I love the night life!

έχω παρατηρήσει πως είμαι νυκτόβιο ων . γουστάρω νύχτα πως το λένε , το έχουν τραγουδήσει και οι BOC (κλικ) . τη μέρα λίγο η ζέστη , λίγο η πολυκοσμία … χαλιέμαι . στο πολ π έρχεται θα βάλω διάφορες επιλογές … πείτε ποια σας ταιριάζει περισσότερο , αλλά επειδή σίγουρα κάτι θα λείπει αφήνουμε κ την επιλογή άλλο …

να σημειώσω πως μιλάμε για δραστηριότητες μέσα στα άγρια χαράματα κ ύπνο το πρωί , όχι στις 1-2 .

Μία μόνο επιλογή το καθιστά δύσκολο ως αδύνατο το poll. Πολλά απο αυτά μου αρέσουν, τη μία μέρα το ένα, την άλλη το άλλο, μία έξω, μία μέσα, να υπάρχει μια ποικιλία ρε αδερφέ.

Με βλέπω να ψηφίζω τις τελετές μαύρης μαγείας τελικά.

εδιτ. Αλλά οκ, αφού μιλάμε για χαράματα, βόλτες με καλή παρέα (ενός ατόμου) απο τη μία και άραγμα σπίτι (μόνος ή με τη συγκεκριμένη παρέα) είναι οι κορυφαίες επιλογές για μένα. Και ο ύπνος δε μας χαλάει.

να βλεπω τσοντες ολη νυχτα με τον αδερφο μου, Δημήτρη

τι ύπνος ρε ελανορ ? φυσικά το καλύτερο είναι να τα μπλέξεις όλα μαζι … ένα παράδειγμα …
άραγμα στο σπίτι μέχρι τις 12-1 , στο μσν φίλος π επίσης έχει αυπνίες προτείνει να βρεθείτε , διστάζεις αλλά τον φωνάζεις σπίτι σου . χτυπάτε κάτι μπύρες π έχεις στο ψυγείο κ κατά τις 3 κάποιος λέει “βαρέθηκα , δν πάμε στο Χ μπαρ ?” . βόλτα με αμάξι/ποδήλατο/πόδια , μέχρι να φτάσετε ( υπάρχει κ κάποια απόσταση ) και μετά άραγμα με ξύδια στο μπάρ μέχρι η σερβιτόρα να σας διώξει κατά τις 5 . εκείνη την ώρα η κοιλιά αρχίζει να γουργουρίζει κ θες φαγητό για να μη σε πειράξουν τα ξύδια … οπότε επειδή οι φούρνοι ακόμη δν έχουν ανοίξει , πηγαίνετε στο πιο τελειωμένο πατσατζίδικο που μπορείτε να βρείτε (“ας μη φάει κανείς πατσά ρε παιδιά , έχει κ μακαρονάδες”) . ο κυρ μήτσος με το γυριστό μουστάκι από το διπλανο τραπέζι κερνάει ρετσίνα στα παληκάρια κ λέτε ώρα να την κάνουμε πριν μας τύχει κάτι π δν θέλουμε να θυμόμαστε … αλητεία … :lol:

Το βραδυ βρωμικο μετα πατσας και πρωι τυροπιτα

Ωραιότατες επιλογές.
Συνήθως ο συνδυασμός είναι που χαρακτηρίζει τις νύχτες μου: βόλτα με τα ποδαράκια, άραγμα στο σπίτι, γούτσου-γούτσου, φαγητό και πάνω απ’όλα μουσική να μας συντροφεύει.

πολυ δυσκολη επιλογη…

προσωπικα ο καλυτερος τροπος να περασω ενα βραδυ ειναι:
1)ειτε με μια καλη παρεα και ενα ικανοποιητικο αποθεμα αλκοολ (μπυρα κατα προτιμηση παντα).και μην ξεχναμε την τυροπιτα-must μολις ανοιξει ο φουρνος τα χαραματα! :slight_smile:

2)ειτε αν με εχουν πιασει οι μοναξιες μου, αραγμα σπιτι μονος, απειρη μουσικη απο PC και αρμονιο(η καλυτερη ωρα για να παιξεις μουσικη) και κατι ελαφρυ να ξεγελαω την πεινα. :smiley:

κι ομως!!!
θα ψηφισω υπνο!!!
γιατι ειναι μακραν η καλυτερη ωρα της ημερας για μενα, οχι λογω κρεπαλης…
αλλα λογω των γ@μ@των ονειρων που βλεπω καθε βραδυ!!! 8):lol:

οντως εξαρταται απο τη μερα. ας πουμε αν ημουν μεσα ολη την ημερα και διαβαζα (οπως χτες ας πουμε) το βραδυ προτιμω να βρεθω με εναν φιλο διαφορετικα παθαινω κρισεις μονος μεσα στο σπιτι.
απο την αλλη, αν ημουν εξω ολη την ημερα, ειδα αυτους που ηθελα να δω, ειπα αυτα που ηθελα να πω κτλ, προτιμω να μεινω σπιτι μονος μου, να ακουσω μουσικη και να απολαυσω την μοναξια μου.
γενικα ειμαι loner αλλα οταν δεν αντεχω πλεον μονος κανω κατι αλλο. ψηφισα το 2ο.

Eγω γουσταρω να κανω σατανιστικες τελετες στα μπουζουκια,αλλα δυσκολευομαι να βρω παρθενες.

βολτα με ποδια/ποδηλατο/αμαξι/μηχανακι και χαβαλε

γουσταρω νυχτερινες βολτες,nightwalk κετσι…αν και τις περισσοτερες νυχτες τις περναω στο πισι ακουγοντας μουσικη…σκυλαδικα μια φορα πατησα και ηταν και η τελευταια μου…κλαμπακια τρωγονται αν δε παιζουν r&b και ελληνικομπιτακια…

μπαρακια και γουτσου γουτσου για να σπαει η μονοτονια

Ιδανικη εβδομάδα: (Να διαφημίσουμε και τα φιλαράκια μας)
Δευτέρα/Τρίτη: excalibur
Τετάρτη: Alley cat/ RoiMat
Πέμπτη: Mo Better
Π/Σ/Κ: Ποκεράκι στο σπίτι με την παρέα…

Άλλωστε η Αθήνα είναι η καλύτερη πόλη του κόσμου από τα μεσάνυχτα ως τις πέντε τα ξημερώματα :slight_smile:
Περασμένα μεγαλεία βέβαια γιατί πλέον όπως λένε και οι Clutch I’ll be a responsible member of this great and blessed society…