Indico - πριν το τελευταίο σύμπτωμα (δεκέμβριος 2010)

Οι INDICO κυκλοφόρησαν πρόσφατα την δεύτερη δουλειά τους με τίτλο ‘’ Πριν το τελευταίο σύμπτωμα ‘’ που περιέχει 9 καινούργια κομμάτια.

μπορείτε να διαβάσετε το review εδώ : http://www.rockap.gr/?p=7359

Για να κατεβάσετε το cd μπείτε εδώ :

http://www.diymusic.org/index.php?option=com_content&task=view&id=1911&Itemid=71

Για παραγγελία του cd επικοινωνήστε με την μπάντα στο email : indico@espiv.net

Ωραια, θα τσεκαρουμε οπωσδηποτε:wink:

Τα λεμε Θεσσαλονικη στις 15, παιδες :wink:

Το άλμπουμ μου θύμισε αρκετά μια πιο “μεταλλιζε” πτυχή των Μεθυσμενών Ξωτικών (για κάποιον αδιευκρίνηστο λόγο, κατά την ακρόαση του cd μου ήρθε πολλάκις στο μυαλό το “Ενώ εσύ κοιμόσουν” των τελευταίων). Αρκετή μελωδία σε σχέση με το EP - όπου κ εκεί βέβαια υπήρχε αλλά το αποτέλεσμα ακούγονταν πιο “θυμωμένο”. Ο “Παλιάτσος” είναι αρκετά καλό, πιο τσατίλα από τα υπόλοιπα, κ μου έμεινε περισσότερο από όλα. Πολύ καλό και το “Αιώνες Καταδίκης” - εδώ μου ήρθαν στο μυαλό οι Πίσσα κ Πούπουλα…κάπως στο κουπλέ. Γενικα, μου άφησε ανάμεικτες εικόνες: θα περίμενα λιγότερη μελωδία - περισσότερη τσατίλα (χωρίς να αναφέρομαι απαραίτητα στη punk/thrash αισθητική του Μπυροποσία). Βέβαια, με περισσότερες ακροάσεις μπορεί να αντιληφθώ κάτι που πιθανώς χάνω προς το παρόν…Όπως κ να χει, καλή συνέχεια - όπως κ αν γουστάρετε :rockon:

Παρα πολυ ωραια τα κομματια μαγκες !! :thumbup: =D>

Kαλοι ειστε μωρε… :stuck_out_tongue:

Το Αιώνες Καταδίκης σπέρνει…

bravo paidia to kainourgio cd einai kataplhktiko !! elpizw na kanete live sthn athina suntoma :smiley:

Η (υπό)κρουση διοργανώνει συναυλία με τους :

INDICO
ΣΑΜΠΟΤΑΖ
CHEMI NOISE

στο ελευθεριακό στέκι Πικροδάφνη την Παρασκευή 04/02 20:00.

θα γίνει παρουσίαση του νέου cd από τους indico με τίτλο ‘‘Πριν το τελευταίο σύμπτωμα’’.

Οι indico βρίσκονται στην αναζήτηση μπασίστα. Όποιος ενδιαφέρεται ας επικοινωνήσει με την μπάντα στο indico@espiv.net .

Προωθήστε το όπου και σε όποιον νομίζετε ότι μπορεί να τον ενδιαφέρει.