Αγαπημενο industrial metal/rock band

μου σβηστηκαν ποστ κατα τη μεταφορα του σερβερ…πλακα κανω και εγω ρε μαν!!

Απο αυτες ανετα οι Rammstein, o manson καλος ειναι για μικρες δοσεις που και που, και οι Fear Factory καλοι, αλλα τα περισσοτερα τραγουδια τους δεν μου κανουν.

μιας και μιλαμε για Fear Factory ας τσεκαρουν οι οπαδοι το νεο project των Herrera,Wolbers ονοματι Αrkaea.Ειναι τα κομματια που προοριζονταν για το νεο FF πριν τους σουταρουν απο την μπαντα ο Bell και ο Cazares. Σπερνει βασικα ο δισκος.

χμ δεν εχω ακουσει και πολυ industrial, απο τις μπαντες στο πολ προτιμω tool αλλα δεν ηξερα οτι ανηκουν στον χωρο. ειστε σιγουροι?

οι τουλ φιλε Βαγγελη δεν ανηκουν στο χωρο…κατα λαθος τους εβαλα στο πολλ!συγνωμη

http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=11280

A! Και ο δίσκος εμένα δε μ’ άρεσε!

Skinny Puppy μετα απο πολλη σκεψη.
Που ειναι οι Neubauten?!?

tool :metal:

[SIZE=“2”]Μια ψηφο οι ΝΙΝ???[/SIZE]

[SIZE=“3”]Μια ψηφο οι ΝΙΝ???[/SIZE]

[SIZE=“4”]Μια ψηφο οι ΝΙΝ???[/SIZE]

[SIZE=“5”]Μια ψηφο οι ΝΙΝ???[/SIZE]

[SIZE=“6”]Μια ψηφο οι ΝΙΝ???[/SIZE]

[SIZE=“7”]Μια ψηφο οι ΝΙΝ???[/SIZE]

Εδω εχουν μολις 2 οι πατερες Skinny Puppy, οποτε παλι καλα που εχει και μια ο Reznor. :stuck_out_tongue:

δεν εχω ασχοληθει πολυ με τον χωρο, μιας και δεν με τρελενει
απο το πολλ ψηφισα ραμσταιν γιατι εχουν καποια πολυ πωροτικα τραγουδια(ειδικα το te quiero puta!)
oi static-x δεν ειναι nu metal?

Βασικά δεν είμαι και πολύ σχετικός με τον χώρο, αλλά δεν είναι ψιλοαπαράδεκτο να μην είναι στο πολλ οι Die Krupps; Μεγάλος δίσκος το Paradise Now.

Industrial= http://www.youtube.com/watch?v=Bj06NT__se4

A,ok man/:stuck_out_tongue:

οκ γιο μαν

Ωραιο πολλ.Δεν εχω διαβασει τις προηγουμενες σελιδες, αλλα πιστευω ολοι ψηφισαν μινιστρι.

Α, και Γκοντσμακ, καλη επιλογη οι Τουλ

οσοι οι him ειναι true metal, οι tool ειναι industrial . -

να’σε καλα αγορινα,δες τις αλλες σελιδες γιατι βαριεμαι να εξηγουμε παλι :slight_smile:

χαρηκες τωρα?

Ωπ, τώρα το πρόσεξα αυτό το poll. Δυστυχώς τα αποτελέσματα του (με τόσες ψήφους στους Rammstein πχ) αδικούν εκείνα τα συγκροτήματα που θα τα χαρακτήριζες πραγματικά industrial. Φοβεροί οι Rammstein, αλλά αυτοί όσο και ο Manson, όσο και οι Tool είναι αρκετά σχετικό κατά πόσο ανήκουν στην ίδια κατηγορία με τους υπόλοιπους.

Ταμπέλες θα πει κανείς και κουταμάρες. Δε διαφωνώ… ωστόσο όπως είπα, και μόνο απο το αποτέλεσμα είναι κρίμα ψήφοι που θα μπορούσαν να πάνε κάπου αλλού κατέληξαν σε συγκροτήματα που δεν είναι και τόσο industrial στην ουσία τους.

Δεν έχω διαβάσει βέβαια ούτε μία απο τις προηγούμενες σελίδες, έχω την αίσθηση πως τα ίδια που λέω τώρα έχουν ειπωθεί ήδη πολλές φορές και πίσω… Πάντως είναι γεγονός (το έχω παρατηρήσει σε διάφορα μουσικά fora κλπ) πως πολύς κόσμος θεωρεί Manson, Rammstein κλπ ως industrial.

Όπως θεωρούνται οι Nightwish gothic ένα πράγμα.

εδιτ. Godsmack, no hard feelings για την κριτική στο poll ελπίζω. To λέω μια που έριξα και μια ματιά στα προηγούμενα ποστ. :slight_smile:

Ε, industrial είναι και ο Manson και οι Rammstein απλά είναι κάργα mainstream (χωρίς αυτό να είναι κακό απαραίτητα).

Τεσπά, αντικειμενικά τώρα, οι κορυφές όταν μιλάμε για industrial metal (και όχι σκέτο industrial) είναι η τριάδα Ministry/NIN/Godflesh, από την οποία είμαι συναισθηματικά δεμένος με τους πρώτους οπότε και τους ψηφίζω.