Aσχετως αν ο Dulli σε συνεντευξη που ειχε δωσει πριν μηνες στο site μας ειχε πει:
[I]Τα τελευταία χρόνια παρατηρούμε ένα «κύμα» από reunions, όπως αυτό των Soundgarden, των Kyuss, χωρίς τον Josh Homme όμως, και των Pixies. Έχεις σκεφτεί εσύ και τα άλλα μέλη των The Afghan Whigs να κάνετε ένα reunion ή η συγκεκριμένη μπάντα έχει ολοκληρώσει τον κύκλο της ζωής της;
[/I]
Προσωπικά νιώθω ακόμη να είμαι σε ένα «κύκλο της ζωής» και για εμένα αυτό σημαίνει να προχωράω μπροστά. [B]Το να επανενωθούν οι The Afghan Whigs θα το θεωρούσα ένα βήμα προς τα πίσω για την καριέρα μου.[/B]
$$$
οπως και να χει που λες μαρτιαν καλη φαση ειναι λογικα αεροπορικα απο ιταλια ] λαιβ ετσι οπως ειναι τα πραγματα θα μου βγουν 150 ? και να κατσω και 2 μερες λονδινο (δεν εχω παει ποτε) αλλα εχω μολις δωσει 75 ? για το πριμαβερα στο πορτο και ειναι και τα αεροπορικα γι αυτο και ειμαι σκεπτικος ακομα κυριως γιατι οι σληπ θα κανουν ευρωπαικη τουρ μεσα στο μηνα μαιο (οντυσευ μπουκινγκ σπηκινγκ) και ηλπιζα μηπως περασουν απο ιταλια κυριως γιατι εχω και να παω βελγιο και δανια και εδωσα και για ρειντιοχεντ ηδη σχεδον 60 ευρω και αυτες τις μερες ανακοινωνεται περιοδεια πεαρλ τζαμ παρολ αυτα επλιζω να μαθω να χεζω χρυσαφι και καπως να το βολεψω