οχι?
δεν φαινετε η φωτο
οχι?
δεν φαινετε η φωτο
Rammstein, γιατί είναι το μόνο μη αγγλόφωνο συγκρότημα που καταλαβαίνω τα λόγια…
Lock…
κ ενα εκτος λιστας
Γαμάτο poll!
Ήμουν ανάμεσα σε MINISTRY και NIN. Αποφάσισα να ξεπεράσω το δίλημμα ψηφίζοντας GODFLESH, διότι σεβασμός.
Μετά είδα πως η λέξη κλειδι είναι “αγαπημένη” και αποφάσισα πως βασικά το “Downward spiral” είναι τελικά το άλμπουμ με το οποίο ακόμα κλαίω. Βέβαια αν το πάμε έτσι, μπορούσα να βάλω ως party pooper και MANSON (γιατί με το “Antichrist…” κλαίω περισσότερο), αλλά επειδή κι εκεί έχει βάλει χέρι ο Reznor, κέρδισαν στην κορδέλα οι NIN.
Και μετά είδα πως οι GODFLESH έχουν μόνο μία ψήφο και συγxίστηκα,
και μετά θυμήθηκα και τους KILLING JOKE και χέσε μέσα!
:oops:
:lol::lol::lol:
αγαπαμε γκαντ
Εδώ που τα λέμε η εκτέλεση του Cash είναι περίπου δεκαεφτάμιση χιλιάδες φορές καλύτερη από το πρωτότυπο, κυρίως γιατί έχει την ψυχή του Cash και όχι του Reznor. Από την άλληνε εγώ πάντα τους βαριόμανε τους NiN, οπότε πείτε με και προκατειλλημένο. Συνεχίζω να έχω δίκιο πάντως. Και έυφημος μνεία οφείλει να γίνει σε Foetus, Big Black και μάλλον White Zombie, περισσότερο από τα προσωπικά του φίλου Rob. Δεν αναφέρω Neubauten φυσικά, όπου και θα έπρεπε να λήξει η συζήτηση αλλά μάλλον εκεί βγαίνουμε κάπως από τα rock χωράφια, οπότε μάλλον θα είμαστε εκτός θέματος και πνεύματος του topic.
συμφωνω με τον αποπανω…αν και μου αρεσουν οι NIN πιστευω οτι αυτο το τραγουδι ταιριαζει πιο πολυ στη φωνη του Κας…τεσπα αυτη ειναι μονο η γνωμη μου και τιποτα παραπανω
συνεχιζουμε ον τοπικ…?
:-s
Με εξαίρεση τους πατέρες Skinny Puppy (στους οποίους όμως το rock και μεταλ στοιχείο ήταν πολύ δευτερεύον, όπου υπήρχε, σε σχέση με τα υπόλοιπα συγκροτήματα του πολλ) και τους Ministry, οι KMFDM τους έχουν όλους. Ψήφισα “άλλη”.
Ούτε γι αστείο.
Απεριόριστο respect σε Cash βέβαια, αλλά δεν ήσασταν στο Θέατρο Βράχων και δεν ξέρετε.
Τόσο απλό.
ναι αλλα πιστευω πιο πολυ ψηφοι αξιζουν σε αυτους παρα π.χ στους ραμμσταιν που το industrial στοιχειο ειναι δευτερευον
εγω τους φηφισα λογο φανμπουσμου
:oops:
αμαρτία πάντως να έχουν 1 ψήφο οι κομπάρσοι static-x και κανένα ο Rob Zombie (όπου καλό θα’ταν να μετονομαστεί σε Rob Zombie/White Zombie. A ρε γκοντσμακ σκατά πολλ έκανες :p)
το ξερω οτι το σκατωσα
τοτε ημουν ακομα πιο μικρος απο οτι τωρα και εβαλα κοτσανες :oops:
ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΛ ΘΑ ΣΑΣ ΦΕΡΩ ΤΟΝ ΑΓΟΥΕΙΚ!
ΚΑΤΑΛΑΘΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑ ΒΑΛΕΙ :blow::blow::blow:
Καλά, δε το συζητάμε. Εναλλακτικό θα ήταν ένα πολλ με τίτλο “αγαπημένο industrial συγκρότημα” (σκέτο, χωρίς ροκ και μέταλ), όπου θα έμπαιναν άνετα και οι πρώιμες industrial bands (Cabaret Voltaire, Neubauten, Clock DVA, Front 242, κλπ) και στο οποίο poll φυσικά οι Puppies θα δέσποζαν, όντας το σημαντικότερο συγκρότημα του είδους στα '80ς. Δύσκολο πολλ βέβαια για ένα ροκ/μεταλ φόρουμ, υποθετικά μιλάω λοιπόν.
αντε περιμενουμε 8)
εδω υπαρχουν τρεις χιλιαδες πολλ για μειντεν και αλλα χιλια δυο να πουμε,αυτο θα πειραζε?
Για να είμαστε και δίκαιοι πάντως, οι Τουλ δεν είναι σε καμία περίπτωση ιντάστριαλ βέβαια (πλην του Die Eier Von Satan φυσικά), αλλά δεν είναι και εντελώς άσχετοι με τον ήχο. Από την άποψη ότι όταν έσκασε μύτη το undertow και το aenima, ήταν τόσο “ανένταχτοι”, που το κοντινότερο πράμα σ’αυτούς (και κατά συνέπεια εκεί βρέθηκε και ο πρώτος πυρήνας οπαδών) ήταν ο ήχος των NIN, Pitch Shifter, Ministry κλπ.
Throbbing Gristle, Throbbing Gristle ακούγεται μια φωνή από το δάσος. Αλλά οκει, λίγο δύσκολο να διαλέξεις κάτω από την γενική ταμπέλα “industrial”. Είναι τόσα πολλά που θα έχει χαβαλέ μεν η συζήτηση, θα καταλήξει σίγουρα όμως στο “νια νια νια το δικό μου κερδίζει το δικό σου”
ελα μωρε σιγα,οποτε δεν βαριεται ο ελλανορ ας το φτιαξει 8)
για αυτους που ειπε ο αποπανω…
ενα εχω να πω:
Rammstein για μένα!!! βέβαια δεν ξέρω αν είμαι ο μόνος που γουστάρει περισσότερο την περίοδο από mutter και μετά…:-s
anyway και οι ministry θεοί (αν και περισσότερο thrash) και επίσης χαρηκα που διάβασα κάπου και για killing joke :roll:!!!
οι άλλοι θεοί cop kill cop και strapping young lad τί θεωρούνται σε σχέση με τον χώρο??:-k
Cop shoot cop είναι… και σ’ αγαπάω (παρόλο που ψήφισες Rammstein)!
cirkus είσαι μεγάλη μορφή! Welcome!
Επίσης τα πρώτα των Swans σας χώνουν όλους στεγνά!
Από τα τιτανοτεράστια γκρουπς ως επιρροή για τους μετέπειτα