InnerWish (Η καλύτερη Heavy / Power Metal μπάντα της χώρας! Προσκυνήστε άπιστοι!)

Στις αρχές των '90s, στην ελληνική hard rock / heavy metal σκηνή τα πράγματα έχουν ως εξής:

Οι άτυχοι Spitfire έχουν κυκλοφορήσει κάποια χρόνια πριν το μνημειώδες “First Attack”, αλλά οι συνεχείς αναποδιές έχουν στερήσει στην μπάντα του Ηλία Λογγινίδη την αναγνώριση που θα δικαίως έπρεπε να είχε!

Rust κυκλοφορούν και αυτοί το διαμάντι “Shoot Them Higher” το 1989, αλλά δεν έχουν καμιά τύχη…

Σε ελαφρώς πιο μελωδικό ύφος, 2 ακόμα τρομερά αξιόλογες μπάντες, οι Raw Silk και οι Trade Mark κυκλοφορούν αντίστοιχα 2 δισκάρες, το “Silk Under The Skin” (1990) και το [COLOR=“Indigo”]“Fatal Blues” /COLOR (1992), αλλά και εδώ, όπως και πριν, η κατάληξη είναι η ίδια!

Λες και την αφρόκρεμα της σκηνής την είχε χτυπήσει κάποια κατάρα και δεν μπορούσε να υπάρξει ένα ενδιαφέρον, πέρα από ενα πιστό, αλλά περιορισμένο πυρήνα οπαδών…

Έτος 1993.

Rotting Christ κυκλοφορούν το “Thy Mighty Contract” και αρχίζουν να γράφουν την δική τους ιστορία!
Αλλά αυτοί ανήκαν σε άλλο χώρο και δεν είναι στο θέμα μας…

Την ίδια περίοδο, δύο φίλοι που αρέσκονταν σε πιο κλασικά και μελωδικά πράγματα σχηματίζουν μια μπάντα με το όνομα Growing Order και αρχίζουν να γράφουν τα πρώτα τους τραγούδια!
O Θύμιος Κρίκος στην κιθάρα και ο Γιάννης Παπανικολάου στα φωνητικά!

Την επόμενη χρονιά έχουν έτοιμο το “Demo '94”, το οποίο δεν κυκλοφόρησε ποτέ επίσημα και αποτελεί cult και συλλεκτικό διαμάντι της ελληνικής σκηνής των '90s!

Στα 5 τραγούδια αυτού του demo καταλαβαίνει κανείς ότι κάτι μεγάλο συμβαίνει εδώ!
Riff-άρες, ωραίες μελωδίες, solos άκρως ψαρωτικά και heavy metal-άδικα που κόβουν την ανάσα και πάρα πολύ καλά φωνητικά!

Τα επόμενα χρόνια περνάνε με ανεύρεση μελών και αλλαγές στο line-up και το 1997 μετονομάζονται σε InnerWish και ηχογραφούν άλλο ένα demo κάνοντας παράλληλα αρκετά lives και εκτός από δικά τους, παίζουν διασκευές σε Dio, Maiden κ.τ.λ.

Στα τέλη Μαΐου 1998 βλέπει το φως της ημέρας το ντεμπούτο album τους, Waiting For The Dawn!

 1. Spacerunner
 2. Lord of Truth
 3. Beyond My Soul
 4. Last thing Ι’ll Remember
 5. Carry your Cross
 6. Ready for Attack
 7. The Waves of Destiny
 8. Have you ever…?
 9. Waiting for the dawn

Line-up:
Γιάννης Παπανικολάου - vocals
Θύμιος Κρίκος - guitars
Μανώλης Τσίγκος - guitars
Aλέξης Λεβεντέρης - bass guitar
Πάυλος Μπαλατσούκας - drums
Δημήτρης Παπαλέξης - Keyboards

Η μεγάλη επιρροή είναι οι Maiden και ακολουθούν πολλές μπαντάρες των '80s, αλλά το προσωπικό τους ύφος είναι πολύ έντονο!
Απίστευτη δισκάρα, με εκφραστικότατα φωνητικά, μελωδικές γέφυρες, συναυλικά refrains, leads, riffs και solοs που οργιάζουν (o Θύμιος βρήκε τον απόλυτο συνεργάτη στο πρόσωπο του Μανώλη) και το μόνο αρνητικό ήταν η μέτρια παραγωγή!

