Οι In Flames στην Ελλάδα!

Τα 3 τελευταία των In Flames είναι και τα καλύτερα τους για μένα.Και οι Soliwork είναι πολύ καλή μπάντα.Τώρα αν κατέστρεψαν τη σουηδική ντεθ μέταλ σκηνή μαγκιά τους αν και δεν νομίζω οτι έκαναν κάτι τέτοιο,απλά τον nihilist τον χαλάει πλέον να λέει οτι ακούει σουηδικό ντεθ γιατί σε αυτό περιλαμβάνονται και οι γκει In Flames.Eλεος…

pou to emathes esy,re?

[quote=“nihilist”]

To πραγματικό ερώτημα φίλε μου είναι ΓΙΑΤΙ :?:
Ποιος τους είπε ότι θέλουμε να τους δούμε? Και σιγά το σχήμα. Ένα ματσο τσουτσέκια απο το gayteborg! Καταστρέψαν την Σουηδική σκηνή με τις π@π@ριες τους (όχι μόνοι τους βέβαια αλλά αυτοί κάναν την αρχή) και δεν μας παίρνει κανείς στα σοβαρά πλέον. Προτείνω μποικοτάζ![/quote]

eno oi slayer pou tous theoreis korifi…ine kaliteroi apo tous in flames e ?..prepei na ksereis polla apo mousiki esi file… ti na po apo kei kai pera

Ποιος τους φέρνει;;;;;;[/quote]

Θα πάρουμε ένα εισιτήριο. Θα δεις εσύ τους In flames, αφού εγώ τους έχω ξαναδεί και θα μπω εγώ μετά να δω τον Dio…

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Tha tous sigrino k ego…

Dark Tranquillity - Safos anoteroi, akoma kai me to Character parameinan true (oso
ginotan diladi, giati kai aytoi apo tin kykloforia tou Damage Done tin exoun psiloxasei tin mpala, alla kratiounte akoma)

Soilwork - Tous katataseis os melodeath? Den mpaino kan ston kopo, oi xeiroteroi sti lista…To na anafereis to onoma Soilwork gia death metal katastaseis einai apla…anti-respect? :roll:

Ceremonial Oath - Kamia sigrisi, ayti eitan i epoxi pou o Friden akoma eitan neos kai sostos, kai oxi opos exei katantisei tora, poly omi deathoura kai kamia sigrisi me kanena group pou proaneferes. Den perpatise bebaia, meta apo ena demo kai dio LP’s dialithikan gia na ftiaksei o kathenas stin mpanta tou. (distixos)

Dissection - Ta palikaria apla den pezontousan, trelo sxima kai oles poly kales douleies. The Somberlain, Storm of the Light’s Bane, Where Dead Angels Lie (!) Den ksexniounte ayta. Ta karagiozilikia me ta re-unions na min ginontousan kai tha eitan akoma kalytera. Den exo asxolithei me tis kainouries kyklofories tou, meta re-union epoxi…
Den exoun oute tin pio mikri sxesi omos me ayto pou paizoun oi In Flames ara sigrisi den mporei na ginei. Oxi oti kai tha ginotan k pote me Dissection, oso kala kai sxetika me to eidos na paizan oi In Flames, alla leme tora.

Ebony Tears - Edo me briskeis adiabasto, poly gnosto san onoma alla distixos den eimai gnorimos.

Nightrage - Ti na peis gia ayta ta paidia. Me ton diko mas Gus G., me Tomas Lindberg (mono sto proto LP distixos) alla kai me alla poly megala onomata tou xorou, mono kala pragmata mporoun na vgoun. Dinato sxima, alla ligo akyroi gia sigrisi opos kai alloi pou proaneferes. Alli fasi oi Nightrage, alli oi In Flames.

