ΟΜΑΔΙΚΟ IGNORE στον alex1992

Και το ignore συνεχίζεται…

…και συνεχιζεται…

it’s heaven and hell??? :smiley:

γουατ? ειναι αργα και δεν λειτουργει ο εγκεφαλος…για ριξε μια επεξηγηση… :slight_smile:

It goes on and on and on ;p

ω ναι…#-o

Mπα, ξερεις κι απο Sabbath;;; :roll:

:smiley:

Ε ντάξει, 5-6 κομματάρες τις έχουν γράψει οι άνθρωποι :smiley:

στο 0:53 το λέει πρώτη φορά ακουσε το όλο

ρε παιδιά δεν μπορώ να σταματήσω θελω να υπάρχει ενα τοπικ να λεμε μονο μαλκς δεν αντέχω πραγματικα,αν ανοιξετε το πως θα σώσουμε το μεταλ δεν θα ενοχλήσω κανέναν,ανοιχτε το και αφήστε με να μιλάω μόνος μου.Σας παρακλώ ,σοβαρολογώ,είμαι σπιτι και θέλω να βγάλω τις βλακειες που έχω μέσα μου να ξεδώσω,μα ενα τόπικ,ανοιχτε μου ενα εστω νεο και βγάλτε το το τόπικ του μαλακ ------α και αφήστε με να μιλάω μονος μου δηλαδη δεν πρόκειτε να ξανα ποστάρω αλλου στο οφ ΄τοπικ.σας παρακάλω

MONO??? :papas:

BAN στον moderator ευθύς αμέσως!

συμφωνω με Jim…σε λιγο θα πει ο freedom οτι οι Purple εχουν μονο 1 καλο αλμπουμ…:twisted:

[SPOILER]ρε mods καντε το τοπικ του μαλακα για τον αλεξ πραγματικα κριμα ειμαστε…[/SPOILER]

οριστε ρε μοντς υστερα απο λαικη παρετηση ανοίχτε δεν θ ξαναμιλησω αν μ φτιαξετε ενα τοπικ του μλκ

να το ανοιξω μόνος?:naughty::naughty:

[COLOR=“White”]
____________[/COLOR]

Ρε μαλακες, πλιζ, ε …ανοιχτε του ενα τοπικ.

ΥΓ.: Αλεκς, δοκιμασε να πας για καμια μπυρα. :stuck_out_tongue:

ανοιξτε το γιατι θα εχουμε [SIZE=“6”][B][U]λαικη παραιτηση[/U][/B][/SIZE]

δεν μπορω να πάω για μπύρα,πήγα Legacy και με διώξαν επειδή μιλαγα μόνος μου,spam και εκει???troll δημοσιως???Α ρε ροκιν τι μ κάνεις…Ρε Μιχάληηηηη αυτην την μπυρα πότε θα βρθούμε?

στο κενο οταν κουταρετε τι ποστάρετε και δεν το βλέπω?δεν τα σηκώνει ο pc μου αυτα,και δεν μπορώ να τα δω ομως θα παω σε νετ καφε και θα τα δώ ολα

Με “ε” φιλος…

Για ξεκαύλωμα υπάρχει και το Βαριέμαι. Αλλά οκ, υπάρχει και η λύση του να ανοίξεις ένα αρχείο word και να γράφεις μονολόγους.

δεν μα ρεσει το word θέλω να παταω τον εξπλορερ

ασε που μου λέτε οτι είμαι οφ τοπικ και τρολα ρ’ω στο βαριεμαι δηαδή στο οφ τοπικ.

πώς γίνεται αυτό?ρατσισμός?

[B][SIZE=“5”]Για ξεκαύλωμα υπάρχει και η λύση του να ανοίξεις ένα αρχείο word και να γράφεις μονολόγους. [/SIZE][/B]

fixed :wink:

εχεις δικιο iron_aris…ζητω ταπεινα συγγνωμη