Γεια χαρά. Είμαι ο Χρήστος (και είμαι καλάαααααα!!!). Ακούω τα τελευταία 23 χρόνια της ζωής μου Scorpions αλλά και γενικά κλασσικό Hard n’ Heavy, AOR, κλπ. Μπορώ να εκφέρω άποψη για ότι έχει σχέση με Scorpions, Cinderella, Motley Crue, Poison, Bon Jovi, Twisted Sister, Accept, Saxon, κλπ, κλπ αλλά δυστυχώς δεν έχω ιδέα από μουσικά είδη που βγήκαν μετά τα 90s. Κοινώς δεν ξέρω την τύφλα μου για μπάντες όπως οι Nightwish (εκτός από το group του κιθαρίστα τους τους Brother Firetribe που είναι Θεοί και το πρώην group της τωρινής τραγουδίστριας τους Alysson Avenue που ήταν και αυτοί φοβεροί), goth metal, nu metal, και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις! Αυτά!8O
Welcome συνονοματε…
Αφου ακους Σκορπιονς θα περασεις καλα στο φορουμ μας, αφου τα μισα ποστ ασχολουνται με αυτους…
Yo, χαίρετε αγαπητέ, τα μουσικά μας γούστα απέχουν αρκετά θα λεγα αλλά θα βρεις ουκ ολίγους στο φόρουμ που γουστάρετε τα ίδια πράγματα! (άκουσα scorpions?). Καλώς όρισες λοιπόν!
Καλως ορισες.Το οτι ακους Σκορπιονς και θα εχω κι αλλον να κραζω (πραγματικα εχω κουραστει) το προσπερναω.
Σε παω επειδη εισαι Πειραιωτης.Γεια σου ρε γειτονα!!!
Καλωσορίζω τον poser-master!!!:lol:
Χαίρομαι που τα μισά posts ασχολούνται με τους Σκορπιούς! Αυτό έιναι και το σωστό άλλωστε!
Δεν πηράζει μου αρέσει το κράξιμο. Τους Scorpions μην κράζεις γιατί θα έχουμε άσχημα ξεμπερδέματα:p !!! Και να ξέρεις ότι ο Πειραιάς ΣΤΗΡΙΖΕΙ Scorpions!!!8)
Οξυμωρο.
Καλωσηρθες:)
To οξύμωρο πάει στο ότι είμαι καλά ενώ ακούω Scorpions? :-k