Ayta…[/quote]
ειτε ειναι καλυτερα ειτε οχι μπορεις να τα συγκρινεις με τους in flames τα παραπανω συγκροτηματα.οι soilwork μπορει ναειναι για τον μπουτσο αλλα ανηκουν στο μελοδικο ντε8.το ιδιο και οι ceremonial oath(που ειναι και γαματοι),για τους nightrage οκ μπορει να μην υπαρχει μετρο συγκρισης.
αλλα η συγκρισεις του μπετοβλακα nihilist των in flames με Entombed,Unleashed,at the gates ειναι περα για περα ακυρες,σα να συγκρινεις την μπουτσα με τη βουρτσα.παρολα αυτα heretic σχολιασες μονο τις μπαντες που εγραψα εγω…
το συγκεκριμενο προβλημα μου ειναι να συγκρινετε ομοια πραματα και οχι 3εκαρφωτα.

ironboy τελικά εκτός από καθυστερημένος είσαι και αγράμματος. Εγώ γκαβάδι δεν συγκρινα ποτέ τους In flames με Entombed,Unleashed,κλπ. Αυτό είπα ότι είναι το πρόβλημα! Ότι πολύς κόσμος, ηλίθος σαν και σένα τους βάζει στο ίδιο σακί ενώ δεν πρέπει! Γιατί οι μεν Entombed και σια παίζουν Death Metal ενώ οι In flames OXI. Εντάξει το πιασες αναλφάβητε? Λοιπόν τράβα τωρα στην 1η Δημοτικού να μάθεις την αλφαβήτα και άσε το death metal για τα μεγάλα παιδιά. Καραγκιόζη!

Φίλε nihilist, please λίγο σεβασμός! Πες ό,τι έχεις να πεις αλλά λίγο πιο σεμνά απέναντι σε κάποιον που δε γνωρίζεις προσωπικά.
Έχει πολύ πλάκα που πλην του Τέλη κανείς δεν έχει γράψει για τον Dio! Ου ρε!! O Dio είναι ο μεγαλύτερος τραγουδιστής στην ιστορία της Hard Rock-Heavy Metal μουσικής και αυτόν θα πάμε να δούμε!! Τώρα για μένα, όποιος και να έπαιζε από κάτω το ίδιο θα ήταν. Δεν με χαλάνε πάντως οι In Flames. Άλλωστε το 2000 που τους είχα δει είχα γουστάρει! Και βέβαια ως γνωστόν οι In Flames είναι επηρεασμένοι από τους φίλους μας τους Europe, οπότε θα είναι καλή φάση γενικά :stuck_out_tongue: !
DIO ΡΕΕΕΕΕΕ!!!

Ore censorship pou exei na pesei se ayto to thread molis boun oi admins… :lol: :lol: :lol: Egw pantws proteinw na min svistoun mhnymata apla na petsokoftoun ta binelikia diladi p****a anti gia poutsa. Exei poly plaka na ta diavazw! :lol: :lol: :lol:

Ρε ξεκοληστε!!!
oι In flames ερχονταο στον βλακα, ασχημο και αταλαντο (για να μη μιλησω για τους στιχους)
DIO…ειναι ακυρο…δεν εχει σημασια γιατι θα παιξουν καμια ωρα το πολυ.

Και για τους In Flames τωρα τι ρολο παιζει αν τους λενε swedish death η melodic death και παπαριες??? σ’οποιον αρεσουν και σ’οποιον δεν αρεσουν αντε γεια!!! επειδη εχουν και ψιλοκανονικα φωνητικα αντι μονο brutal θα τους βγαλουμε και φλωρους???

