I-pod

Κατ αρχήν είμαι αγοράκι! (πώς και νόμιζες το αντίθετο;)

Και είμαι σίγουρος! Βέβαια…

α) Το iPod μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν φλασάκι, αλλά όταν το χρησιμοποιείς έτσι δεν μπορείς να ακούσεις τα κομμάτια που θέλεις να μεταφέρεις.

β) Από την άλλη, υπάρχουν όντως πειρατικά προγράμματα που μπορεί κανείς να κατεβάσει για να σπάσει το εμπόδιο. Αλλά και πάλι δεν το συνιστώ γιατί μετά δεν θα καλύπτεται από την εγγύηση και ένα τόσο ακριβό μηχάνημα είναι άτοπο να το πειράξεις.

Οποοοοότε παραμένω σίγουρος!

οχχχχχ σορυ man δεν ξέρω γιατί είχα αυτήν την εντύπωση #-o #-o :oops: :oops: :oops: :oops:

αυτό που έχω εγώ δεν πειράζει τίποτα στο i pod απλά τραβάει τα τραγούδια του και τα περνάει στο pc (πράμα που μπορεί να κάνει μιας και όταν το συνδέω στο itunes μπορώ να ακούσώ και από αυτό μουσική άρα η λειτουργία υπάρχει … :wink:

Either you love it or hate it…ετσι εiναi τα macs

ναι αλλα δεν ειναι κουκλι???

τεραστιο λαθος. ειναι λιγο ιδιορυθμο στη χρηση του αλλα μπορεις να κανεις τα παντα μονο με το winamp.

Να διαχειρηστεις κανονικοτατα τo library σου, να προσθεσεις/διαγραψεις/αντιγραψεις απο ενα κομματι μεχρι ολοκληρη δισκογραφια με ενα μονοο δεξι κλικ.

μπαταρια αλλαζει καποιος που πιανουν τα χερια του σε 3 λεπτα. μια λεπτη πεννα χρειαζεσαι για να ξεχωρισεις το μεταλλικο πισω κομματι απο το πλαστικο μπροστα μερος. αν δεν μπορεις εσυ, μπορουνε στο γερμανο με τη μπαταρια να κοστιζει (αναλογα τη γενια του ipod) απο 30 εως 45 ευρω. Αν σου σκασει ο δισκος, shit happens, but it will take a long time…

don’t you just love it???

και εδω εσαι λαθος…μπορεις να κανεις και τα 2 @the same time

Helloooo…πειρατικα??? Winamp και ξερο ψωμι…

και για την εγγυηση…αν το φορμαρεις στην αρχικη του κατασταση δεν κινδυνευεις…ασε που δεν εχεις προβλημα με third party software να σου χαλασει το ipod

Winamp και καθαρισες.

η αλήθεια είναι πως ποτέ δεν συμπάθησα το win amp και από τη στιγμή που δεν πολυπερνάω τραγούδια από ipod σε pc (κυρίως για φιλαράκια το έχω) δεν με χαλάει να χρησιμοποιώ μια στο τόσο τρίτο πρόγραμμα … 8) 8)

όπως προείπα έχω το 80gb και θέλω να αρχίσω να βάζω και ταινίες…αλλά το itunes την μετατροπή την κάνει πολύ αργά και στο τέλος βαριέμαι και το ακυρώνω…κάνω τίποτα λάθος?προτείνει κανείς/καμία τίποτα?:-k
πάντως τα 275ε που έσκασα τα έχουν πιάσει…έχω μία ωραία μουσική βιβλιοθήκη(μίας και είμαστε στον κόσμο της ψηφιακής τεχνολογίας:p )
όσο για τα ακουστικά όπως είπε και η aloe δεν είναι και ότι καλύτερο(απορώ που κάνουν τόσο ακριβά#-o ),άμα μου χαλάσουν κατευθείαν sony…
τέλος το ipod touch το είδατε???8O 8O έχει και wi fi! έτσι και βγει σε περισσότερα gb ψήνομαι…:stuck_out_tongue:

videora ipod converter ούτε αυτό είναι πολύ γρήγορο αλλά είναι free και με έχει ικανοποιήσει αρκετά…check αν θες:)

+1 πολύ βολικό πρόγραμμα !!! (είναι και free):wink: :wink: 8)

-Σε τι διαφερει απο το mp3 player, περα απο το μεγεθος?
μεγαλυτερος χωρος αποθηκευσης(οσο αναφορα τα βιντεο ipods) και μπορεις να βαλεις φωτο μεσα. Επισης εχουν μπαταρια λιθιου και φορτιζει απο υπολογιστη, αλλα υπαρχει ειδικο γκατζετ για πριζα.

