Κυκλοφορησε ο πεμπτος δισκος των βελγων Hypnos 69 ονοματι Legacy(επιτελους…:D)
Ο δισκος εχει 7 κομματια διαρκειας 72 λεπτων με αρκετες μελωδιες,τραγουδια με folk και jazz περασματα με πολλα prog στοιχεια και ψυχεδελειες χωρις να κουραζουν.
Να μην ξεχασω την κιθαριστικη δουλεια η οποια ειναι τρομερη…
Πολυ ταξιδιαρικος δισκος…
Ακουστε τον…
Πολύ καλός ο δίσκος, δεν περίμενα τίποτα κακό από τα παλληκάρια…αν και προσωπικά προτιμώ The Intrigue of perception…
ρε παιδιά εγώ είχα ακούσει το eclectic measure και δε μου άρεσε, τους βαρέθηκα.
Αν έχεις ακούσματα τύπου monkey 3, aqua nebula oscillator, my sleeping karma δε νομίζω να τους βαριέσαι…
ίσως δεν ήταν σαφές το ρήμα. monkey3 και my sleeping karma μ’ αρέσουν, αλλά οι hypnos 69 ήταν ύπνος (:p), πώς να στο πω. δεν με τράβηξαν καθόλου. ντάξει, θα δοκιμάσω κι αυτόν τον δίσκο γιατί είναι στο στυλ που μ’ αρέσει βέβαια, κουβέντα να γίνεται.
πέτυχα το εξώφυλλο στο sludgeswamp και δεν κατάλαβα πως είναι hypnos 69 προσπερνώντας το.
συντάσσομαι με την wretch και το κατεβάζω.
Ειναι πιο κοντα σε ακουσματα οπως Embryo, Eloy, Dzyan, Comus, Kraan, Pink Floyd,Van der Graaf Generator και το σιγουρο ειναι οτι θελει πολλες ακροασεις.
Ο δισκος ειναι σε 70?s psych/prog rock μονοπατια…
Κομματαρες τα ?Requiem (For a Dying Creed)? και The Great Work…
To The Intrigue of perception ειναι στη λιστα μου με τα καλυτερα των 00’ς…Δισκαρα…
Γκρουπάρα οι Βέλγοι. Ντάξει, τι να λέμε τώρα, όλοι οι δίσκοι τους είναι αξιολογότατοι και όπως φαίνεται το Legacy συνεχίζει στα ίδια (αναμενόμενα) πλαίσια. Από το εισαγωγικό επικό Requiem φαίνεται πώς κυλάει… Και το Electric Measure είναι βέβαια πανέμορφο, όπως και τα προηγούμενα και πώς θα γινόταν αλλιώς, όταν συνδυάζουν τόσες ωραίες επιρροές και βάζουν π.χ. hammond δίπλα σε τέτοιες κιθάρες. Αναμενόμενο είναι να προσφέρουν στιγμές που αποδίδουν ψυχεδελοprog μεγαλεία. Ε, και κάτι από King Crimson βέβαια --> www.youtube.com/watch?v=j0zPUxJ0gZ8
Ομορφιές.