Αγαπημενο industrial metal/rock band

Ποια ειναι η αγαπημενη σας industrial μπαντα???
καλοδεχουμενα και τα σχολεια οπως:ρε ακυρε τα “ροζ λαγουδακια”(λεμε τωρα) ειναι thrash!!!

Που είναι οι Deathstars !!! :-s Ψηφισα Rammstein.

τους ειχα υποψην μου ρε μαν αλλα υπηρχαν πολλες επιλογες για να βαλω και αφησα αρκετους εξω :frowning:
σορυ αλλα προσπαθησα και εβαλα τις πιο συζητυμενες…

Οταν ακουω την λεξη industrial ο νους μου παει κατευθειαν στους Ministry και σε καταστασεις N.W.O και psalm 69…Πρωτοποροι και τρομερα επιδραστικοί,πετυχαν το τελειο παντρεμα του industrial ήχου με το heavy metal feeling με το psalm 69 να αποτελει το τελειο κραμα των 2 ειδων…Respect to Al Jourgensen…

Industrial = Ministry.

Από κει και πέρα, οι Tool γιατί βρίσκονται στο poll;
Επίσης, μπορεί η κορυφαίοι να 'ναι οι Ministry εννοείται με τον θείο Αλ να αποτελεί την προσωποποίηση του ήχου, αλλά δεν πρέπει να αγνοούνται και οι Nine Inch Nails.
Δύσκολα, Ministry και ΝΙΝ μαζί!

Στο αλυτο διλημμα Skinny Puppy η Fear Factory απανταω Godflesh και καθαριζω! 8)

Και βέβαια κάνεις γαργάρα το ΝΙΝ ή Μinistry.

Ministry και lock

Επίσης, βγάλε Tool και βάλε Godflesh, για να συμμετάσχει και ο Bleedin στην ψηφοφορία!

Edit: Χα χα χα χα! Με πρόλαβε ο ψηλός!

καμια γαργαρα.
FF, Skinny Puppy κ Godflesh ενιαι τα 3 πιο αγαπημενα μου συγκροτηματα στο χωρο, (με Α’ επιλαχοντες senser) οποτε η απουσια του broadrick απ’το πολλ με βγαζει απ’τη δυσκολη θεση… 8):stuck_out_tongue:

godflesh,ministry,fear factory και ΚΜFDM.
δεν ειμαι απ αυτους που κραζουν rammstein,the kovenant,deathstars και τα σχετικα απλα τα απο πανω ειναι το κατι αλλο8)8)

ναι ρε ειχα υποψην μου και τους Godflesh και KMFDM αλλα δεν μπορουσα να τους χωσω ολους…τωρα τους Toοl ουτε και εγω θυμαμαι γιατι τους εβαλα…#-o

τυχαινει οι godflesh να δημιουργησαν κιολας τον metal industrial ηχο

μαζι με μινιστρυ.

Τρομερα δυσκολη ερωτηση. Οι διαφορες στις προτιμησεις μου ειναι πολυ μικρες, μετα απο ενα μηνα θα σας λεω αλλα δλδ. Για αυτο το μηνα παντως, Ministry.

E Μinistry. Ευκολα ομως! Μετα Skinny Puppy για μενα…Οι Tool τι ρολο βαρανε ειπαμε?

:(:tomato::thumbdown::blow:

ειπαμε ουτε εγω θυμαμαι!!!ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ!!!ΦΑΤΕ ΜΕ!!!ΣΚΩΤΟΣΤΕ ΜΕ!!!ΑΠΑΓΧΩΝΙΣΤΕ ΜΕ!!!:(:tomato::thumbdown::blow:

ε από το πολλ οι skinny puppy. Οι Toυλ γιατί όμως υπάρχουν?

Γενικά, από industrial εκτιμώ πιο πολύ από όλους KMFDM από το πιο μεταλλιζέ και Clock DVA από το οριτζιναλε.

:blow::blow::blow::evil::evil::evil::ban:
EΧΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΙΔΙ 2 ΦΟΡΕΣ!!!ΕΚΑΝΑ ΛΑθΟΣ!!!
ΤΕΛΟΣ!

Ministry και τα μυαλα στα καγκελα.

Ελπιζω μονο απο αυριο ν’αλλαξω γνωμη.

ministry κι απο δω.

και να ρωτησω και κατι, οι τουλ τι ρολο βαρανε στο πολλ;;;