Iced Earth

Στο φτιαξα (ειναι και πιασαρικο)

2 Likes

Αν δεν έκανες upload εσκεμμένα ήταν πάρα πολύ καλό, bravo.gif

Δε θυμάμαι, αλλά σίγουρα θα πετάχτηκα κάπου σα θιγμένη κυρία, μ’αρέσουν τέτοιες συζητήσεις

4 Likes

Οχι ειναι ο κλασσικος τροπος να αναφερθεις σε γνωστο reaction image αμα βαριεσαι να ψαξεις να την ανεβασεις :stuck_out_tongue:

Ναι ρε, αλλά αυτό προήλθε απ’το 4chan (τουλάχιστον απ’όσο ξέρω και θυμάμαι, ας μας πουν οι δεινόσαυροι του φόρουμ) που ήταν γεμάτο ψεκασμένους, συνομωσιολόγους κλπ κλπ.

Καποτε lurkαραμε και στο 4chan, πολλαααα χρονια πριν ομως

Και λέω πολλή ώρα γράφει, ελπίζω να πετάξει μεγάλη χοντράδα να έχει νόημα η αναμονή

Εν τέλει και χοντρή η μαλακία, και δεν άξιζε και την αναμονή… Shame…

3 Likes

Νταξει αυτο το ψεκασμενο φασιστακι νομιζει οτι αθωωθηκε ο Σαφερ, απο εκει καταλαβαινεις.

8 Likes

εγώ γέλασα σε ενα - δυο πραγματάκια ομολογώ

3 Likes

Αφού τα λένε και μόνοι τους

4 Likes

Από κάτι τέτοια posts καταλαβαίνεις γιατί οι φασίστες δεν έχουν χιούμορ, ούτε ένα αστείο της προκοπής δεν μπορούν να σκαρφιστούν.

3 Likes

εκτοσ απο φασιστασ εισαι και ψεκασ?

για τα στατιστικα το ρωταω

5 Likes

Τουλάχιστον έχει ένα κοινό με τους ντόπιους φασιστες. Στα δύσκολα δίνουν ο ένας τον άλλο.
Διεθνιστές στη ρουφιανιά, μόνο εκει δε γνωρίζουν σύνορα

17 Likes

Ειμαι περιεργος ποιον θα βρει για τραγουδιστη και στις δυο μπαντες.

Α ωραια περνατε εδω μεσα…πως και δεν τα βλεπα τοσο καιρό;

5 Likes

Σκατα σε καθε φασιστα ρουφιανο ψεκα, ακους σεντ;

6 Likes

O Stu παντως γυρισε στους Into Eternity…

Μετα τις μαλακιες του Σειφερ που επηρεασαν και τη συνοχη του συγκροτηματος…εχω κολλησει να βλεπω το Live in Ancient Kourion,με την αρκετα καλη αποδοση του Stu Block και συνολικα της μπαντας,με ενα δυνατο σετ λιστ στη συναυλια αυτη που εγινε DVD.To ποιον θα φερει για να βγαλει νεο υλικο και ποτε,αγνωστο,αλλα αυτο το συγκροτημα εχει αναστηθει αρκετες φορες απο εκει που ηταν τελειωμενοι,οποτε δεν βαζω το χερι μου στη φωτια.

1 Like

Βέβαια στο DVD έχει παίξει ντουμπλάρισμα στον ήχο. Μια χαρά δεν το λέω για κακό. Απλά όταν είχαν κάνει το ίδιο οι W.A.S.P. στο Live At The Key Club L.A. στο DVD του 2001 εκεί πέφτει κράξιμο. Τεσπα…

Τώρα για τους Iced Earth τι να πει κανείς. Στις 5-6 κορυφαίες metal μπάντες όλων των εποχών. Πολύ αγαπημένοι. I feel so lucky που τους είχα δει το 2011 στο Gagarin στην περιοδεία για το Dystopia. Από τις λίγες συναυλίες που ήμουνα αρκετά έως πολύ μπροστά. Διήμερο ήταν για όποιον θυμάται. Μακράν από τις καλύτερες συναυλίες που έχω δει. Δεν υπάρχει αυτό που είχαμε ζήσει.

