Επιτέλους,το πήρα απόφαση και έγινα μέλος της μεγαλύτερης και καλύτερης(να ευλογήσουμε και λίγο τα γένια μας ) διαδικτυακής rock κοινότητας.Να πω λίγα πράγματα για μένα… (Θα υποθέσετε τώρα ''Ακομά δε γράφτηκες,άρχισες τη μπάρλα[-X ) Είμαι φοιτήτης στην ΑΣΟΕΕ στο τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής,πηγαίνω γυμναστήριο 4 φορές τη βδομάδα και δυστυχώς οι πιο στενοί μου φίλοι δεν έχουν και την καλύτερη σχέση με τη rock-metal μουσική#-o .
Κατά τα άλλα,από ακούσματα δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο κόλλημα,αλλά έχω μια ιδιαίτερη συμπάθια προς τη gothic/ατμοσφαιρική σκηνή και την progressive.Ενδεικτικά ακούω πέρα των must(Ζeppelin,Sabbath,Purple,Maiden,Metallica κτλ…) Τool,Porcupine Tree,Nevermore,Riverside,The Sins of Thy Beloved,Anathema,Opeth(09/07 standar mesa:yahoo:),Shadow Gallery,The Gathering,Paradise Lost(οι πρώιμοι) και η λίστα δεν τελειώνει…
Εκτός rock χώρου,μ’αρέσουν οι Loreena McKennitt,Lisa Gerrard,Mητροπάνος(:o ),Αλεξίου,Θαλασσινός… Μπορεί να ξεχνάω μερικούς τώρα αλλά τεσπά…
8O :-s τώρα αν σε ρωτήσω που θα ήταν Metallica χωρίς τους Sabbath θα ανοίξουμε ολόκληρη κουβέντα που όμως βαριέμαι να την ανοίξω.Sorry αν το ύφος ήταν επιθετικό:roll:
Τhx,αν και δε νομίζω να χρειαστώ κάτι.Είσαι και συ από ΑΣΟΕΕ ή έχεις κανά γνωστό?Το μόνο που θα ήθελα να δω είναι έναν κρυφό όροφο που λένε οτι έχει το κτίριο:-k .Μπορείς να βοηθήσεις?
Νομίζεις ότι κάνω πλάκα?Είναι απ’τα πρώτα που μαθαίνεις μόλις πας…
Ο κρυφός όροφος έχει την έννοια ότι βρίσκεται μεταξύ 2 ορόφων.Μη φανταστείς ότι αν αγγίξεις μια βιβλιοθήκη αυτή γυρνάει και σε πάει στο πίσω μέρος της:)