Αυτό όμως ήταν ικανό, ώστε ο Χάκος Περβανίδης να θάψει τον δίσκο και έτσι χάθηκε μια τεράστια ευκαιρία να γίνουν μεγάλοι τότε που αυτό το είδος είχε ακόμα αρκετούς οπαδούς…

Το cd κυκλοφόρησε από την μικρή και ανεξάρτητη NMC Records και κόπηκε σε 500 (!!!) μόλις αντίτυπα παγκοσμίως, αποτελώντας απίστευτα συλλεκτικό κομμάτι!

Τις δικές μου κόπιες (είχα 6 αρχικά, τώρα έχω 3!!!) τις είχα βρει από ένα δισκάδικο στο Νew Jersey που ο τύπος δεν είχε πάρει χαμπάρι τί διαμαντάκι είχε στα ράφια του και τις πουλούσε 5 $ τη μια! 8) Xαχα!

Και εκεί που το πράγμα αρχίζει να κινείται, στα τέλη του 1999 ο Γιάννης Παπανικολάου τους αφήνει σύξηλους, φοράει ράσα και μαζί με άλλους μοναχούς “σχηματίζει” τους Παπαροκάδες και τραγουδάει το χιτάκι [U][COLOR=“Blue”]“Εμπρός Λαοί (Ας Ενωθούμε)”[/COLOR][/U]!!! :o

Xα! Πού να ξέρανε όλα τα κανάλια και οι μεγαλο-δημοσιογράφοι που νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα και για 2 χρόνια ασχολούνταν συνεχώς με αυτούς, ότι ο τραγουδιστής τους έπαιζε παλιότερα σε Heavy Metal μπάντα!

Σίγουρα το shock ήταν μεγάλο, αλλά οι InnerWish δεν πτοούνται εύκολα!

Γίνονται διάφορες αλλαγές, στο μικρόφωνο έρχεται ο Παναγιώτης Μυλωνάς, που δυστυχώς δεν φτάνει τα επίπεδα του προκατόχου του και το 2000 μαζι με άλλη μια σημαντική μπάντα της ελληνικής σκηνής, τους Reflection (με τον “δικό μας” Kambei στα φωνητικά :smiley: ), κυκλοφορούν ένα split-cd με 2 κομμάτια η κάθε μπάντα!

Reflection

 1. Pain
 2. The eyes of the night

InnerWish

 1. Realms of tomorrow
 2. Dreadful signs

Line up:
Παναγιώτης Μυλωνάς - vocals
Θύμιος Κρίκος - guitars
Μανώλης Τσίγκος - guitars
Αντώνης Μαχαράκης - bass guitar
Φώτης Γιαννακόπουλος - drums

Δεν ασχολήθηκε σχεδόν κανένας με αυτήν την κυκλοφορία, πέρα από ελάχιστους…

Ακολουθούν αρκετά χρόνια αδράνειας και συνεχών αλλαγών στο line-up, μέχρι που το Δεκέμβριο του 2003, οι InnerWish παίζουν support στους Helloween και μια νέα γενιά οπαδών έχει την ευκαιρία να τους γνωρίσει!
Στο live μάθαμε και το χαρμόσυνο νέο ότι το δεύτερο full-length τους θα κυκλοφορήσει τον Μάϊο του 2004!

Άραγε θα είναι τόσο καλό, όσο το θρυλικό πρώτο; :-k

Μια νέα περίοδος αρχίζει με την κυκλοφορία του καταπληκτικού “Silent Faces”!

 1. Dancer of the Storm
 2. Hold me Tight
 3. If I could turn back Time
 4. Midnight Call
 5. Hold On
 6. Silent Faces
 7. Dreadful Signs
 8. Set me Free
 9. Riding on the Wind
 10. Realms of Tomorrow

Line up:
Μπάμπης Αλεξανδρόπουλος - vocals
Θύμιος Κρίκος - guitars
Μανώλης Τσίγκος - guitars
Αντώνης Μαχαράκης - bass guitar
Τέρρυ Μόρος - drums

Τα πάντα είναι άκρως επαγγελματικά και προσεγμένα!
Από το εξώφυλλο μέχρι την ευρωπαϊκών προδιαγραφών παραγωγή του μάστορα στο είδος Δημήτρη Λιαπάκη (Μystic Prophecy, Valleys Eve)!

