IN DREAM : An EDITORS & Friends Night | Friday 04.12 | DUNKEL Bar

IN DREAM : An EDITORS & Friends Night
DJ?s : Stamatis Grispos & NatK
spin Indie, Alternative, Pop Noir & Post-Punk Revival

Supported by Editors Greek Street Team

Το ότι οι Editors θα επισκεφθούν την Αθήνα για μια μεγάλη συναυλία στις 4 Δεκεμβρίου το γνωρίζαμε καιρό.
Αυτό που ίσως δεν γνωρίζατε είναι ότι, την ίδια μέρα, οι φίλοι των Editors θα έχουν πλέον άλλον ένα λόγο να χαίρονται.

Στις 4 Δεκέμβρη, το Dunkel Bar και η Editors Greek Street Team παρουσιάζουν την καλύτερη επιλογή για τους fans των Editors ΜΕΤΑ τη συναυλία τους.

IN DREAM : An EDITORS & Friends Night σημαίνει ότι θα έχετε την ευκαιρία να ακούσετε όλα τα τραγούδια-ύμνους όπως τα ?Munich?, ?Papillion?, ?Bones?, "Smokers Outside The Hospital Doors?, ?An End Has A Start?, ?Sugar? που έχουν κάνει τους Editors ένα από τα πιο επιτυχημένα ονόματα της εποχής μας, αλλά και αγαπημένα hits από όλα τα συγκροτήματα της σκηνής που ονομάστηκε Dark Pop ή Post Punk Revival.

Την Παρασκευή 4.12, μην ξεχάσεις να περάσεις από το Dunkel Bar. Οι Editors, οι Interpol, οι Muse, οι She Wants Revenge, οι Bloc Party και όλοι οι αγαπημένοι σου ήρωες θα βρίσκονται εκεί.

Εσύ θα λείπεις?

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Μετά τη συναυλία, μην παραλείψεις να κρατήσεις το εισιτήριο σου. Δείξε το μαζί με το ποτό σου στο bar του Dunkel και θα λάβεις έναν από πενήντα λαχνούς. 5 τυχεροί φίλοι θα κερδίσουν ισάριθμα αντίτυπα του τελευταίου δίσκου των EDITORS, ?In Dream?. Μπορεί ένας από αυτούς να είσαι εσύ.

Dunkel Bar - Cocktails & More
Πανόρμου 117 (Κτίριο 46)

(Να θυμίσουμε σε όλους ότι το Dunkel Bar διαθέτει για τους φίλους του, δωρεάν χώρο στάθμευσης (περιορισμένων θέσεων) ακριβώς δίπλα απο το κτίριο του)

FB event here : https://www.facebook.com/events/1663638943919795/

On Friday. IN DREAM >>> An Indie Dream.