Ηταν απο τις πιο αξιες μπαντες στη Heavy σκηνη αλλα μεχρι το reroute.μετα χασαν κοσμο πιστευω αλλα απ’οσο ξερω βρηκαν καινουριο.Και οι Soilwork ειναι πολυ καλοι χωρις να χω ακουσει τα 2 τελευταια βεβαια.Αλλα απο οτι καταλαβαινω δεν γουσταρουν οι μεταλλαδες τα καινουρια πραγματα,τα διαφορετικα,την εξελιξη σε ενα ειδος.Γουσταρετε πχ Death και θελετε ολες οι μπαντες να παιζουν παρομοια πραγματα και αν αλλαξουν παει, το χασαν κι αυτοι.Για πατε να διευρινετε τα ακουσματα σας λιγω και μετα χωστε οσο θελετε!!!εχω και σχετικο Τοπικ 8) 8) 8) 8) 8)

Και οσο για σεβασμο που που λες ρε συ Cozy, τι ειπανε?? αγραμματε και αναλφαβητε.δεν ειπανε κατι το υβρηστικο.Λες να τα κοψουν metalo??? :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

τοση ςρα δεν σου λεω πως δεν μπορεις να συγκρινεις in flames με Entombed,Unleashed,κλπ?και εσυ τωρα μου λες πως τους βαζω στο ιδιο σακι?μαλλον αλλος ειναι ο αγραμματος

nihilist, μπορείς να χαλαρώσεις τώρα, ο γιατρός έρχεται. 8)

τοση ςρα δεν σου λεω πως δεν μπορεις να συγκρινεις in flames με Entombed,Unleashed,κλπ?και εσυ τωρα μου λες πως τους βαζω στο ιδιο σακι?μαλλον αλλος ειναι ο αγραμματος[/quote]

Καλά η κατάσταση σου είναι ανίατη… Τι άλλο να πω. Διάβασε το thread απ την άρχη μπας και καταλάβεις τίποτα. Ανθρωπο με τόσα σκατά στο κεφάλι του πρώτη φορά “ακούω”. Εκτός και αν ποστάρεις μαστουρωμένος. :?

Οι οποίοι είναι επηρεασμένοι από τον DIO…

Οπότε οι In Flames είναι επηρεασμένοι από τον κοντό…

Έτσι σε θέλω παιχταρά μου…

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Τέλη γουστάρω τρελά την επαγωγική σκέψη σου!!! :smiley: :smiley: :smiley:

Βασικά τα πάντα είναι επηρεασμένα από κάποια άλλα και όλα καταλήγουν στους Αρχαίους Ελληνες, οπότε λέω να το γυρίσουμε όλοι στο Αρχαϊκό Metal…

Έστι ουν τραγωδία μίμησις πράξεως σπουδαίας και τελείας…

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

LOL LOL LOL LOL …LOL

Πες τα ρε camelspotter γιατί όλοι οι μεταλάδες δεν μπορούν να ακούσουν κάτι πιο διαφορετικό μουσικά αλλά παραμένουν κολιμένοι με τι standard απόψεις τους!!!Πάντως οι in flames είναι μια χαρά μπάντα(και τους γουστάρω μέχρι και το clayman)και ειδικα στα live τους τα δίνουν όλα και αξίζει να τους δει κάποιος και ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΝ DIO με τους απαράδεκτους στοίχους του !!! :lol:

Σε ΠΑΩ ΡΕ!!!
Και Thundrecats και Ψαλτης!!!
Παρε αυτο να γουσταρεις…
Come with me για να τη βρεις…να γλεντησουμε together…κι η αναμνηση απ’ την greece…θα σου μεινει για forever!!!

τοση ςρα δεν σου λεω πως δεν μπορεις να συγκρινεις in flames με Entombed,Unleashed,κλπ?και εσυ τωρα μου λες πως τους βαζω στο ιδιο σακι?μαλλον αλλος ειναι ο αγραμματος[/quote]

Καλά η κατάσταση σου είναι ανίατη… Τι άλλο να πω. Διάβασε το thread απ την άρχη μπας και καταλάβεις τίποτα. Ανθρωπο με τόσα σκατά στο κεφάλι του πρώτη φορά “ακούω”. Εκτός και αν ποστάρεις μαστουρωμένος. :?[/quote]
αυτο θα σου προτεινα και εγω να κανεις.
με καλυπτει απαντησει του camelspotter σε οτι αφορα τους in flames
“Προτείνω μποικοτάζ”<–ισως οτι πιο μαλακια εχει υποθει εδω μεσα.