Iced Earth - Framing Armaggedon

Iced Earth είναι ένα από τα πολύ λίγα συγκροτήματα που μεταφέρουν το πνεύμα της ορθής το power metal και μην ξεχνάτε ότι οι ρίζες αυτού του είδους στην πραγματικότητα βρίσκονται σε thrash, ή τουλάχιστον θα μπορούσε κανείς να πει ότι ήταν εκείνος ο τρόπος μέχρι το ένδοξο επιβάρυνση που ήταν μόλις ένα καλό άλμπουμ, γιατί η μπάντα έχασε μεγάλο μέρος της επιθετικότητας και καλύτερο τραγουδιστή τους - Matt Barlow - και τον αντικατέστησε με τον Tim “Ripper” Owens.

Αλλά το σημείο αυτής της αναθεώρησης δεν είναι The Glorious Burden, αλλά το νέο άλμπουμ του IE - Framing Armageddon, μια συνέχεια στην Κάτι Wicked This Way Comes. Είναι μια επιστροφή στη φόρμα από τη διάρκεια των προηγούμενων ετών ή είναι ακόμα χειρότερα; Θα έλεγα ότι ούτε, όμως, είναι ένα πάρα πολύ καλό κομμάτι από το power metal.

Η πιο αξιοσημείωτη αλλαγή είναι Owens. φωνητικά του έχουν αλλάξει πολύ από TGB, σταμάτησε να είναι ένα wannabe Rob Halford και ανέπτυξε το δικό του στυλ του τραγουδιού. Ακόμα κι αν «κανονική» φωνητικά του δεν είναι τόσο πολύ που εκκρεμούν (αλλά δεν είναι επίσης κακό), κραυγές του ότι δεν και το καλύτερο παράδειγμα του ότι θα ήταν το τέλος του τραγουδιού “Framing Armageddon” και μπορώ να πω ειλικρινά ότι αυτός είναι ένας πολύ καλό υποκατάστατο για Barlow.

Όσο για τη μουσική - Framing Armageddon κατά πάσα πιθανότητα θα bashed πολλούς από τους ανθρώπους που λένε ότι «Iced Earth = Night of the Stormrider", επειδή είναι τεχνικά, αυτό το CD είναι τίποτα πάρα πολύ θαυμάσια, τα riffs είναι μάλλον απλή και arent υπάρχουν «πάρα πολλά soloes , ωστόσο, όπως μου αρέσει να λέω «Ποιος νοιάζεται πώς γίνεται εφ 'όσον αυτό είναι καλό», δεν θα μπορούσα να φροντίδα λιγότερο για την έλλειψη κιθάρας wankery, επειδή σχεδόν όλα τα τραγούδια είναι λίγο πολύ υψηλής ποιότητας, και τη δύναμη που το ένδοξο βάρος σοβαρά λείπει είναι πίσω και μπορείτε να ακούσετε σαφώς ότι σε δέκα χιλιάδες Ισχυρή, Διεισδύσουν και να αφομοιώσει ή το ομώνυμο κομμάτι. Σε ορισμένα κομμάτια (κυρίως τα βραχυπρόθεσμα ιντερλούδια) υπάρχουν περιλαμβάνονται επίσης κάποιες της Μέσης Ανατολής θέματα που ακούγονται πολύ πετυχημένος και προσθέτουν στην ατμόσφαιρα. Αξίζει επίσης να αναφέρουμε ότι το σύνολο του CD είναι πολύ επικό, και όπως είμαι ένα γουρούνι για epicness αυτό προσθέτει μέχρι και τις θετικές πτυχές.

Ωστόσο, αυτό δεν είναι ένα απολύτως άψογη κομμάτι της μουσικής και υπάρχουν κάποια αρνητικά πράγματα που πρέπει να ειπωθούν.

Πρώτα απ 'όλα: τις μικρές ιντερλούδια. Εντάξει, μπορώ να καταλάβω ρίχνουν στο σαν 2 ή 3 από αυτά όπως όπως 1 intro, 1 πριν κάτι κώλο-κλοτσιές και 1 outro, αλλά εδώ έχετε σαν ΕΠΤΑ τόσο σύντομο κομμάτια, ενώ εύκολα όπως και 3 από αυτούς θα μπορούσε να συγχωνευθεί με τις επικείμενες τραγούδια . Ίσως δεν είναι κάτι πολύ κακό, αλλά είναι κάπως ενοχλητικό. Θέλω να πω ποιο είναι το αιματηρό σημείο;

Δεύτερον: υπάρχουν κομμάτια πλήρωσης στο CD, και όταν κοιτάζω το Songlist είμαι συχνά σαν "uhm … δεν θυμάμαι αυτό το ένα» (τραγούδια όπως το “Retribution δια μέσου των αιώνων” ή "μια χρέωση για να κρατήσει ")

Τρίτον: Δέκα χιλιάδες Ισχυρή μου θυμίζει πάρα πολύ "Ημέρα Διακήρυξης», αλλά αυτό μπορεί να είναι απλά σχιζοφρενείς

Και τέταρτο: Υπάρχουν τραγούδια που είναι ένα μικροσκοπικό κομμάτι ενοχλητικό και για μένα είναι μια “skip” υλικό, τραγούδια όπως το Θόλωση (ενδιαφέροντα, ένα από τα χειρότερα τραγούδια είναι επίσης το μεγαλύτερο) με ένα πολύ whiny χορωδία ή Τάγμα του Rose .

Όπως και για μια περίληψη: Αυτό δεν είναι "Night of the Stormrider», αυτό δεν είναι “Horror Show”, αλλά δεν είναι επίσης “The Glorious Burden”, αλλά όπως βέβαιος ως κόλαση είναι Iced Earth, είναι καλό, είναι μερικές πολύ καλές μη -gay το power metal και είναι ένα από τα καλύτερα άλμπουμ της χρονιάς (αλλά κυρίως επειδή το 2007 είναι μάλλον φτωχή από πλευράς των μετάλλων).