House Of The Dragon [GoT thread]

ΕΛΙΩΣΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΕΠΟΣ ΕΠΩΝ!!!

πες τα ρε μλκ,που τα χει γαμήσει όλα! μπουρδέλο το έχει κάνει ο χοντρός, πιο ηλίθιες σκηνές μαρμαρώνεις.

μια χαρα ειναι τα φιλερς αυτα, ειδικα φετος. ειλικρινα θελω να πειτε τι σκηνες θελατε να δειτε, αλλα να ειναι μεσα απο το βιβλιο. μην μου πειτε στο περιπου, συγκεκριμενα. και φυσικα για χαρακτηρες που ειναι στη σειρα, για αυτους που εμειναν στο βιβλιο δεν ασχολιομαστε ετσι κι αλλιως.
κι επισης σκεφτειτε οτι οι ηθοποιοι που παιζουν, ε πρεπει και να παιζουν. δεν τους πληρωνουν τσαμπα, δεν ειναι σελιδες!! καπως δεν θα δικαιολογηθειη παρουσια τους, εστω και με καποιο φιλερ?

για εμενα βλεπουμε την καλυτερη σεζον μαζι με την πρωτη, στο πολυ χαλαρο ομως. τωρα αν θελετε copy paste τα βιβλια, αληθεια σταματηστε τη σειρα και διαβαστε μονο αυτα.

η μαχη moyntain και viper Ηταν γαματη, απλα ηθελε λιγο πιο πολυ. στο βιβλιο η αληθεια ειναι ενιωσα πιο πολυ τον Omperyn.

τελος λιγα για τον ομπερυν για οσους εχουν δει το τελευταιο επεισοδιο η εχουν διαβασει τα βιβλια.

[SPOILER]ισως ο ο πιο αγαπημενος χαρακτηρας οσο διαβαζα το τριτο βιβλιο. πραγματικα τον γουσταρα πολυ. το μονο κακο στη σειρα ειναι οτι τον ηθελα να τον δειξει λιγο παραπανω, ειδικα στις ομιλιες με τον Τυριον. η εστω σε βλεματα με τους αλλους (οχι τα σεξουαλικα), γιατι ολοι τον τρεμανε κατα βαθος, γιατι τον ξεραν τι ειναι ικανος να κανει. και το πως μιλουσε στο βιβλιο, εδειχνε αν μη τι αλλο οτι ηθελε μεν την εκδικηση αλλα δρουσε στο παρασκηνιο με υπομονη μεχρι την μαχη. αυτο δεν το εδειξαν τοσο καλα, ενω θα μπορουσαν. για εμενα δεν μου ερχεται ελληνικη λεξη ακριβης για αν τον χαρακτηρισω, αλλα στα αγγλικα ταιριαζει γαντι το cunning. δηλαδη πονηρος, πανουργος, αλλα και υπομονετικος κτλ. εδω λοιπον, ο χοντρος εκανε το φαουλ απο το βιβλιο, οχι απο τη σειρα. αντι λοιπον να κανει το σωστο (και ποτε εχει γινει θα μου πεις), και να χτισει κατι με αυτον, πχ το Ντορν μετα να ειναι εναντιον των Λαννιστερς ανοιχτα, τον σφαζει αφηνοντας μας μαλακες παλι :frowning: [/SPOILER]

τον σιχαινομαι τον χοντρο γιαυτο που εκανε.-

ποιο απ’ολα? σου εχει κανει πολλα εσενανε!!

[SPOILER]δεν αξιζε ρ μλκ στον ομπερυν αυτο. απλα δεν του αξιζε. με αυτον τον τροπο,με αυτα τα λογια, απο αυτο το πραγμα. ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕ!!![/SPOILER]

[SPOILER]οχι σιγουρα οχι δεν του αξιζε. γιατι ηταν γαματος χαρακτηρας, πολυ γαματος. και οπως ειπα και χτες, οταν διαβαζα το βιβλιο ειχα σπαστει. βλεποντας το και ζωντανα, εκνευριστηκα ακομα πιο πολυ. ειλικρινα δεν ειχα στεναχωρηθει τοσο για νεντ σταρκ, ρομπ σταρκ. με αυτον τα ειχα ψιλοβαψει μαυρα. ουφ… ανεβαινει η πιεση παλι…[/SPOILER]

Κάποιος έπρεπε να το πει.

Τα τρία τελευταία επεισόδια είναι εύκολα τα καλύτερα της σειράς εδώ και καιρό.

[B]Episode #9 Preview [/B]

ωραια πράγματα.

Παρτε και μια παρωδιουλα!

ρε μαγκες,το ρομαντζο του grey worm με την αλλη ειναι στο βιβλιο η ειναι τηλεοπτικη ηλιθιοτητα?

νομιζω ειναι 10χρονη η αλλη στο βιβλιο απλα την εκαναν μεγαλη στη σειρα για να δειξουν κανα βυζι.

H κριτική για το 8ο επεισόδιο του “Game of Thrones”

Δεν υπάρχει. Κλασικές τηλεοπτικές κοτσάνες

No complaints here

Πως θα έπρεπε να είχε τελειώσει η μάχη του 8ου επεισοδίου και άλλες ιστορίες…!

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.richapps.hodorkeyboard.app

για ποιό λόγο να το αγοράσεις κιόλας και να μην είναι free? :stuck_out_tongue:

Ωραίο το επεισόδιο.

Μην ανοίξετε όσοι δεν έχετε διαβάσει τα βιβλία.

[SPOILER]edit, άκυρο, μόλις είδα το πρόμο του επόμενου.

επίσης βαθιά μέσα μου ελπίζω ότι θα κλείσουν με lady stoneheart, αν και οι πιθανότητες είναι ελάχιστες =Ρ[/SPOILER]

Πολύ καλο. Τα είχε όλα.

Bastard χωρίς να έχω δει το promo

[SPOILER]νομιζω θα σκάσει ο σταννις στο τέλος, lady stoneheart του χρονου μάλλον.[/SPOILER]