Iced Earth

Ο γέρος του Μωριά λέμε :lol3:

Εντάξει γούστα είναι αυτά αλλά μουσικά πραγματικά το σκοτώνει το κομμάτι…

Για μένα η φωνή του είναι απίστευτη και με ανατριχιάζει αλλά το συγκεκριμένο έπος δεν το έχει…αντικειμενικά.

+1…Ειδικά το refrain δεν μπόρεσα ποτέ να καταλάβω γιατί το έλεγε έτσι,συλλαβιστά.Το refrain στο κομμάτι είναι ξεκάθαρο…when the night fall,when the moon is full και όχι wheeeennn then nighttttt fallssssssssssss when the mooooonnnnnnn is fulllllllll.Με πίανετε ελπίζω:p

Κι εμενα δεν μου πολυαρεσει η εκτελεση στο Alive in Athens,αλλα αυτο ισχυει μαλλον επειδη το χα ακουσει και συνηθισει απο το στουντιο αλμπουμ και μετα το ακουσα απο το live.Για καποιον που συμβαινει το αναποδο(ή που το χει ακουσει μονο στο live) δεν ειναι περιεργο να του αρεσει περισσοτερο η αλλη εκτελεση.

Desert Rain!!
Το ξεχασα ο βλακας…

Επισης για να ειμαι ειλικρινης προτιμω Greely απο Barlow.

Για τα τραγουδια του Night of the Stormrider ο Greely ηταν εξαιρετικος.Τα μεταγενεστερα αμφιβαλλω αν θα τα λεγε καλυτερα απο τον Barlow.

E, γι αυτα λεω προφανως. Τα μετεπειτα ετσι κι αλλιως δεν μ’ αρεσουν και πολυ. :stuck_out_tongue:

Παρτε δω:

Φωνάρα ο Schaffer ρε!

Και το κομμάτι τα σπάει.Μπάντάρα, τι να λέμε τώρα!

Βασικά και εγώ προτιμώ Greely και Adams(εντάξει δεν είχε φωνή αλλά είχε πάθος ο πο*στης,ειδικά οι τσιρίδες του τα σπάγανε:metal: ).Τα πρώτα δύο τους albums είναι χαλαρά τα καλύτερά τους,μαζί με Dark Saga,η Αγία Τριάδα των Iced Earth για εμένα!

Έναν μουσικό πάντως πρέπει να φέρει ο Schaffer για να πορωθούμε και να ξαναβγάλουνε(μάλλον) τραγουδάρες όπως τις παλιές…Randall Shawver:band: .O τύπος πραγματικά πρέπει να έκανε καλή δουλεία στην μπάντα,έγραψε και πόσα τραγούδια…

Φέρτε τους ρε γαμώτο,θα κατέβω δεν υπάρχει περίπτωση :metal:

ΥΓ:Καλά το video τα σπάει…τι τρελές λήψεις είναι αυτές? :stuck_out_tongue:

οι iced earth ειναι θεοι…τελος.υ.γ. υπαρχουν φημες οτι επιστρεφει ο πανμεγιστος mat barlow:yahoo:

#-o #-o :lol: :lol: Μπαααα, πλεον διαλυθηκαν αυτες οι φημες!

Ρε λες να γυρίσει ο θεός και να τα δούμε όλα???

:bounce: :bounce: :vibrate: :vibrate: :vibrate: :vibrate: :yahoo: :yahoo:

ρε θα γίνει χαμός σαν επιστρέψει!!!

:metal: :metal:

ακόμη να επισημοποιηθεί κάτι περί συναυλίας…[-X

Παιδιά… υπάρχουν φήμες ότι θα επιστρέψει ο Ripper……μαζί με τον Greely! #-o

μα τι ΛΕΤΕ???

Ωρε παιδες ερχονται Αθηνα το καλοκαιρι τελικα???:-k

Αναμενουμε… Πολυ πιθανο ειναι να εχουμε εξελιξης επι του θεματος απο βδομαδα.

ΝΑΙ ΓΑΜΩ :twisted: :band:

σαν να μην έφυγε ποτέ είναι…

Ίδια εκτέλεση με Αlive in Athens. Ανατριχιαστικό.