Ο νέος τραγουδιστής Μπάμπης Αλεξανδρόπουλος είναι μεγάλη αποκάλυψη!
Άνετα ο καλύτερος τραγουδιστής της γενιάς του και σίγουρα από τους καλύτερους που υπήρξαν και υπάρχουν στην Ελλάδα!
Δώστα όλα, ρε Μπάμπη!

Οι συνθέσεις είναι ελαφρώς πιο power metal συγκριτικά με το προηγούμενο, πιο δυναμικές και η παραγωγή αναδεικνύει το κάθε κομμάτι! Οι κιθάρες, φυσικά, σπέρνουν…

Γυρίσαν και video clip για το ομώνυμο κομμάτι, το [U][COLOR=“Blue”]“Silent Faces”[/COLOR][/U]!

Το album πούλησε περίπου 2500 αντίτυπα παγκοσμίως, πράγμα ντροπιαστικό, την στιγμή που άλλα, πολύ κατώτερα albums του είδους πουλάνε 10πλασια και 100πλασια από αυτούς… :?

Το 2005 η Eat Metal Records του Γρηγόρη Βαρσάμη, παίρνει τα δικαιώματα και επανακυκλοφορεί το “Waiting For The Dawn” με διαφορετικό λογότυπο, ελαφρώς αλλαγμένα χρώματα στο εξύφυλλο, διαφορετικό booklet, re-mastering από τον Δημήτρη Λιαπάκη και ένα bonus track από τα ακυκλοφόρητα της εποχής 1995 - 1998, το θεϊκό “Nightfall”!
Δεν είναι το αυθεντικό, αλλά είναι το καλύτερο που μπορούν να έχουν οι οπαδοί, από την στιγμή που οι original κοπιες δεν υπάρχουν πια!

Τον Μάϊο του 2006 (έχουν μανία με αυτό τον μήνα, αν δεν το έχετε καταλάβει, χαχα) κυκλοφορούν το τρίτο και τελευταιο εως σήμερα album τους, το “Inner Strength”!

 1. Trivial
 2. Travellers In Time
 3. Far Away
 4. Lonely Lady
 5. Bleeding Soul
 6. Feel The Magic
 7. Eye Of The Storm
 8. Final Prophecy
 9. Never Let You Down
 10. Dreamer Of The Night
 11. Inner Strength
 12. Gates Of Fire

Ίδιο line up!

Στα βήματα του προηγούμενου, μεγάλη δισκάρα και αυτό, περιέχει power metal ύμνους, heavy metal έπη, μπαλάντες βγαλμένες από τα '80s (τότε που ξέραν να γράφουν μπαλάντες!) και μια διασκευή στους Q5 που προκαλεί ρίγη συγκίνησης, το [U][COLOR=“Blue”]Lonely Lady[/COLOR][/U]!

Παραγωγή κρύσταλλο από τον Λιαπάκη, όπως πολύ σωστά μαντέψατε (ναι, πάλι αυτός!), αλλά και πάλι δεν καταφέρανε να πουλήσουν πάνω από 2500 κόπιες…

Να προσθέσω ότι όταν κάνουν live (γιατί δεν κάνουν και ιδιαίτερα συχνά), είναι άκρως απολαυστικοί και πωρωτικοί!
Ειδικά αν τους πετύχεις σε clubάκι και όχι support σε κανα festival, σου πετάνε στο κεφάλι ένα 2,5ωρο set παίζοντας άπειρα δικά τους, πολλές διασκευές (Dio, Whitesnake, Judas Priest, Q5 κ.τ.λ.) extended σολαρίσματα και φεύγεις με 2 - 3 σπόνδυλους κατεστραμένους και την μέση σου διαλυμένη από το κοπάνημα! Εκτός αν είσαι νέος ακόμα, οπότε αντέχεις! Αχαχαχχα!

Τώρα που το σκέφτομαι, τον Μάϊο που μας έρχεται, κλείνουν 10 χρόνια στην δισκογραφία…
Ρε πώς περνάνε έτσι τα χρόνια…

[SIZE=“5”]Hail to InnerWish![/SIZE]

P.S.1. A! Aπό τo 2007 έχουν μόνιμο πληκρά, τον Γιώργο Γεωργίου!

