How I Met Your Mother

γω τοπα ετσι για το σποιλερ :expressionless:

'Εκλεισαν για 6η σεζόν. Τζίζους.

O mon dieu !
Tην βαψαμε κοινως !

Αφου με ψαρώσατε γιατί νόμιζα πως είμαστε στην 6η σεζόν, θέλω να ρωτήσω γιατί είναι κακό που έκλεισαν και για 6η σεζόν. Δηλαδή αν στα επόμενα 4 επεισόδια μας έδειχνε μια ξανθιά κουκλάρα και μας έλεγε ο Μόσμπι “παιδιά, αυτή ήταν η μάνα σας”, θα ηρεμούσατε; :stuck_out_tongue:

+1
Ειναι κακο γιατι ειναι τρεντυ να κραζεις τη σειρα στο ροκινγκ…:lol:
Για μενα φετος βγαζει αρκετο γελιο οπως παλια…
Και να μου πει καποιος οτι δεν ειναι καλη σειρα γενικα,να το δεχτω,ουτε και εγω κοβω φλεβα,δε καταλαβαινω ομως τη λογικη:δεν δειχνουν τη μανα,αρα η σειρα ειναι μουφα…
Στη τελικη στο Big Bang,που ξαφνικα εγινε και μοδα επειδη το βαζει το Star,δεν υπαρχει κανενα σεναριο,και βασιζεται καθαρα στην ατακα,οχι οτι δε μαρεσει,μαλλον το προτιμω απτο How I met,απλα δε βλεπω τη τεραστια διαφορα που βλεπουν πολλοι εδω…

'Ωχου…

To κακο ειναι οτι τα περισσοτερα επεισοδια φετος ειναι βαρετα.
Ουτε στα 2-3 πρωτα χρονια εδειχναν και πολλα για την μητερα
αλλα τουλαχιστον γελαγαμε.

ναι δεν ειναι οπως τις σεζον 2-3 αλλα εχει μερικα επεισοδια πολυ καλα
πχ τα 2 τελευταια ειναι γ@μ@τ@(12-13):stuck_out_tongue:

Νταξ αυτα ειναι αποψεις,πιστευω απο τοτε που εμεινε σινγκλ Μπαρνευ ολα τα επισοδεια λενε…
Δε βλεπω μεγαλη διαφορα με τα 2-3 πρωτα χρονια,βεβαια δε βλεπω και κατι καινουργιο, που με ψιλοξενερωνει,αλλα απτην αλλη,ποσες κωμικες σειρες εξελισονται αισθητα με τα χρονια?
Εξαιρειται παντα…

[SPOILER]

[/SPOILER]

η σειρά αποδεικνύει πως αν έχεις “κλειδώσει” 2 βασικούς πρωταγωνιστές σε σχέση, και “κλειδώσεις” κ άλλους 2 πέφτεις πολύ σε ενδιαφέρον.

στα φιλαράκια όλους τους ενδιέφεραν τα ερωτικά μπερδέματα. κ μεταξύ της παρέας αλλά κ με εξωτερικούς. σοτ how i met μας έχουν κουράσει με τα fillers - ειδικά οι παντρεμένοι είναι απελπισία (κ μου θυμίζουν κ ένα κολλητό μου).

το βλέπω από συνήθεια όποτε δεν έχω να κάνω κάτι καλύτερο

Το σημερινο/χτεσινο επεισοδιο ηταν απολαυστικο μπορω να πω.
Απειρο γελιο τα μεταξυ τους πειραγματα :stuck_out_tongue:

Cook pu ! [SIZE=“1”]here…[/SIZE]

ειχε ναι τις στιγμες του =Δ

γελασα

Το βλέπω να γίνεται το επόμενο my name is earl, θα το κόψω.

To 15 πάντως ήταν πολύ καλό επεισόδιο για τα γούστα μου.

Δηλαδη ? Επειδη εχω δει μονο τον πρωτο κυκλο του Earl.

Καλουτσικο το επεισοδιο.

Το my name is earl ξεκίνησε καλά αλλά από ένα σημείο και μετά δεν βλεπόταν.

παιδια επειδη σας βλεπω που ζοριζεστε με κωμικες σειρες περιορισμενης εμβελειας να πω κατι κ φευγω

η κωμικη σειρα της 10ετιας ειναι μια

[SIZE=“3”]arrested development[/SIZE]

αφηνει τα παντα χιλιομετρα πισω.οσοι θελετε κωμωδια υψηλοτατου ‘καμμενου’ πανεξυπνου ψυχεδελικου χιουμορ εδω ειστε

να το πω κ αλλιως,για 2 τηλεοπτικες σειρες εχω φιλοτιμηθει να ανοιξω thread εδω μπας κ τσιμπησει νεους θεατες

το ενα ειναι το the wire (απλα οτι καλυτερο βγηκε στην αμερικανικη τηλεοραση τα τελευταια 20 χρονια)

ε το αλλο ειναι το arrested development

αυτα,τα λεμε στο αντιστοιχο thread Tου arrested8)

Μπορεί να μου πει κάποιος πότε στο καλό θα γνωρίσει τη μάνα των παιδιών του?Έχει καταντήσει πολύ κουραστικό…

ειναι απλο οταν τελειωσει η σειρα…:stuck_out_tongue:

Πολύ κακό επεισόδιο (για μένα)