πειτε εναν αριθμο απο το 1 μεχρι το 4
1,2 [COLOR=“White”] fffff[/COLOR]
6
-1= 5 παλιοπατατα:lol::p8)
Εγώ πάντως δεν έχω πρόβλημα με τον άλεξ… Ίσως επειδή συμετέχω λίγο καιρό ενεργά στο φόρουμ ακόμα δεν με έχει πρίξει τόσο πολύ…
Παρόλα αυτά ψήφισα το 3 γιατί πέθανα στα γέλια όταν το διάφασα…
Σόρρυ άλεξ…
Μπανιο και θρας.
Kατι τετοιο δλδ…
Εγω δεν καταλαβαινω γιατι το “γουρουνοπο[B]ϋ[/B]τσι” εχει διαλυτικα :-k
Guru-noppoi-chi.
Είναι ιαπωνικά. Ρώτα το Γιοζίμπο τι σημαίνει.
ενα εχω να πω δεν σας φοβάμια οποιοι και αν είστε…δεαστερ προσεχε τι γράφεις οι ώρες σου είναι μετρημένες σεα υτο το φόρουμ
βληδιν σε έχω ήδη νικήσει
θα το πώ ξέρω ποιοι με καναν ρεπορτ,σε βλέπω σας είδα,ξέρω που μενετε και ερχομαι.
προσεχτε τα κουτάκια της μερεντας που αγοράζετε απο δω και πέρα,γιατι μπορει να περιεχομαι στα σπασμένα φουντουκια,και θα χεζετε ολη μέρα.
σκουλικια.
ινοραντ-πινκ νομιζεις δεν ξέρω σε πιο επισοδιαο τραγον μπολ επαιζες?ήσουν ο μπομπου ή καπως έτσι…
σας έχω όλους ,ελατε ένας ενας ρε κότες (τσιου),ή και όλοι μαζι παλιο γαλοπούλες (γραρρλ)
εχω ανοιξει ήδη την 8η πήλη της κολάσεως ετυμαστήτε να μπείτε,ειναι οραία
αυτά εγω δεν ξαναμιλώ,οχι οτι φοβάμαι αλλα ετσι λέω παντα
πραγματικα γελάει κανείς με τα παραπάνω?
οχι. τον έχουμε ιγκνόρ
ναι μονο που δεν το ανοιξα εγώ το τοπικ κυριε montechristo…και ναι γελαω εγω με τα παραπ΄νω…σαρεσει να αφήνεις τοπικ ανοικτα ετσι?οταν θάβουν ατομα που δεν σου καλοκάθονται?! τα αλλα μπορείς και τα κλειδώνεις ανετα.αν δεν το ανοιγε το τοπικ αυτο πραγματικα θα σταμάταγα να σπαμέρω.αλλα επιδή ρώτησα κάτι στο βαριέμαι αρχισε πόλεμος ετσι…ελπίζω στις κριτικές σου να είσαι πιο αντικειμενικός
Εμένα μ’άρεσε αυτό με τη μερέντα :roll:
welcome to our newest member
ΚΑΝΤΕ ΤΟΝ BAN
ΜΙΛΗΣΕ!!!
Εγώ ψηφίζω τη δευτερη επιλογή γτ πιστεύω πως αν του μιλάμε σοβαρά τότε θα σοβαρέψει και θα γίνει υποδειγματικός user…[SPOILER]…λέμε τωρα…:p[/SPOILER]
μην κοιτάς μονο το οφ τόπικ.λέω εγω τώρα.
μα δεν ποστάρεις και πουθενά αλλού:p
[COLOR=“White”]__________[/COLOR]
Πραγματικά το παραπάνω ποστ είναι ίσως η κηδεία της λέξης αστείο. RIP χιούμορ. Ρε μαλάκες εγω περίμενα ότι θα κανονιστεί μια συγκεκριμένη μέρα για να γίνει (για πάντα) το ignore
εδιτ: Σορρυ!
Μπαίνω κι εγώ στον αγώνα
Σιγά μη δώσουμε και ραντεβού για να κάνουμε ιγκνόρ.
Η ΦΑΣΗ έχει ήδη ξεκινήσει και την αποδέχεσαι με τη συμμετοχή σου στο πολλ. Χώρια ότι σαμποτάρεις τον ΑΓΩΝΑ μας με το να κάνεις quote.