Iced Earth

ναι απλά μετά καμια πιουρ στιλ θα τον πάρει. οι μεγάλες και αμερικάνικες, με τέτοια ρετσινιά. ΜΠΑ. ειναι σαν να πεις οτι θα βγάλεις δίσκο στον καιάδα ή τον κασιδιάρη ξερω γώ, με ολίγη απο παπαδόπουλο. Πήγε να κάνει στάση, αλλά τελικά έκανε γαργάρα. κι οχι μόνο αυτό, αλλα τον χώσανε για σπρέι βιασμού ουσιαστικά. να χε κανα κουμπούρι κιολά να κάνει και τον :cowboy_hat_face:, να πάει στο διάολο.

1 Like

Πολύ αισιόδοξους βλέπω κάποιους για το μέλλον των ΑΙΣΝΤΕΡΘ. Ο τύπος είναι πια στην μαύρη λίστα, κατηγορούμενος σχεδόν για προδοσία στην πατρίδα του. Αυτά που λέτε να αναστήσει την μπάντα δεν μου μοιάζουν ρεαλιστικά. Τυχερός που γλίτωσε την φυλάκα. Κρίμα γιατί με dark saga μεγαλώσαμε.

4 Likes

έτσι κι εγώ. Ωραία μπάντα , μου άρεσαν πολύ , και ο Schaffer μου άρεσε σαν κιθαρίστας και οι Barlow / Stu σαν φωνές αλλά δεν μου βγαίνει να βάλω να ακούσω . Κι αν τύχει να ακούσω κάπου κομμάτι τους , νιώθω περίεργα

στης λήθης το πηγάδι πλέον , δεν υπάρχει νόημα για κάτι παραπάνω

5 Likes

Από το stormrider μέχρι το horror show πολύ δυνατοί δίσκοι όλοι, όπως και δυνατή live μπάντα (εγώ τους είχα δει στην περιοδεία του horror show, 2002 ,στο Σπόρτινγκ, τρομερό live)

Από τότε και μετά, δισκογραφικά για εμένα ήταν απογοητευτικοι, με λίγες φωτεινές εξαιρέσεις, και μετά τις μαλακίες του Schaffer ουσιαστικά είναι σαν έσβησαν εντελώς.

Επίσης, έχουν επηρεαστεί από πολλούς, αλλά όποιος λέει πως είναι αντιγραφή Metallica ή Maiden ή Annihilator ή οτιδήποτε άλλο, μάλλον το λέει από αντιπάθεια προς το Schaffer ή δεν έχει ακούσει ιδιαίτερα.

Βέβαια στις πρώτες 5 μέταλ μπάντες δεν είναι με τίποτα, ούτε στις πρώτες…55 .

Και εγώ έχω ξενερώσει πολύ μετά την Ψεκ/ακροδεξιά στροφή του Schaffer, είχε αρχίσει να φαίνεται και παλιότερα, αλλά από τα γεγονότα στο Καπιτώλιο και μετά δεν εχώ ακούσει ούτε νότα δικιά τους.

3 Likes

Τστστστς το να σνομπάρεις το πρωτότυπο αλλά να παρταρεις με τα κακέκτυπα τα ξεπουλημένα είναι πολύ φολς φίλος! :joy:

Δεν μας χέζεις, ρε Παργαλάτσε, στον πόνο μας μέσα;

Εντάξει, λίγο υπερβολικό το “απογοητευτικοί”, αλλά ΟΚ. Τα 3 με τον Stu είναι ωραιότατα και τα υπόλοιπα τις έχουν ξεκάθαρα τις στιγμές τους.

Εγώ, να την πω την “αμαρτία” μου, δεν μπορώ να βγάλω μήνα χωρίς έστω μία ακρόαση των “Travel in Stygian” και “When the Night Falls” από “Alive…”.

3 Likes

Όντως κι εγώ λανθασμένη επιλογή το βρίσκω το απογοητευτική για την δισκογραφία τους μετά το 2000. Πολύ ευγενικό το βρίσκω συγκεκριμένα.