P.S.2. To προγούμενο Σάββατο τους είδα live στην Καλαμάτα σε ένα ακόμα ισοπεδωτικό live!
Ακολούθησε πιώμα άνευ προηγουμένου με την μπάντα και κάποια στιγμή ο Μανώλης μου είπε ένα συγκλονιστικό νέο που δεν είναι ακόμα 100% σίγουρο και για αυτό με παρακάλεσε να μην πω τίποτα σε κανένα! :-#

P.S.3. Έχουν ηχογραφήσει 14 κομμάτια από τα οποία 10 - 12 θα μπουν στο επόμενο album που μάλλον θα κυκλοφορήσει Ιούνιο, αλλά δεν είναι και σίγουρο, γιατί ο Μπάμπης μπαίνει φαντάρος τον Αύγουστο, οπότε ψάχνουν τί θα γίνει με το promotion κ.τ.λ.

P.S.4. Στις 5 Ιουλίου παίζουν στη Σερβία στο Castle Festival!
Ειπώθηκαν πολλά σχετικά με αυτό, αλλά δεν υπάρχει λόγος να τα γράψω…
Πάντως, έτσι και μπορέσω να πάρω άδεια εκείνη την εβδομάδα, είμαι ήδη εκεί!

P.S.5. Ασχοληθείτε όσοι δεν το έχετε κανει ήδη, γιατί πρόκειται για μια μπάντα αξιοπρεπέστατη, που έχει ρίξει πολύ δουλειά και αξίζει επιτέλους λίγη αναγνώριση!
Και μιλάμε για πολύ ξηγημένα παιδιά!
Είναι αίσχος να παίζουν Θεσσαλονίκη (μου είπαν ότι ΔΕΝ ξαναπατάνε εκεί) μπροστά σε 25 άτομα, σε ολόκληρη Αθήνα 5 εκατομμυρίων μπροστά σε 100 το πολύ και Καλαμάτα π.χ. μπροστά σε 60 - 70!

P.S.6. Το “Have You Ever…?” είναι η άνετα η καλύτερη μπαλάντα που έχει γραφτεί ποτέ από ελληνική μπάντα! Σκέτο προσκύνημα!!!
Άντε, μαζί με το “Whispers” των θεών Spitfire

P.S.7. Τέλος!

Ωραιος ρε Maiden…πολυ ομορφο αφιερωμα…ανετα εμπαινε και στην κεντρικη σελιδα του Rocking…!!

To ειχα ακουσει και εγω για τις πωλησεις…και κουφαθηκα τελειως!!Δεν μπορω να φανταστω οτι οι πολλες μετριες εως ανυπαρκτες μπαντες μπαντες της Lmp πουλανε περισσοτερο απο αυτους!Ειναι αληθεια οτι θα φυγουν/εφυγαν απο την Lmp ομως…?Γιατι κατι τετοιο εμαθα πριν λιγο καιρο…λογω χαμηλων πωλησεων!!

Κατα τα αλλα η μπαντα βρισκετε στο σωστο δρομο και αναμενουμε νεα κομματια για να γουσταρουμε ασχημα!

Μηπως το νεο ειναι οτι θα γυρισει ο Παπανικολαου πισω…?

Thanks! :smiley:

Μου είχαν πει παλιότερα ότι μάλλον θα έφευγαν από την LMP, γιατί ούτε και οι ίδιοι ήταν ευχαριστημένοι!
Προχθές δεν τους ρώτησα για αυτό… λέγαμε άλλα… :–
Και καλά θα κάνουν πάντως!

Ξέρεις, είναι ένα κομμάτι που έχει γράψει ο Μανώλης που με έχει πρήξει από πέρσι το φθινόπωρο και ο Μπάμπης και ο Μαζαράκης ότι είναι άνετα το καλύτερο κομμάτι InnerWish!
Τα ίδια που μου έλεγε και ο ίδιος ο Μανώλης πέρσι που τον είχα συναντήσει στους Europe στο Rockwave!
To είχε στο κινητό του ο Μπάμπης, αλλά εγώ δεν είχα bluetooth για να το πάρω… #-o :? :cry:

Όχι! [-X
Είπαμε καλός ο Πάτερ, αλλά τον Μπάμπη δεν τον φτάνει! :yes:
Ο Μπάμπης δεν φεύγει με τίποτα από την μπάντα! [-X

Πάντως, το νέο έχει μια μικρή σχέση και με αυτόν! :wink: 8)

o τιτλος του thread τα λεει ολα…πραγματι ετσι ειναι…
το αστειο της υποθεσης ειναι οτι κ γω οντας τρελλος innerwishakias ακολουθησα τη μπαντα στην Καλαματα μαζι με αλλα 2 παιδια του forum των innerwish…νομιζω οτι σε ειδα ρε οπως κ συ λογικα εμενα…μπροστα στον μπαμπη με την gambling with the devil μπλουζα…:stuck_out_tongue:
οσον αφορα αυτο που σου ειπε ο μανωλης ειναι σιγουρο γτ κ μενα μ το ειπε ο Λευτερης κ ο Αντονης…:stuck_out_tongue:
Ωραιος μηνας ο Μαιος…8)

στις διασκευες που κανουν, δεν παιζουν και heir apparent??

