Απόψεις.Πιό πολύ μ’αρέσει το Soundtrack.
γαμαει γαμαει,σαν συνολο ειναι καλυτερο αλλα δεν εχει μεσα only for the weak
Έχει Quiet Place όμως.
=D> =D>
εχει και γαματο clipaki
τελικα ποιος τους φερνει?!?
nai mhpws- to topic eprepe na einai o theos sthn ellada ? lew mhpws ?
ntaks - apla - tha paw - pio arga na mhn ypobalw eauton se martyrio akroashs mias mpantas pou paei opou fysaei o anemos.
Έλα μου ντε…
Τέλος πάντων, ο Θεός θα μας τα δώσει στο χέρι για άλλη μια φορά! Headliner θα είναι οπότε θα παίξει κανονικό set. Μακάρι να μας παρουσιάσει και κανένα κομμάτι απο το νέο άλμπουμ που γράφει αυτό τον καιρό!
-
[b]WHAT DO YOU DO???
-
WE ROCK!
ε οχι και μαρτυριο
ποιος τους φερνει ρε παιδια??
Τους Bon Jovi πάντως άνετα τους πετάνε έξω! :D[/quote]
Και το θέμα μας εδώ είναι οι Bon Jovi ή οι Europe;[/quote]
Δλδ, εσένα απ΄όλα τα off topic εδώ μέσα αυτό σε πείραξε;
Max Productions. Διαφημιστική. Φέρνει και την Jennifer Lopez τον Απρίλιο στο Καραϊσκάκη.
Το πακέτο δεν είναι μόνο DIO - IN FLAMES. Είναι και οι TRIVIUM. Το γκρουπ του Matt Heafy από το Roadrunner United που βγάζει τώρα δίσκο και σαπορτάρει τους IRON MAIDEN στην ευρωπαϊκή τους περιοδεία. Κονφιρμαρισμένο 100% αυτό που λέω.-
06/06/06 (πολυ σατανική ημερομηνία!!! Χαχαχα!!!) στη Ριζούπολη…
Kana link?
Όχι ακόμη. Αρκέσου σ’ αυτό… Είναι 100% κονφιρμαρισμένο…
Το παρελθόν μου στο forum το έχει αποδείξει!!! Χαχαχα!!!
Trust me. Κάτι ξέρω κι εγώ…
wx - dyo xalia groups. well well - as paroume allh mia tis otoaspides na exoume freska autia !
mia fora ki ena kairo i RR eixe thn afrokrema tou metal, twra exei kati kathyzimata
pooopo kai trivium?!!?8a einai kai gamw tis meres h 6-66-06!!
in flames reeeeespect!!!
tickets?tickets???
IN FLAMES :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Ghideous υπάρχει καμία περίπτωση να παίξουν οι Σουηδοί headliners και ο κοντός δεύτερος???Το ξέρω ότι δεν υπάρχει θεός, απλά ρωτάω…
ετσιιιιιιιι
Αν υπήρχε Θεός θα σε είχε κατακεραυνώσει μ’ αυτά που λες και σίγουρα θα έχανες τη συναυλία…
Αυτά που λέτε δεν λέγονται ούτε για πλάκα…
Ούτε μια τρίχα από τα τέτοια του κοντού δεν θα γίνει οποιαδήποτε ακραία metal μπάντα…
Ακόμα και οι In Flames
Εντάξει… Μην το παρακάνουμε… Όχι φυσικά…
Αφού λοιπόν είναι καθιζήματα οι KILLSWITCH ENGAGE, OPETH κτλ, it’s OK!!! Χαχαχα!!!
Λες και δεν ξέρεις… Μόνο εντυπώσεις θέλεις να δημιουργείς ρε γμτ κι αυτό είναι ένα από τα ελαττώματά σου!!!