8 συνθέσεις δυναμίτες. Παραγωγή από τον γνωστό Αλεξ των Revolting Breed (όχι αυτή τη φορά δεν έχω να πω τίποτα για το ταμπούρο, το συνήθισα 8)). Προσωπικά αγαπημένα το A million Funerals, το Holofernes, και το Mora που εντάξει το ξέραμε και από το Cd που είχανε ήδη. Μπόμπα φωνητικά από τον Αντρέα πάνω σε φρενήρεις ρυθμούς των υπολοίπων.
Οι πάνκηδες θα το πουν πολύ μέταλ, οι μεταλλάδες πολύ χάρντκορ, οπότε ας συμφωνήσουμε όλοι μαζί πως ο δίσκος είναι το metalcore όπως θα έπρεπε να ακούγεται σήμερα, και όχι αυτό το μελιστάλαχτο πράγμα που συνηθίζει να περιγράφει ο όρος.
Δεν έχω τσεκάρει ακόμη γαμώτο, αλλα θα το κάνω:D Βασικά θα το αγοράσω.
Να προσθέσω για όποιον δε το ξέρει ότι μες τα χριστούγεννα πραγματοποίησαν mini ευρωπαικό τουρ παίζοντας με μπάντες όπως heaven in her arms, unveil και πολλές άλλες
με διασκευη old tyme harkor μεσα δεν μπορεις να τους πεις παρα καλόγουστους… live βιάζουν , ε κάτσε να τσεκάρουμε κ τα λέμε σε λίγο . Αγορά ούτως ή αλλως επιβάλεται.
αύριο για όποιον ενδιαφέρεται θα είναι καλεσμένοι στην εκπομπή του project fishtank, “Go fish Go!” , στο www.noizground.com … θα μιλήσουμε για διάφορες βλακείες και θα ακούσουμε ΟΛΑ τα νέα κομμάτια της μπάντας . ψηθείτε 8 -10μμ για αλητεία .