εσυ θες copy paste του βιβλιου, δεν πιανεσαι 
κατα τη γνωμη μου βλεπουμε την πιο ενδιαφερουσα σεζον μετα την πρωτη.
επισης οπως το κοβω δε νομιζω το τελος της σεζον να συμβαδισει με το τελος του 3ου βιβλιου. ποσο μαλλον αν κρινω κι απο το τιτλο του 10 επεισοδιου.
Πολύ καλό επεισόδιο. Για Oberyn τι ν πω. Ο αγώνας τώρα δικαιώνεται. Γενικά όμως είχε καλές στιγμές και ατάκες. Πχ με Arya και αγρότη. Why go on? Habit…Διάλογος Tyrion κ Bronn. Συγκινητικός. Littlefinger κοψωράπτορ μεγάλος. Melissandre γυναικάρα κτλ κτλ. Ωραία πράματα. Δεν ήξερα ότι θα χουμε κενό γαμώτο και με ξενερώσατε 
Στην αρχή που λέει η Daenerys στον Daario ότι τους έβαλε περιπολίες για να σταματήσουν τις δολοφονίες, κανείς δεν αναρωτήθηκε “wtf, τι λέει, ποιες δολοφονίες” ;

^χαχαχχα
εμενα μου αρεσε το 7ο…ειδικα οταν πεθανε η Λαισα 

:lol:
Αύριο λοιπον…

[SPOILER]
EΛΕΟΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ :!:
[/SPOILER]
[SPOILER]αυτό ακριβώς, τίποτ’ άλλο[/SPOILER]

[SPOILER]Εντάξει παίζει να ήταν και πιο ηλίθιος θάνατος σε ταινία που έχω δει ποτέ. Δηλαδή seriously?? Πέφτει κάτω με την μαλακία καρφωμένη στο στήθος, αλλά του βάζει τρικλοποδιά, του συνθλίβει το κεφάλι και μετά ξαναπέφτει??? Για μένα η πρώτη μεγάλη απογοήτευση από game of thrones. Εντελώς βλαμμένος τρόπος να ξεπαστρέψεις ένα χαρακτήρα που έδειχνε άπειρα γαμάτος [-X
Και όχι τίποτα άλλο αλλά αν γλυτώσει τώρα ο Tyrion επειδή τα έχει τινάξει και το βουνό θα γελάει η πλάση. (δεν θέλω να μου πεις κανείς δεν ανοίγω spoiler) 
[/SPOILER]
[SPOILER]ο χριστος και η μανα του τι στον πουτσο ηταν αυτο στο τελος. ανατριχιλα. αμααααααααααααν8O:?[/SPOILER]
με επιασε
[SPOILER]πονοκεφαλος[/SPOILER]
με αυτο που ειδα
Ακόμη δεν το είδα 
[SPOILER]
Παιδιά ολη η μάχη ειναι τα ζογκλερικα του ομπεριν!
Παντως εε ρε μανία που εχουν να αλλάζουν τις σκηνές του βιβλίου… Πιστεύω του βιβλιου ο θανατος ηταν πιο ανατριχιαστικος…
[/SPOILER]
[SPOILER]ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ! :lol:[/SPOILER]
[SPOILER]
Απλα του κανει μια αγκαλίτσα και ακούγεται που του σπάνε ΟΛΑ τα κόκαλα 
[/SPOILER]
[SPOILER]Μαλάκα Όμπεριν, πραγματικά δεν το περίμενα.
Μεγάλος Martin για άλλη μια φορά που εξολοθρεύει κάθε είδος ανταπόδωσης δικαιοσύνης.
Μπορεί και να πέθανε και ο Βουνίσιος αλλά γιατί ρε Όμπεριν.[/SPOILER]
[SPOILER]Μας γαμησε με την γκορια.Μου τον ειχαν σποιλαρει εδω και καιρο τον θανατο του Ομπερυν αλλα μεχρι τελευταια στιγμη πιστευα οτι απλα τρολαρανε στο ιντερνετ.Πραγματικα ηλιθιος τροπος να πεθανει κανεις.
Το χαιλαιτ παντως ηταν η μαυρουλα που επλενε γυμνοστηθη τα ρουχαλακια της στο ποταμι.best[/SPOILER]
[SPOILER]Σσσσσσστ η ποιο γαμάτη σκηνή ΟΛΩΝ τον βιβλίων μέχρι τώρα 8) 8)
ούτε ηλίθιος θάνατος, ούτε απογοήτευση, ούτε ηλίθιος τρόπος, ούτε τίποτα …
αναμενόμενα αυτά που έκανε ο red fucking viper !!!
ααα και everything happens for a reason ;)[/SPOILER]
[SPOILER][COLOR="#FF0000"][B][SIZE=4]“Elia Martell, Princess of Dorne, you raped her. You murdered her. You killed her children.”
“Say her name!!!”
Μέγα Όμπερυν !!![/SIZE][/B][/COLOR][/SPOILER]