10ος δίσκος τους και πρώτος χωρίς τον Jesper. 3 χρόνια από το εξαιρετικό “Α Sense Of Purpose”. Θα κυκλοφορήσει κάπου Μάιο με Ιούνιο με 13 κομμάτια.
δύσκολα χωρίς Jesper αλλα για να δουμε μακαρι να βγάλουν κατι αξιόλογο…
Για να δούμε τί θα δούμε. I’m really curious
IN FLAMES ΡΕΕΕ!
το a sense of purpose απλα γαμαει!
μακαρι να εινα στα ιδια επιπεδα!
Λατρεύω όλα τα album των In Flames εκτός από το a sense of purpose.
Είμαι περίεργος να δω αν θα τα καταφέρει μόνος του ο Bjorn και φυσικά το περιμένω πως και πώς
αρκετά Korn τίτλος album…
κατα τα άλλα περιμένουμε κατι αξιόλογο (αν και δεν μπορώ να πω ότι είμαι και ιδιαίτερα αισιόδοξος, δεδομένου ότι το είδος αργοπεθαίνει…)
και τωρα τι θα γινει χωρις jesper θα παρουν αλλον?:-s
http://rocking.gr/news/Parelthon_apo_tous_In_Flames_apotelei_o_Jesper_Stromblad/7047/
Αντικαταστάτης του για τις συναυλίες ήταν ο Niklas Engelin, παλιός φίλος και πρώην session μέλος της μπάντας.
αν και λογικα δεν θα συμμετεχει στην συνθεση…
Από το single
δε μπορώ να πω πως το a sense of purpose με είχε πείσει και ιδιαίτερα, αν συνυπολογιστεί και η απουσία του jesper είμαι πολύ περίεργος να δω το αποτέλεσμα της καινούριας τους δουλειάς…παρ’όλα αυτά θέλω να είμαι αισιόδοξος και ευελπιστώ σε ένα album επιπέδου clayman - come clarity, θα δείξει…
Ωραίο το εξώφυλλο… Μαιο λέει βγαίνει το σινγκλ, άντε να δούμε.
Ο Friden πάντως σε μια συνέντευξή του (δω) έλεγε κάτι παράξενα, για ακορντεον και Depeche Mode… /:
Μια χαρά το εξώφυλλο, είμαι πολύ περίεργος να δώ τι θα καταφέρουν οι In Flames μουσικά αυτή τη φορά.
ας βγάλουν ένα chosen pessimist ακόμα, να μας τσακίσουν την ψυχή, και θα είμαι ευχαριστημένος.
den exo asxolithi mazi tous apo to soundtrack, alla gia na doume …
Γαμάτο εξώφυλλο! Από τους δίσκους που περιμένω φέτος, δεν με ενδιαφέρει αν θα το γυρίσουν σε πιο σκληρά πράγματα(και δεν το πιστεύω κιόλας) με ενδιαφέρει να έχει καλά κομμάτια(το Chosen Pessimist που αναφέρθηκε είναι σκέτη ανατριχίλα για παράδειγμα).
Αν και δυσαναπλήρωτο το κενό του Jesper,έχω την αίσθηση ότι οι Σουηδοί δεν θα μας απογοητευσουν (για ακόμα μια φορά)…
Δεν ξέρω ρε γμτ, αλλά πιστεύω ότι αυτό το album όπως και να ‘ναι θα το φάει η απούσια του Stromblad…η απουσία αυτή δεν αφορά τόσο την μουσική του album, όσο αφορά την αποδοχή που θα έχει από το κοινό…έχω την εντύπωση ότι ο κόσμος θα σταθεί περισσότερο, (έστω) και στο παραμικρό ψεγάδι, και θα ακουστούν ατάκες του τύπου:’‘ε αφού δεν είναι ο Stromblad, τι περιμέναμε’’…και γενικότερα θα παραμεριστεί η προσπάθεια των υπόλοιπων μουσικών…επίσης αν το album κινηθεί σε διαφορετικά πλαίσια από τα συνηθησμένα των in flames ,θα μιλήσουν αρκετοί για ‘‘ξεπούλημα από τη στιγμή που έφυγε ο Stromblad’’:!:…γενικά πιστεύω ότι όπως με όλα τα album απο μπάντες που έφυγε μέλος κορμόυ, έτσι και τούτο εδώ έχει αποκτήσει απο πριν ‘‘εχθρους’’
[SPOILER]Βέβαια δεν αποκλείεται και το γεγονός το album να είναι μάπα και δίκαια να ακουστούν αρνητικά σχόλεια ή να είναι πολύ καλό και να ακουστούν αρκετα θετικά σχόλεια…[/SPOILER]
Ολόκληρο το εξώφυλλο του άλμπουμ και tracklist
-
Sounds Of a Playground Fading
-
Deliver Us
-
All For Me
-
The Puzzle
-
Fear Is The Weakness
-