I WANT YOU DEAD - We are the legions of scums

[LEFT]

1. Let’s Get This Straight
  2. My Words Like Knives
  3. Mora
  4. A Million Funerals
  5. Moshpit Bruise
  6. I Am Decay
  7. Circle
  8. Holofernes
  9. Old Tyme Hardcore (Slapshot Cover - Bonus Track)

Άλλος ένας δίσκος από τη μουσικομάνα πάτρα [FONT=verdana][SIZE=2]©[/SIZE][/FONT]nomisterakius επιτέλους κυκλοφόρησε. Σε βινύλιο μόνο, αλλά μπορείτε να το κατεβάσετε από το Crawling Roach μπλογκ που έχουν οι πατρινοί για τις μουσικές της πόλης και διανέμουν ελεύθερα στο πόπολο.

8 συνθέσεις δυναμίτες. Παραγωγή από τον γνωστό Αλεξ των Revolting Breed (όχι αυτή τη φορά δεν έχω να πω τίποτα για το ταμπούρο, το συνήθισα 8)). Προσωπικά αγαπημένα το A million Funerals, το Holofernes, και το Mora που εντάξει το ξέραμε και από το Cd που είχανε ήδη. Μπόμπα φωνητικά από τον Αντρέα πάνω σε φρενήρεις ρυθμούς των υπολοίπων.

Οι πάνκηδες θα το πουν πολύ μέταλ, οι μεταλλάδες πολύ χάρντκορ, οπότε ας συμφωνήσουμε όλοι μαζί πως ο δίσκος είναι το metalcore όπως θα έπρεπε να ακούγεται σήμερα, και όχι αυτό το μελιστάλαχτο πράγμα που συνηθίζει να περιγράφει ο όρος.

Πείτε και όσοι έχετε ακούσει.
[/LEFT]

Δεν έχω τσεκάρει ακόμη γαμώτο, αλλα θα το κάνω:D Βασικά θα το αγοράσω.

Να προσθέσω για όποιον δε το ξέρει ότι μες τα χριστούγεννα πραγματοποίησαν mini ευρωπαικό τουρ παίζοντας με μπάντες όπως heaven in her arms, unveil και πολλές άλλες

Δώσε ξύλο στο λαό!

Λογικά θα γαμάει,ελπίζω να το κυκλοφορήσουν και σε cd format γκιατί ντεν έκουμε πικαπ

Και το λινκ, έτσι να βρίσκεται πρόχειρα…

Ήδη παίζει δεύτερη φορά στα καπάκια!
Βαρύ πράμα!

με διασκευη old tyme harkor μεσα δεν μπορεις να τους πεις παρα καλόγουστους… live βιάζουν , ε κάτσε να τσεκάρουμε κ τα λέμε σε λίγο . Αγορά ούτως ή αλλως επιβάλεται.

μιλα τωρα

στα 8 ευρα ειναι και ειμαι Πατρα να σου κουβαλαω ενα;

ναι. δωσε τα φιλια μου στους 3 μικρους μητσους (φτηνο χιουμορ) :smiley:

Μεχρι στιγμης του εχω ριξει 2 ακροασεις και παω για την 3η σερι. Γ-Α-Μ-Α-Ε-Ι λεμεεεε… Πολυ καλο cd!

Έλα μπαμπ, πάμε να ακούει και κανάς άλλος. Οι ΙWYD έκαναν ευρωπαική τουρνέ, και έμαθα από 1ο χέρι πως πήγε πολύ καλά.

Ντροπή λοιπόν να μην ακουστεί και μέσα το δισκίο, ετοιμάζεται το δεύτερο και θα τρέχετε να ακούσετε το ντεμπούτο.

Τι άλλο θέλετε για να πειστείτε?

επειδη αυτό έχει ξεχαστεί και δεν πρέπει … BUMP

υπάρχει το βινύλιο σε δισκάδικο? αθήνα ή πάτρα?

Yπάρχει στο Rhythm, το έχει στο ντιστρο του o WAK, και τέλος υπάρχει και αυτό

http://iwantyoudead.bigcartel.com/

Η μπάντα ήδη δουλεύει πάνω στη δεύτερη κυκλοφορία.

H μπαντα μενει στην Πατρα.Στειλτους κανα ημεηλ ρε αδερφε. :slight_smile:

κατέβηκε η γυναίκα μου Πάτρα σήμερα αλλά μιας και υπάρχει εδώ θα το πάρω από τον Σταύρο.

Αλλά ναι, θα στείλω κανα mail στήριξης επιπλέον, σήμερα το πρωτοάκουσα και κόλησα. Ελπίζω να τους πετυχουμε και σε live.

Γενικα παιζουν αρκετα συχνα.Αθηνα πρεπει να επαιξαν 27-28 Μαιου
αν δεν απατωμαι.Πατρα παιζουν αρκετα συχνα επισης.

ωραίο συνεντευξάκι εδω για όποιον ενδιαφέρεται

και review ακριβώς από κάτω

[B]I WANT YOU DEAD - AΩ (new 7")[/B]

τρομερο artwork, φανταζομαι από τον κιθαρίστα της μπάντας.

αύριο για όποιον ενδιαφέρεται θα είναι καλεσμένοι στην εκπομπή του project fishtank, “Go fish Go!” , στο www.noizground.com … θα μιλήσουμε για διάφορες βλακείες και θα ακούσουμε ΟΛΑ τα νέα κομμάτια της μπάντας . ψηθείτε 8 -10μμ για αλητεία .

ΝΑΙ και στο facebook