Ηi Guys! Καλώς σας βρήκα!

Επιτέλους,το πήρα απόφαση και έγινα μέλος της μεγαλύτερης και καλύτερης(να ευλογήσουμε και λίγο τα γένια μας :stuck_out_tongue: ) διαδικτυακής rock κοινότητας.Να πω λίγα πράγματα για μένα… (Θα υποθέσετε τώρα ''Ακομά δε γράφτηκες,άρχισες τη μπάρλα[-X ) Είμαι φοιτήτης στην ΑΣΟΕΕ στο τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής,πηγαίνω γυμναστήριο 4 φορές τη βδομάδα και δυστυχώς οι πιο στενοί μου φίλοι δεν έχουν και την καλύτερη σχέση με τη rock-metal μουσική#-o .

Κατά τα άλλα,από ακούσματα δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο κόλλημα,αλλά έχω μια ιδιαίτερη συμπάθια προς τη gothic/ατμοσφαιρική σκηνή και την progressive.Ενδεικτικά ακούω πέρα των must(Ζeppelin,Sabbath,Purple,Maiden,Metallica κτλ…) Τool,Porcupine Tree,Nevermore,Riverside,The Sins of Thy Beloved,Anathema,Opeth(09/07 standar mesa:yahoo:),Shadow Gallery,The Gathering,Paradise Lost(οι πρώιμοι) και η λίστα δεν τελειώνει…

Εκτός rock χώρου,μ’αρέσουν οι Loreena McKennitt,Lisa Gerrard,Mητροπάνος(:o ),Αλεξίου,Θαλασσινός… Μπορεί να ξεχνάω μερικούς τώρα αλλά τεσπά…

Αυτά…

Καλώς με δεχτήκατε! :smiley: :oops: :rockon:

Riverside? Shadow Gallery?

You are more than welcome!!!

καλωσηρθες, καλα ποστ

Ωραια ακουσματα εχεις…καλως μας ηρθες…:smiley:

Τhx Guys!! Να στε καλά!!:oops:

Kαλοσωρισες και απο μενα μονο ενα παραπονο σου εχω απο ολες τις μπαντες που ειπες επρεπε να βαλεις πρωτους τους metallica

Καλως ηρθες κι αμα θες καμια συμβουλη για τα κατατοπια στην ΑΣΟΕΕ ριξε ειδοποιηση! :wink:

8O :-s τώρα αν σε ρωτήσω που θα ήταν Metallica χωρίς τους Sabbath θα ανοίξουμε ολόκληρη κουβέντα που όμως βαριέμαι να την ανοίξω.Sorry αν το ύφος ήταν επιθετικό:roll:

Τhx,αν και δε νομίζω να χρειαστώ κάτι.Είσαι και συ από ΑΣΟΕΕ ή έχεις κανά γνωστό?Το μόνο που θα ήθελα να δω είναι έναν κρυφό όροφο που λένε οτι έχει το κτίριο:-k .Μπορείς να βοηθήσεις?:slight_smile:

που νομιζεις οτι εισαι στο χογκουαρτς??

Εχω τελειωσει Πληροφορικη και μεταπτυχιακο κειθε και ακομα πηγαινω καθημερινα. Η συνηθεια που εγινε λατρεια. :slight_smile:

Κρυφος οροφος δεν υπαρχει.

Νομίζεις ότι κάνω πλάκα?Είναι απ’τα πρώτα που μαθαίνεις μόλις πας…
Ο κρυφός όροφος έχει την έννοια ότι βρίσκεται μεταξύ 2 ορόφων.Μη φανταστείς ότι αν αγγίξεις μια βιβλιοθήκη αυτή γυρνάει και σε πάει στο πίσω μέρος της:)

Κι όμως…

νομιζω οτι ο χαρρυ ποττερ ηρθε στο φορουμ …

It’s magic…:hippy:

Δεν ξέρω ρε Κωστή αλλά με τα σχόλια σου και εδώ και στο το topic ‘‘Μου τη σπάει’’ δεν πρέπει να με πήρες με καλό μάτι:cry: Γιατι?:dunno:

απλα οταν μου λες οτι υπαρχει μυστηκο δωματιο στο πανεπιστημιο… δεν σε παιρνω και πολυ στα σοβαρα

Τεσπά,μπορεί να κάνω και γω λάθος… Μη βαράς:tomato: :slight_smile:

εισαι καινουριος ακομα… θα καταλαβεις οτι εδωμεσα κανουμε περισσοτερο χαβαλε

ωπ,γυμναστήριο είδα:)
εύγε,εκεί περνάω άπειρες ώρες.welcome

Οχι ρε φιλαρακι δεν ησουν επιθετικος και εχεις δικιο σ αυτο οτι θ ανοιγαμε συζητηση δηλαδη