Όσοι γουστάρετε μπάντες με γυναίκα τραγουδίστρια(ο Ερωτικός γουστάρει πολύ), μελωδία και μοντερνίλα στο μέταλ σας και αστείρευτο τσαμπουκά όποτε χρειάζεται, φαντάζομαι έχετε τσεκάρει ήδη τούτο το άλμπουμ. Πιστεύω είναι το καλύτερο τους, είναι τιγκαρισμένο με καινούρια πράματα, εκμεταλεύονται ακόμα περισσότερο τη μεγάλη δύναμη τους που είναι η σεξουαλικότητα και ο ροκ τσαμπουκας της Maria Brink, αλλά και οι πιασάρικες μελωδίες. Παραγωγή για σεμινάριο.
ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ σινκλ και έτσι θα ακουγόταν ίσως η Lady Gaga άμα έπαιζε αυτό το είδος:
Αν θέλετε να ακούσετε ὀλο το άλμπουμ:
Για να δούμε αν υπάρχουν άλλοι που γουστάρουν. Φιλάκια!
Παιδιά καταλαβαίνω ότι δεν είναι φρέσκο άλμπουμ, είμαι καινούριος και είδα ότι σπάνια έως καθόλου γράφετε εδώ μέσα για μέηνστρημ καταστάσεις και για αυτό πόσταρα το εν λόγω άλμπουμ.
Το να περιορίζεις αυτό το άλμπουμ στα βυζιά έχει πλάκα αλλά δεν λέει όλη την αλήθεια, σαφώς και τα βυζιά παίζουν το ρόλο τους, αλλά…
…ο δίσκος για εμπορικούρα έχει πολύ ωραίο τσαμπουκά και πολύ φρέσκο ήχο. Εκτὀς αν καταδικάζονται εκ πρωιμίου τα εμπορικά οπότε πάω πάσο.
Μιλώντας για νέες ιδέες και τσαμπουκά:
Επίσης ευκαιρίας δωθείσης, ας μου πει κάποιος από το σαιτ που στο ροκιπιντια μπορεί κανείς να ποστάρει μέηνστρημ Αμερικάνικο (κυρίως) ροκ/μέταλ. Μάλλον χρειάζεται μια νέα κατηγορία που αγνοεί το συντριπτικό ποσοστό των χρηστών εδώ μέσα. Το λέω γιατί σαν σαιτ είχατε ανασκόπηση αλλά δεν βλέπω ποστ στο φόρουμ.
Τα βυζιά είναι όλο το νόημα στο συγκρότημα.
Από το 2007 με το metalcore δεύτερης/τρίτης κατηγορίας και το συμβόλαιο στην century media μέχρι το 12 με το blood και την μίξη lady gaga/manson, το νόημα είναι ένα : άμα δεν είχαν γυναίκα τραγουδίστρια θα ήταν ακόμα μια μπάντα που θα έπαιζε στο liveάδικο της πόλης τους και θα παρακαλούσαν τους φίλους τους στο facebook να πάνε για υποστήριξη.
Και οι Maiden χωρίς τον Bruce το ίδιο.
Και οι Nightwish χωρίς την Tarja το ίδιο.
Kαι oι Priest χωρίς το Halford το ίδιο.
Kαι οι Accept χωρίς τον Udo το ίδιο.
Η τραγουδίστρια και το ερωτικό στοιχείο είναι αναπόσπαστο κομμάτι της συγκεκριμένης μπάντας και ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της γνώρισμα. Επομένως το να κάνουμε ικασίες για τη τύχη της μπάντας χωρίς αυτό, είναι ατυχές.
Το κακό είναι ότι οι βυζάρες αποπροσανατολίζουν από ένα άλλο φοβερό προσόν της τραγουδίστριας, που είναι η καταπληκτική ερμηνεία .
Rip Noob είσαι παντελώς άκυρος στο σχόλιο σου, προφανώς και δεν είναι ο ήχος σου και το τρολάρισμα σου βγάζει μάτια. Δεν έκανες σχόλιο για το δεύτερο κομμάτι που έβαλα.