Το σχεδον 3ωρο που παιξαν σε 3 μερη δεν ηταν, με διαφορετικα ρουχα, σκηνικα κτλ?

Θυμαμαι ακομα την αλληλουχια της τριλογιας απο το Dark Saga - 1776 - Something wicked trilogy. Απο τα καλυτερα λαηβ που εχω παει πραγματικα.

3 Likes

3ωρο πάρα ναι, αυτό μου είχε κάνει πάρα πολλή εντύπωση. Νομίζω και σε μέρη βάση θεματολογίας, άλλα τόσα χρόνια μετά δεν είμαι και σίγουρος για το τελευταίο. Ο Barlow ήταν ΘΕΟΤΗΤΑ, και γενικά όλη η μπάντα τρομερή και από κάτω στο κοινό χαμός.

Σαφώς και είναι κρίμα η σημερινή κατάντια της μπάντας (του ηγέτη της δηλαδή), αλλά αυτά έχουν συμβεί και καταγραφει, υπήρξαν κάποτε μεγάλη μπάντα με πάθος στο 100% στις ζωντανές εμφανίσεις τους.

3 Likes

Ναι αν θυμαμαι καλα το πρωτο μερος ηταν οι 3 πρωτοι δισκοι, το δευτερο ηταν Dark Saga - Something Wicked (πωπω) και το 3ο με καινουρια κομματια απο το Horror Show. Οντως περασμενα μεγαλεια…

2 Likes

Είχα πάει τότε .2ημερο σολντ αουτ
Πέσαν τα τσιμέντα στο Σπόρτιγκ.
Υπάρχουν βίντεο στο youtube .
Θυμάμαι τη 2 η μέρα δεν είχα που να σταθώ και παταγα πάνω σε έναν άλλο.

7 Likes

Νομίζω είναι κατοικον περιορισμό για μερικά χρόνια. Πιστεύω θα γράψει δισκάρα το διάστημα αυτό χαχαα

Γαμημένη τριήμερη στην Καλαμάτα…

4 Likes

Τι κομματαρα το path i choose

Γαμημενε ψεκασμενε

1 Like

Δεν νομίζω ότι υφίσταται θέμα Iced Earth. Το κεφάλαιο έκλεισε οριστικά και η ευθύνη είναι 100% του Schaffer. Θα πρότεινα στον Schaffer να γράψει υλικό με μέλη των Purgatory και με φωνητικά Gene Adams και να κλείσει τη καριέρα του ύσηχα και ωραία. Ήταν ωραίο εκείνο το EP που είχε βγάλει πριν από μερικά χρόνια. Από τη στιγμή που δεν μπορεί ούτε από την πολιτεία να βγει, χωρίς περιοδείες και συναυλίες δεν μπορεί να στηρίξει τίποτα γύρω από τη καριέρα του.

βσκ ξυλουργός είναι οπότε τα προς το ζην θα τα βγάνει. απλά ίσως χάσει κάνα δημοκρατικό πελάτη.

2 Likes

Καλα δεν θα πεινασει κιολας,το πολυ να παει να την βγαλει στη φυση σε καμια καλυβα οπως ο βαργκ βικερνες,που κανει ζωη βικινγκ παγανιστη και δεν κανει καθολου live ποτε του και παιρνει κανενα φραγκακι απο τα δικαιωματα των αλμπουμ ως burzum.

Η μπορει να σκεφτει να κανει live με ολογραματα,που ειναι και της μοδος τελευταια. :stuck_out_tongue_closed_eyes:

1 Like

Ξύλινες σκεπές έφτιαχνε αν θυμάμαι καλά

1 Like

Αυτό εδώ λες; Τέλη του 2018 δεν βγήκε; ΕΠΟΣ!

1 Like

Ναι. Προσωπικά μου άρεσε πάρα πολύ. Καλύτερο από πολλά άλμπουμ Iced Earth των τελευταίων 10-15 ετών (μη πω παραπάνω). Κρίμα που δεν βγάλανε ολοκληρωμένο άλμπουμ στο ίδιο ύφος και θεματολογία.

1 Like