Οι τρεις καλύτεροι τους δίσκοι με σειρά προτίμησης (δίσκοι μνημεία του μέταλ)

  1. The Dark Saga
  2. Night of the Stormrider
  3. Something Wicked This Way Comes

Στο 4 θα έβαζα μάλλον το Horror Show του 2001 κυρίως λόγω των υπέρτατων Damien και Frankenstein.

Επίσης πολύ καλά άλμπουμ και τα δύο τελευταία τους Plagues of Babylon και Incorruptible (ειδικά το δεύτερο). Στα '00s είχαν κάνει κοιλιά αλλά εντάξει συγχωρούνται :stuck_out_tongue:

Τώρα αυτό που λες για νέο υλικό κι εγώ το περιμένω με ανυπομονησία. Πιστεύω κι εγώ ότι θα είναι πολύ γαμάτο όταν και εφόσον βγει.

ps: Στο dvd που έβγαλαν στην Κύπρο παίζουν με διαφορετικό μπασίστα από αυτόν που είχαν έρθει σε μας λίγους μήνες νωρίτερα στο Gagarin.

σε 10 χρόνια και ΑΝ, που θα ξαναπάρει διαβατήριο, ΑΝ έχει νόημα, να το ξαναπιάσει, θα μπορεί να περιοδεύσει θα βρει τπτ σκληροπυρινηκους Τραμπογερους. Και ατομα που είχε ρεμπουμπλικάνοι ήταν, αλλα όχι ΤΟΣΟ βλαμμένοι. Το ΓΜΣ, μονάχος του. Αυτά τα περί 3 καλύτερα γκρούπ εβερ, μην τα λέμε. Αστεία. Αξιοπρεπές μεταλ γκρούπ, λιγο μονόχνοτο. Με 2 πολύ καλά δισκάκια. burnt offerings και something wicked. πάλι καλά που επανηχογράφησε τότε στο Days… απο εκει και πέρα τα 2 λαιβ στο ΡΟΔΟΝ >>> οποιαδήποτε μετά. Οριακό ξύλο μέσα. Τίγκα πώρωση και απόδοσαρα απο το γκρουπ, όταν έπρεπε.

2 Likes

Ποτε δεν ημουν φαν της μπαντας, συμφωνω με τον Primal για το οτι ειναι επαναλαμβανομενοι μουσικα, αλλα ειχαν και μεγαλες στιγμες. Ευτυχως για ολους οσους μας αρεσει αυτη η μουσικη.

Δεν τους εχω δει live, οποτε δεν εχω αποψη. Μπηκα στην κουβεντα απο την αναφορα στο ντουμπλαρισμα, διοτι θεωρω αναξιοπρεπες για μια μπαντα να δεχεται κατι τετοιο αν ο ηχος δεν ειναι καλος. Επειδη ομως παιζει η εκαστοτε εταιρεια μπαλιστα σε αυτα τα θεματα, καταλαβαινω οτι πολλες φορες δεν μπορεις να μιλησεις (σαν συγκροτημα), οποτε πας πασο.

Αν ισχυει το πρωτο, εισαι WASP και θελεις κραξιμο. Αν ισχυει το δευτερο, δειχνει το μεγεθος της δυναμικης που εχεις σαν μπαντα. Και λεγοντας αυτο, κλεινω με το παρακατω:

Η σκεψη μου οταν διαβασα το ποστ του boston. Σορι, αλλα Metallica, Maiden, Manowar, Priest, Dio, Ozzy, Helloween θα κλαινε. Δεν βαζω μεσα Black Sabbath, Motorhead, αυτοι ειναι μονοι τους “η μουσικη”. Κατι Slayer, Anthrax, Megadeth, οι καλοι WASP και τετχοια, θα πινουν καφε μεχρι να ερθει η σειρα τους να αναφερθουν. Gamma Ray, Queensryche, Jag Panzer, Blind Guardian που ειναι στα κυβικα των Iced Earth μαλλον δεν τους βλεπουν.

Εγραψα τη βλακεια μου. Δεν ειναι στοχος μου να προκαλεσω flame, απλως καταγραφω δημοσια την αποψη μου (κι ας μην με ρωτησατε :stuck_out_tongue:) και φευγω :slight_smile:

1 Like