Immolation - Providence (EP)

πείτε πόσο δισκάρα είναι, πείτε τι απέμεινε όρθιο μετά την πρώτη φορά που το ακούσατε, αν δεν το ακούσατε γιατί δεν το ακούσατε, δεν είμαι καλά

στείλτο μου έ…:wink:

Περιεργη κυκλοφορια για Immolation.

Το κλιπάκι που εβγαλαν όμως, A Glorius Epoch, είναι αρκετά καλό:):!:

Πολυ ωραια κυκλοφορια. Δεν εχω ακουσει τα προηγουμενα τους οποτε δεν μπορω να συγκρινω ακομα αλλα μου αρεσε πολυ τουτο. Eιδικα το Swallow the Fear.

Και γαματο εξωφυλλακι ε.

φοβερη κυκλοφορια για να γιορτασουν τα 20 χρονια τους!!! και τα 5 τραγουδια φοβερα!!! Γενικα ειναι μια απο τις πιο ποιοτικες ντεθ μπαντες με σταθερη πορεια και αξια στον χρονο.
Ο Robert Vigna απο τους καλυτερους κιθαριστες του ντεθ εβερ. Το στυλ του με τις παραφωνικες αρμονιες και τα βαιμπραντο εχουν αφησει σχολη στο ντεθ , οπως και οι πολυπλοκες δομες των κομματιων τους. Και ο Ross Dolan απο τις πιο χαρακτηριστικες φωνες.
Γενικα τιτανοτερατια μπαντα , αν δεν ειχαν προβληματα με δισκογραφικες ειδικα στην αρχη της καριερας του πιθανον να θεωρουνταν οχι μονο σε ποιοτητα αλλα και σε φημη το ιδιο γνωσοι με morbid angel , deicide κτλ…

Alucard πρεπει να ακουσεις το Here In After οπωσδηποτε…

Τι να λεμε δηλαδη παλι ? Τα ιδια και τα ιδια καθε φορα ?
Immolation = σταθερη ποιοτητα χρονια τωρα.

Ξηγησου.

Παρτα προς τα πισω αφου σ’αρεσε το ΕΡ.Ακου το περσινο αλμπουμ.
Πολυ κοντα ηχητικα και ποιοτικα ειναι οπως ολα.Τουμπανο δηλαδη.

Γενικα εχει στοιχεια που δε μου κανουν και τοσο για Immolation. Δεν το λεω για κακο, ομως. Το μονο που με χαλασε για την ωρα ηταν ο ηχος, πολυ μοντερνιλα γι αυτους. Στο τελευταιο δισκο πετυχαν μια υποδειγματικη παραγωγη επειδη κρατησαν ενα κομματι της οργανικης αισθησης, ενω σε αυτο ρε γμτ ειναι πολλα τα πραγματα που μου φερνουν σε συνειρμο μεταγενεστερες καταστασεις.

Μη σου λεω μλκιες παντως, μια φορα το εχω ακουσει μεχρι στιγμης. Αυτες ειναι απλα προχειρες εντυπωσεις.

Αληθεια ειναι οτι ειναι αρκετα μοντερνα η παραγωγη.
Απο την αλλη ομως οσες φορες το ακουσα τα τραγουδια
μου αρεσαν.Εχει κατι κολπακια μεσα στα τραγουδια που δεν
μας ειχαν συνηθισει μεχρι τωρα.

lllumination και το ομωνυμο μεγαλες κομματαρες. αλλα πολυ μεγαλες ομως !!!

η καλυτερη παραγωγη που ειχαν ποτε. Ειδικα στα τυμπανα. Αλλους αυτο θα τους χαλασει αλλους παλι οχι.

Συμφωνω με Deathster πως οντως υπαρχουν εκπληξεις εδω μεσα. Ομως καθε δισκος τους απο το Unholy Cult και μετα εχει τετοιες ομορφιες και φυσικα για αλλη μια φορα
αποδεικνυεται οτι οι Immolation δεν εχουν βγαλει μεχρι στιγμης ουτε καν μετρια κυκλοφορια.

Ross Dolan η απολυτη φωνη, δεν υπαρχει απλα δεν υπαρχει ο τυπος.
Οποιος τους εχει δει καταλαβαινει τι εννοω.

κι επαναλαμβανω αυτο το Illumination τι κομματαρα ειναι… ειδικα η riffara στο 1:02

Να και το πρωτο videακι… καθολου τυχαια η επιλογη του κομματιου

[B]http://www.youtube.com/watch?v=KFimlFRqQhA[/B]

Πολύ καλό κιαυτό το κομμάτι:):!:

Τι βγαλανε παλι τα ατομα ρε !
Δεν μπορω να το χορτασω το ΕΡ.Ουτε και εγω ξερω
ποσες φορες το εχω ακουσει.Τραγουδαρες για αλλη μια
φορα.