Άκου όλα μαζί λοιπόν και το παρακάτω που κλείνει το άλμπουμ και αφού είσαι τόσο ειδικός ονομάτησε μία άλλη τραγουδίστρια εκτός από την άπιαστη Agnete Maria Kjolsrud που είναι ικανή να κάνει αυτά τα πράγματα.
Metalcore…μείνε σε αυτά που ξέρεις. Βλέπω ότι προτείνεις και μπάντες όπως οι Bats και δεν μπορώ να σου χωθώ παραπάνω, μου δένεις τα χέρια :p.
Μάλιστα, δηλαδή όποιος δεν συμφωνεί μαζί μας είναι τρολάρισμα.
Μιας και είστε φανμπόηδες συνεχίστε να συμφωνείτε μεταξύ σας για το πόσο γαμάει το συγκρότημα.
Από σένα περιμένω ακόμα να ονοματήσεις τραγουδίστρια, μέχρι τοτε you’re just a troll
fyi, δεν είμαι ούτε φαν της μπάντας, ούτε boy. Eίμαι διαφορετικός από σένα, αν έλεγα κάτι με σιγουριά όπως διατείνεσαι εσύ για την άποψη σου δεν θα είχα πρόβλημα να σου αραδιαδιάσω 12 τραγουδίστριες στο φτερό αν ήταν μόνο ένα σετ βυζιών όπως λες.
Ο δίσκος μου άρεσε γιατί δίνει νέα δρομάκια σε ένα είδος μουσικης που ακούω και δεν είναι το μεταλκορ
It takes more than one to make the industry. Από πότε ροκάδες θίγονται από πουτανάκια, είναι ένα φαινόμενο του ιντερνετ που τους έκανε όλους ελιτίστες μη χέσω.
Η γκαγκα πάντως είναι κορυφή σε αυτό που κάνει είτε αρέσει είτε όχι, το ίδιο και το Μαράκι που έχει δικαίωμα να επηρεαστεί. Σλόου δε βέρυ όιλ.
Ωραίος και ερωτικός (και πουτανιάρης αν θες για να μη θίγονται οι θείοι) για τα χεντς απ
Τέτοια θέλει το νίκνεημ 8)
θιγομαι οταν η πολυαγαπημενη μου ροκ μουσικη, εχει τραυματιστει απο τετοιους κοπανους.
οταν η σιδηρα κυρια φορουσε ανοιχτο ντεκολτε και εβλεπες την αγνοτητα και τον οφισιαλ τσαμπουκα! και ολο αυτο το σιλικονατο παραληρημα αντιπροσωπευει το πλαστικο ρευμα της εποχης, ρασταφαριζ αλα ρομπζομπιε, μουσικη χιλιοπαιγμενη απ’ τις χειροτερες μπαντες που παιξαν νυμεταλ μεατς ελεκτρομεταλ και δε ξερω γω τι. και ναι μπορω να προτρεξω και να πω οτι στα λαηβ θα συσχετιζονται στο μελλον με ραμμσταην ετσι βγαζει λεφτα ο καινουργιος φιλοδοξος μουσικος; θιγομαι θιγομαι θιγομαι!
ΝοΜιστεράκι, άλλος μπορεί να βλέπει “δήθεν” κάποια πράγματα που σου αρέσουν εσένα, όταν εσύ βλέπεις “πλαστικά” αυτά που αρέσουν στους άλλους. Δεν ξέρω αν καταλήγει κάπου αυτό.
Γενικά, όπως και οι ίδιοι μου έλεγαν, το όραμά τους είναι να συνδυάσουν την Lady Gaga με τον Rob Zombie και τον Marilyn Manson στη μουσική τους. Δίνουν μεγάλη σημασία στο show, όπως ακριβώς και οι Rammstein.
Δεν είναι ούτε εμένα το φόρτε μου αυτή η προσέγγιση, αλλά δεν μπορώ να πω ότι αυτό που κάνουν δεν το υποστηρίζουν καλά.
ναι στεκομαι περισσοτερο σε επιδερμικους ακροατες με επιφανειακη μουσικη συνειδηση σαν τον ανιψιο μου τον Erotica, που προσπαθει να θεοποιησει κατι το οποιο ειναι εμμεσα αναλωσιμο.