-Ποια ειναι η διαφορα του i-pod και του i-pod nano?
το νανο ειναι μαπα. παρε mp3 καλυτερα.

-Ποσο παει το κομματι?
αναλογα το ειδος. πες μου συγκεκριμενα να σου απαντησω.

-Γενικοτερα, αξιζει?
ιδια με την παραπανω απαντηση :stuck_out_tongue:

Πάει ένας χρόνος (σχεδόν) από τότε που άκουσα το πρώτο τραγούδι μέσω του 1GB nano, και δεν έχω μετανιώσει στιγμή που το ζήτησα για δώρο. Είναι ο,τι καλύτερο από άποψη ποιότητας ήχου, αλλά και βολικό επίσης (μικρό μέγεθος, ελαφρύ). Μου έκανε κάποια τερτίπια πριν από 3 μήνες (η αναβάθμιση των i-tunes μερικές φορές αντί να διευκολύνει, μπερδεύει τα πράγματα) αλλά τώρα δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.
Σημειωτέον, είναι κατασκευασμένο ν’ αντέχει στα χτυπήματα των αδέξιων σαν κι εμένα:lol:

θα σου πω οτι με 6 τουμπες που χει φαει το δικο μου, χρειαστηκε επισκευη 220 ευρα [-X

θικούλα του έχεις βάλει ???

νταχ αντέχουν αλλα αν φάνε και του κόσμου τοισ τούμπες θα τα φτησουν στο τέλος …

Παράξενο… εμένα έχει πέσει άπειρες φορές από διάφορα ύψη…έριξα κατα λάθος νερό πάνω του,έχει μείνει εκτεθειμένο στον ήλιο, έχει αρκετές γρατζουνιές, αλλά δουλεύει μια χαρά!

Για ένα τρίμηνο βέβαια δεν αντιδρούσε σε τίποτα και πίστεψα ότι είχε χαλάσει, αλλά ξαφνικά ανέκαμψε χωρίς κανένα service!

thanks θα το τσεκάρω…είναι βαρύ πρόγραμμα ή όχι?τέλος μία ταινία κατά μέσο όρο πόση ώρα κάνει να την μετατρέψει?

του ειχα αλλα δεν μου αρεσε και την εβγαλα :stuck_out_tongue: τωρα φυσικα, τα παθηματα μαθηματα και του την ξαναεβαλα. ΧΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΩΛΟΘΗΚΗ! [-X

τι να σου πω συνήθειο είναι εγώ π.χ. που με το που άνοιξα το κουτί του φόρεσα την θήκη και μετά το άνοιξα το ipod από φίλο χωρίς θήκη μου φαίνεται παράξενο … :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

αμα ειναι μαυρο και αστραφτερο δεν σου παει καρδια να το ντυσεις ρε :stuck_out_tongue:
κατι ελεεινες θηκες για νανο τις εχετε δει?σαν χριστοθγεννιατικες καλτσες… μουαχαχαχ :smiley:

εγώ για το ipod το classic Μου παρήγγειλα από apple θήκη δεν έχει έρθει ακόμη αλλά δεν θέλω να το χαλάσω ή να γρατζουνιστεί…

Απλά ακολουθήστε το παράδειγμά μου, και βάλτε τα ipod nano σας σε σκληρές θήκες γυαλιών όταν τα κουβαλάτε. :stuck_out_tongue: Το καλυματάκι του δεν κάνει και πολλά… μόνο για γραντζουνιές

@ drumtech: Αρχικά είχαν πολύ καλό ήχο τα ακουστικά του! Απλά μάλλον δεν είναι ανθεκτικά στο χρόνο…

όντως δεν είναι ανθεκτικά…
για μεγαλύτερα ipod δεν χωράνε σε θήκες γυαλιών :dunno:

ερώτηση παιδιά για το ipod: θέλω να μεταφέρω τραγούδια από το ipod μου στον υπολογιστή!!!
τι κάνω γιατί έχω μπερδευτεί με τα itunes!!