/SPOILER]

Μεγάλος Oberyn. Αν και είχα δει τον τίτλο του επόμενου επεισοδίου και κατάλαβα τι θα παίξει, ο λόγος του ήταν τόσο γαμάτος που φώναζα πράγματα του στυλ “ΝΑΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ, ΑΥΤΟΣ ΕΙΣΑΙ”. :lol:

Ποιος περιμένει 2 βδομάδες τώρα; :frowning:

τι να σας πω ρε μαγκες,μετριο επεισοδιο παλι.
ψιλο γτπ τη παει τη φαση γενικα παντως. στο βορρα ολα σκατα ρε, ολα χαλια.