In Flames @ Floyd 29/9/2024

Δεν έχει τύχει να τους δω ποτέ παρότι ήταν από τα αγαπημένα μου συγκροτήματα μαζί με τους Dark Tranquillity. Το setlist φαίνεται δυνατό αν και θα προτιμούσα λίγα παραπάνω τραγούδια από το Clayman και πίσω.

Πωλείται ένα εισιτήριο από φίλο, στα 50€.

Σπέρνουν

1 Like

Άψογοι και με ωραίες εκπλήξεις στο σετλιστ

Αδιανόητα καλοί.

Τι χάναμε τοσα χρόνια. Απλα απέδειξαν γιατί ειναι τόσο μεγάλοι, θα μπορούσαν να παίζουν 3 ωρες με τοσες κομματάρες που έχουν. Φοβερη έκπληξη το Graveland απο το υπέροχο Jester Race οπως επισης και το Food For The Gods απο το Whoracle.
Ο χώρος φανταστικός, το κοινο δυνατό με παλμό σε ολο το σετ και η μπαντα σε τρελα κέφια.
Απο τις συναυλίες που δεν θέλεις να τελειώσουν ποτέ.

3 Likes

Με βάζετε σε σκέψεις τώρα ρε σεις…έλεγα να το κάψω το λαηβ, γιατί έχω να ασχοληθώ με τον συγκεκριμένο ήχο πάνω από 15-20 χρόνια. παίζει το παρακάτω πακέτο στο τέλος του μήνα αλλά δεν έχω ακούσει τίποτα απο τις μπάντες. Ειδικά Arch Enemy, σε βιντεάκια που ειδα πρόσφατα, είναι από τα χειρότερα πράγματα που έχω ακούσει τελευταία.

Arch Enemy πας για να πάρεις μάτι, In Flames απλα σκοτώνουν

2 Likes

μας ψηνετε, γιατι το πακετο περναει και απο εδω.

οσο και να αγαπαω In flames (Πολυ), τις δυο φορες που τους ειχα δει σαπορτ σε αλλος, σκοτωναν οντως (τον χρονο μας)

1 Like

Τον Loomis να φανταστώ ε? :grin:

Εχει φυγει…ευτυχώς γι αυτόν

Ώρα να βρει έναν καλό τραγουδιάρη και να αναστήσει το υλικό των Nevermore, μου λείπουν οι τραγουδάρες τους…αν και φυσικά δεν θα είναι το ίδιο.

Όσο για In Flames τους βλέπω ανεβασμένους τελευταία. Δυνατοί στο Release πέρσι που τους είδα, φοβεροί όπως λένε τα παιδιά στο live εχθές. Περνάνε καλή φάση.

2 Likes

Χαίρομαι που ήταν τόσο καλοί οι In Flames και κυρίως που περάσατε καλά γιατί αυτό μετράει

Προσωπικά το έκαψα χωρίς τύψεις γιατί 47€ *** το θεωρώ απαράδεκτο για μεμονωμένα λάιβ και δεν είμαι και ιδιαίτερος ακροατής της συγκεκριμένης σουηδικής σκηνής

Επέλεξαν να μην μαζεύουν φασαιους , sold out έγινε οπότε δεν τους νοιάζει κιόλας :stuck_out_tongue:

*** Όταν είχαν ανακοινωθεί για τον Μάιο του 2020 πριν κλείσει ο πλανήτης λόγω κοβιντ, η τιμή ήταν από 36€ και είχε θεωρηθεί υψηλή , μια μέρα πριν είχαν κλεισει Machine Head με 30€ . Συνεχίζω ακάθεκτος την γκρίνια για τις τιμές καθώς θεωρώ ότι δεν πρέπει να ξεχνιόμαστε, δεν μιλάμε για πριν 10 χρόνια. Συγνώμη σε όσους τους κουράζει αυτό

12 Likes

Καλά πρέπει να περάσατε κουφάλες

5 Likes