ποσο χαλαρα ισχυει αυτο :lol: και το βλεμμα i will fucking rape you του γυμνοσαλιαγκα.
α οσοι εχετε διαβασει τα βιβλια [SPOILER]θυμηστε λιγο πως πεθαινει ο Ομπερυν, γιατι και εγω αλλιως το θυμομουν και σκαλωσα με το υπεργκορ στο τελος.
[/SPOILER]
ποσο χαλαρα ισχυει αυτο :lol: και το βλεμμα i will fucking rape you του γυμνοσαλιαγκα.
α οσοι εχετε διαβασει τα βιβλια [SPOILER]θυμηστε λιγο πως πεθαινει ο Ομπερυν, γιατι και εγω αλλιως το θυμομουν και σκαλωσα με το υπεργκορ στο τελος.
[/SPOILER]
[SPOILER]παει να του πει το βουνο οτι οντως τους σκοτωσε ψιθιριζοντας, σκυβει να ακουσει και του σπαει το λαιμο[/SPOILER]
[SPOILER]
‘’’‘I put my life in the Red Viper’s hands, and he dropped it. When he remembered, too late, that snakes have no hands, Tyrion began to laugh hysterically.’’
πάντως όταν το διάβασα και είδα που ο Όμπερυν τα τίναξε, ποιο πολύ είχα αγωνία μετά για το τι θα γίνει με τον Τύριον, πάρα για το ότι πέθανε -και με ποιόν τρόπο- άλλος ένα γαμάτος χαρακτήρας … βέβαια ήταν και το 2ο part του 3ου βιβλίου που είναι κεφάλαιο και σημαντικός θάνατος 8)8)[/SPOILER]
[SPOILER]Ήξερα τι θα γίνει, το περίμενα, αλλά αυτή τη φρικαλεότητα (με την καλή έννοια) και τη γκοριά δεν την περίμενα. Πάντως όσο προετοιμασμένος και να ήμουν για το τέλος του Όμπερυν αυτή η κραυγή που έβγαλε ήταν ανατριχιαστική
[/SPOILER]
oντως dmembra αυτο ηταν το χειροτερο. απιστευτα ανατριχιαστικη με την κακη εννοια.
και πολυ πιστο στο βιβλιο το οτι
[SPOILER]η αρια και Ο ΘΕΟΣ φτανουν στο Εηρι. Ετσι ειναι παιδια, μπραβο.Αλλα πως να βγαλουμε μια σεζον και απο δαυτους, βαλε μπουρουχα να χουμε. Καλα, ασε και το παραμυθι με την Σανσα. Αυτο σεναριακα δε χαλαει το σχεδιο του Μπεηλις οπως αναφερεται στο βιβλιο???[/SPOILER]
Μόλις το είδα, ουφ τώρα θυμήθηκα γιατί λατρεύω αλλά κ γιατί μισω τον Μάρτιν…
[SPOILER]ένας γαματος ηταν φετος κ τον εστειλες γρήγορα. Όσο είχα σπαστει διαβάζοντας το βιβλιο, αλλά τόσο κ χειρότερα ένιωσα σήμερα, ο viper ηταν χαρακτήρας να χτισεις τη συνέχεια, όχι να τον στειλεις για ραδίκια. Τεσπα το επεισόδιο γαμησε κωλαρακια… Αλλά αν είχα πίεση 20 όταν διάβαζα τώρα έχω 100. Όχι την έχιδνα έτσι ρε αλήτη χοντρέ!!![/SPOILER]
Red viper περιμένω το ποστ κ το σχολιο σου
δεν ειχα διαβασει το βιβλιο κ εμεινα ξερος καμια ωρα
[SPOILER]WHAT!!! THE!!! FUCK!!! JUST!!! HAPPENED??? 8O8O8O8O8O8O[/SPOILER]
Αυτό ήταν. Περάσαμε, αγγίξαμε και μας την φέρανε…
[SPOILER]Περίμενα μεγαλύτερη και πιο αγωνιώδη την μονομαχία. Στο βιβλίο θυμάμαι δεν την πάλευα. Κρατιόμουνα απίστευτα να μην πάει το μάτι μου λίγες σειρές πιο κάτω να δει τι θα γίνει. Μου άρεσε και πιο πολύ το τέλος εκεί. Στην σειρά μου φάνηκε κάπως υπερβολικό. Όπως και να χει ήταν άλλη μια φοβερή σκηνή. Και όχι δεν ήταν ηλίθιος ο θάνατος του. Ήθελε να ξεσκεπάσει τον Tywin και να γίνει της πουτ%$#ς. Απλα ο Mountain είναι ο πιο δυνατός άνθρωπος του Westeros ξέρω γω. Μάζευε ότι του χε μείνει όσο ο άλλος έλεγε τα δικά του και του την έφερε. Γενικά πολύ καλό επεισόδιο. Στεναχωρήθηκα και με Jorah. Πολύ καλός κύκλος. Ουσιώδης κ ποιοτικός![/SPOILER]

Ισχύει, ειδικά
[SPOILER]όταν ξεκινάει το επεισόδιο με την άλλη να ρεύεται, ο Hound και η Arya που καταλήγουν στο Eyrie και το σκηνικό με Missandei-Greyworm ήταν τίγκα στην ουσία. =/
Και όλα αυτά μόνο στο προχθεσινό επεισόδιο. Ο κύκλος γενικά είναι γεμάτος φίλερς και ηλιθιότητες αντί των οποίων θα μπορούσαν να είχαν μπει πολύ ωραία σκηνικά με σημασία για την ιστορία. [/SPOILER]
Σκασε ρε γκρινιαρη,ειδαμε βυζακι και κωλαρακι Missandei τουλαχιστον. <3
Συμφωνω με bastard.Πολλες αχρειαστες σκηνες.Ειδικα φετος.
Η 11-12 ετων Missandei των βιβλιων εχει γινει σοκολατι καπκεηκ και ο ευνουχος καβλαντιζει μαζι της.
Γι’αυτό στο ποστ μου είπα μόνο για την “ουσία”, με την “ποιότητα” δεν υπήρχε θέμα, αγαπάμε Missandei εννοείται.
[SPOILER]
[/SPOILER]
[SPOILER]
[/SPOILER]
χαχαχα οχι ρε δεν ειναι τέρας…
[SPOILER]
[/SPOILER]
:lol:
ΡΙΚ λέει αχαχαχαχαχαχα