Indestroy!

[SIZE=“3”]παρασκευη βραδυ, αραγμα στο πισι, μπυριτσα, το τελειο σκηνικο για ενα ακομα σαπιο θρεντ! για να δουμε, ποσους οπαδισκους εχει εδω αυτη η μπανταρα ?
[/SIZE]

[SIZE=“2”]Speed / Thrash, ενα δισκο κ ενα EP, δεκαετια 80, απο τις μπαντες γειτονιας που ξεπεταχτηκαν κατα δεκαδες την πενταετια 1985-1989 χωρις να κανουν ποτε μεγαλο ονομα, για αυτους που γουσταρουν τις ΚΑΛΕΣ thrash obscure-ιλες, οσοι εχετε σε εκτιμηση τους Holy Terror, Mortal Sin, Rigor Mortis και τα συναφη, μολις βρηκατε την επομενη σας γκρουπαρα! [/SIZE]

[SIZE=“3”]INDESTROY (1987)[/SIZE]

[SIZE=“3”]SENSELESS THEORIES EP (1989)[/SIZE]

[SIZE=“3”]το EP εχει ΕΞΩΦΥΛΛΑΡΑ, αλλα δεν φαινεται εδω, απο πανω εχει μια ορχηστρα κλασσικης μουσικης κ απο κατω οι μανιακοι κανουν moshing και stagedive!

και 2 κομματαρες :

U.S.S.A. (Indestroy LP) :
http://www.youtube.com/watch?v=eA4clmON-vw

Living in Filth (senseless theories EP) :
http://www.youtube.com/watch?v=kUemsy40lJA[/SIZE]

Ωραιος ο nir, βασικα μονο εσενα περιμενα να τους ξερεις και τον παναγιωτη. Τα πες μια χαρα, στη συνομοταξια των συγκροτηματων που αναφερεις με Holy Terror κτλ.

Εχεις πετυχει το album σε καμια νορμαλ τιμη???

χεχεχ, ναι το περιμενα να μην εχουν πολυ “λαο”, αλλα να παει απατο το τοπικ δεν το “ανεχομαι” χαχα…μπανταρα!

ειχα την τυχη να πετυχω και τα δυο τους σε βινυλιο απο 11 ευρω το καθενα πριν αρκετα χρονια στην Θεσσαλονικη… needless to say, τα τσιμπησα! :wink: γενικα δεν ξερω ποσο πανε, εφοσον τα ειχα, ποτε δεν μπηκα στον κοπο να το ψαξω…

Δεν τους ξερω αλλα θα τσεκαρω. Το logo τους μου θυμισε το αντιστοιχο των Desultory - αν και ημερολογιακα το αντιθετο ισχυει - κι αυτο απο μονο του ειναι ισχυρο κριτηριο.

bump!

Τεχνοκρατικες μηχανες. Μονο γαματες ιδεες και ριφφαρες.

Ανασυρση καθαρα για το ‘‘thanks’’ που λενε.

Bump…

α. Επειδη ειναι γκρουπαρα

β. Επειδη τις τελευταιες μερες παιζει μονο το ομωνυμο στο πικαπ, που αποδεικνυει το α.