Οι In Flames στην Ελλάδα!

Live γαμάνε οι In Flames.
όσον αφορά τη δισκογραφία τους, τους προτιμώ μέχρι το Whoracle, αλλά το Soundtrack ήταν δισκάρα. Το τελευταίο δεν έχει λιώσει ακόμα, καθώς αν θέλω να ακούσω In Flames θα βάλω το Jester Race που είναι το καλύτερό τους. Επίσης τι κολλήματα είναι αυτά ρε πούστη μου; Οκ δεν παίζουν πλέον σουηδικό death, αλλά τι να κάνουμε.Υπάρχουν άλλα 8765835 συγκροτήματα που παίζουν όπως έπαιζαν οι At The Gates ( \m/) ή οι Entombed πριν από 10+ χρόνια. Το κόλλημα με τους In Flames δεν μπορώ να καταλάβω που έγκειται. Επειδή παίζουν μελωδικά ή επειδή επηρεάστηκαν από την αμερικάνικη νεο-κάφρικη σκηνή; Αλλά όχι και φλώροι ρε παιδιά. Έλεος δλδ, επειδή έγιναν mainstream τα διαγράφουμε όλα; Σεβαστό το άνοιγμά τους στην αμερικάνικη σκηνή (είναι φανερό αυτό άλλωστε), αλλά όχι και ξεπουλημένοι επειδή έγιναν mainstream.
Και μιλώντας για Entombed και εκείνοι έκαναν μια κοιλιά, θέλωντας να γίνουν mainstream (με το Same Difference), αλλά ΕΥΤΥΧΩΣ δεν τους βγήκε και επέστρεψαν με 2 δισκάρες στη σειρά. Uprising και Morning Star.

Σ αυτό ειδικά κάνεις λάθος. Η αμερικάνικη νεο-κάφρικη σκηνή έχει επηρεαστεί από τους In Flames. :wink:

Δεν εννούσα Trivium, Bloodsimple, Devildriver και τα συναφή.
Προφανώς εννοούσα Slipknot, Chimaira κτλ.

Ok. Αντιλαμβάνομαι. Αν και τον συσχετισμό τους με τους Slipknot δεν τον καταλαβαίνω.
Φλώροι πάντως ήταν μια ζωή! :lol: :lol: :lol:

1ον Το Reroute To Remain έχει σαφείς επιρροές Slipknot όπως και το Catch 22 των Hypocrisy που βγήκαν σχεδόν την ίδια εποχή.

2ον Αν οι In Flames είναι φλώροι, μακάρι όλοι οι"φλώροι" να παιζαν έτσι.

3ον Μέχρι και το Whoracle σπέρνουν, μετά απλά βγάζουν ωραίους δίσκους. Ειδικά για το πρώτο σκέλος, αν έχεις ακούσει τα μέχρι εκείνη την εποχή άλμπουμς δεν παίζει να μην σαρέσουν. Το λέω μιας και ακούς Σουηδικό death.

4ον Οκ δεν σ’αρέσουν, αλλά μην τα παραλές.

Bασικά έχω ακούσει όλα τα αλμπουμ των In Flames ακριβώς επειδή γουστάρω τη σουηδική σκηνή. :smiley: (μιλάμε για τρέλα από παλιά)
Επειδή τους θεωρώ φλώρους δεν σημαίνει ότι ότι δεν αναγνωρίζω ότι παίζουν καλά. Πιστεύω ότι στο πεδίο που κινούνται τα τελευταία χρόνια είναι απ τους καλλίτερους.
Το Reroute To Remain και το Catch 22 όντως είχαν πολλές αμερικάνικες επιρροές αλλά “σαφείς επιρροές Slipknot”, δεν ξέρω. Είμαι λίγο επιφυλακτικός.
“Μέχρι και το Whoracle σπέρνουν” Εντάξει δεν είχουν “μαλακώσει” τελειως, αλλά δεν νομίζεις ότι και συ τα παραλές λιγάκι?

tora milas sosta…oxi opos stin arxi pou ta pires ola zvarna kai den afises tipota orthio… :smiley:

όχι ρε σύ, τι παραλέω.
Απλά μέχρι και το Whoracle σπέρνουν γιατί παίζουν όπως μ’αρέσει να παίζουν. Μέχρι και τότε εντάσσονταν στο σουηδικό death που και μένα μ’αρέσει, αν και από γκρούπ σε γκρούπ διαφέρει.Γι’αυτό και η σουηδική σκηνή ανέκαθεν γαμούσε. Και όχι μόνο στον χώρο του death.'Οσον αφορά τις επιρροές που προανέφερα από Slipknot, ειδικά στο Reroute είναι ολοφάνερες.

Μην μου αρχισεις και συ με Europe θα ξερασω λεμε. :lol: :lol: :lol: :lol:

Πρός θεού. Δεν εννοούσα τους Europe. :wink:

Μην μου αρχισεις και συ με Europe θα ξερασω λεμε. :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]

Τέλη που είσαι :?: Πάρε θέση!!! :smiley: :smiley: :smiley:

Oυφ ευτυχως γιατι θα αρχιζε παλι ο παρλαπιπας … χμ ο Τελης ηθελα να πω … " oi europe αυτο , και οι οι europe εκεινο" … :lol:

tora milas sosta…oxi opos stin arxi pou ta pires ola zvarna kai den afises tipota orthio… :D[/quote]

coralina αυτά που είπα στην αρχή τα εννοούσα, δεν τα είπα έτσι και εννοείτε ότι ακόμα τα πιστεύω. Και δεν είναι μόνο δικιά μου προσωπική απόψη μόνο αλλά μία πραγματικότητα. Και όπως ανέφερα απ την αρχή της όλης συζήτησης, δεν έχω κανένα πρόβλημα με όσους γουσταρουν in flames, περί ορέξεως αλλωστε…
Απλά άρχισαν μετά να ποστάρονται διάφορα άκυρα και αναψαν λίγο τα αίματα. Αυτό όλο κι όλο.

Λοιπον πριν λιγο εμαθα , οτι δεν τους φερνει κανενας. Τα παιδια μονα τους θα ερθουν , και αφου φτασουν στο EΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ θα παρουν τον προαστιακο και θα κατεβουν στην Νερατζιωτισα , θα μεταβιβαστουν στον Ηλεκτρικο και εκει θα στασουν στον Περισσο , οπου η Ριζουπολη ειναι 100 μετρα με τα ποδια.
Σε καλυψα ???
Αντε τυχερουλη σου ειπα μεχρι και το δρομολογιο τους . :lol: :lol: :lol:

Τους Bon Jovi πάντως άνετα τους πετάνε έξω! :smiley: :smiley: :smiley:

Τους Bon Jovi πάντως άνετα τους πετάνε έξω! :smiley: :smiley: :D[/quote]
Και το θέμα μας εδώ είναι οι Bon Jovi ή οι Europe;

γτ ρε το clayman δεν ητανε δισκαρα?

Οι In Flames τα σπάνε live…

γτ ρε το clayman δεν ητανε δισκαρα?[/quote]

δεν μ’άρεσε. Σαν δεύτερο Colony μου ακούγεται.

γτ ρε το clayman δεν ητανε δισκαρα?[/quote]

δεν μ’άρεσε. Σαν δεύτερο Colony μου ακούγεται.[/quote]
ειναι ανωτερο ομως…