How I Met Your Mother

Πρωτες 5 σεζον αγαπησα…Μετα εγινε τοσο κλισεδιαρικο και βαρετο/απαισιο σε προκλητικο βαθμο.

έλεος με αυτήν την ομπρέλα…

εισαι,ειμαι, είμαστε μαζόχες αγορι μου παρτω χαμπάρι!!!

η σειρά ειναι στον πατο αλλα πατάω να κατεβάσω τα επεισόδια!!!

Εμένα κλασσικά μ’ άρεσε :razz:

ε και εγω για 20 λεπτα λεω δε γαμιεται;
βασικα ειπα να δω και τον 8ο κυκλο γιατι οπως φαινεται θα ειναι και ο τελευταιος…

Βαρετο ηταν.

Αλλα ισχυει αυτο που ειπε ο Neo.

ρε εγω γιατι δεν μπορω να το βρω το καινουριο ουτε isohunt ουτε τορρεντζ:!: (μονο αυτα ξερω δηλ.υπαρχει αλλου?)

Pax σου εστειλα pm με λινκ για το καινουριο επεισοδιο. Ελπιζω να κανει! :stuck_out_tongue:

Και το σημερινο επεισοδιο ηταν παλι εμετικο.

Σημερα ειδα και το 4ο επεισοδιο του κυκλου…μεχρι τωρα δεν εχω πει ασχημη κουβεντα για τη σειρα,γτ σχεδον παντα μου θυμιζει ενα κομματι μου κ παντα με αγγιζε…ομως μετα κ απο αυτο που ειδα,αν δεν κανουν κατι συντομα,θα χαθει στα βαθη του καδου και ειναι κριμα…

τραγικη αντιγραφη το τελευταιο.και η φαση με το παιχνιδι και η κηδεμονια.κιεγω πλεον το σιχαθηκα τελειως και θα ξαναδω παλι οταν ειναι να τελειwσει απλα και μονο απο περιεργεια…

Στο χθεσινο, η σκηνη με την Λιλυ

[SPOILER]με The Wire reference[/SPOILER]
με αποζημιωσε (και) για την φετινη τραγικη σεζον! :smiley:

Γαμησε αυτη η σκηνη ναι !

Ειλικρινά, οι δημιουργοί αυτής της σειράς δοκιμάζουν πλέον την υπομονή ακόμα και των πιο καλοπροαίρετων θεατών της. Τώρα τελευταία κάθε επεισόδιο σχεδόν μου φαίνεται χειρότερο και πιο χαζοχαρούμενο από το προηγούμενο. Σε κάτι τέτοιες στιγμές μου φαίνεται ότι το μόνο που με κρατάει και συνεχίζω να βλέπω τη σειρά είναι η αίσθηση ότι έχει χαρακτήρες που μπορούν να βγάλουν γέλιο ανά πάσα στιγμή. Αλλά κατά τ’ άλλα οι σεναριογράφοι θέλουν ξύλο.

τελευταιο επεισοδειο με την δικη για την λιμνη φρογκ ειναι το αποκορυφωμα της βλακειας

Αισθάνομαι πολύ περίεργα. Το 9 μου άρεσε.

σας το εχω ξαναπεί δεν εχετε δικαίωμα να κράζετε!!

την κατεβαζουμε και την βλεπουμε γιατι θελουμε να διατηρησουμε την εντροπια μας (sheldon spoke )

Παιδια η σειρά απο 5η σεζον και μετα εχει καθοδικη πορεία με αποτελεσμα στην 7η και κυριως στα πρωτα της 8ης να εχει πιασει πατο. ΟΜΩΣ τα δυο τελευταια ελεγαν. Ειδικα το 10 ηταν επεισοδιαρα απο τα παλια!! τολμω να πω απο τα πολυ καλα της σειρας γενικά.

Συμφωνω για το 10.Γελασα αρκετα!