Τεράστια μπάντα. Ισως το πιο σημαντικό κεφάλαιο της ελληνικής σκηνής τη τελευταία δεκαετία. Πάντως, ελπίζω να μη μπούν στο πάγο λόγω της στράτευσης του Αλεξανδρόπουλου…

Πάντως εγώ κάπου άκουσα τελευταία ότι ο τύπος που ήταν στους παπαροκάδες, τώρα έχει αφήσει τα ράσα και ότι το έχει γυρίσει στο τράγουδι μόνος του. Αλλά δεν θυμάμαι που το άκουσα, παίζει κ από καμμιά παρακμιακή εκπομπή τύπου Καμπούρη στο έξτρα3. χαχαχα!

Χαχα! Δεν πρόσεξα κάποιο t-shirt, αλλά λογικά κάπου θα σε πήρε το μάτι μου!
Αλλά και πάλι δεν ήξερα ποιός ήσουν… :roll:

Εντάξει, σχεδόν δεδομένο είναι, τα έχουν συμφωνήσει, αλλά επειδή είναι αρχές Μαρτίου ακόμα, δεν μπορούν να βγουν και να ανακοινώσουν κάτι από τόσο νωρίς… :wink:

Τα τελευταία 6 - 7 χρόνια σίγουρα όχι! [-X
Για το 1997 - 1998 έχω μια μικρή υποψία ότι μπορεί και να έπαιζαν (βασικά βαριέμαι να ψάξω αυτή τη στιγμή να βρώ το Μ. Ηammer Ιουνίου 1997 που είχε setlist με πολλές διασκευές).

Αν ο Μπάμπης πάει ναυτικό (που είναι αρκετά πιθανό), τότε δεν θα υπάρχει πρόβλημα!
Αθήνα θα είναι!
Στο κάτω κάτω η μπάντα δεν κάνει συνήθως παραπάνω από 4 - 5 lives το χρόνο, οπότε όλα οκ!
Θα παίρνει καμιά άδεια και θα γίνεται η δουλειά! :smiley:

Ο Παπανικολάου πράγματι έφυγε από τους Παπαροκάδες λίγο πριν τον Δεκέμβριο!
Είχε βουήξει ο τόπος!
Εμένα μου το είπε η μάνα μου τα Χριστούγεννα! :lol: :lol:

Αυτο το κατι εχει σχεση με Royal Hunt τιποτα?Υποθετικα ρωταω επειδη ειπατε οτι για Μαιο κατι παιζεται…

Mπράβο σου Maiden! Πάρα πολύ όμορφο αφιέρωμα!

Το Silent Faces είναι φοβερή δισκάρα, με ούτε μία αδύναμη στιγμή. Και το Inner Strength ακολουθεί πιστά στα βήματα του προηγούμενου!

Απίστευτη μπάντα για τα ελληνικά δεδομένα!

If I Could Turn Back Time :metal:

¶ντε και ένα αφιέρωμα στους θεούληδες Airged L’ Amh! :smiley:

Με διαφορά, μαζί με τους ΙnnerWish, από τους κορυφαίους στο χώρο στην Ελλάδα, αυτή τη στιγμή.
Τσέκαρε ένα αφιέρωμα εδώ

Ρε παιδιά άσχετο, αλλά επειδή ο maiden αναφέρθηκε στην εισαγωγή του για το κλίμα στην μέταλ σκηνή των early nineties και δεν συμπεριέλαβε τους Mystery, να ρωτήσω:

Αυτοί τι υστεροφημία έχουν? Εγώ αν και δεν είμαι του χώρου πολύ, τους θεωρούσα πολύ καλή μπάντα. Μόνο το ομώνυμο τους άλμπουμ έχω ακούσει, αλλά και ένα κομμάτι που ήταν στη συλλογή του Hammer το 96, ονόματι “Worhsip the night” που τα έσπαγε. Τι απέγιναν αυτοί?

Υπάρχουν ακόμη. Το πρώτο άλμπουμ είναι πολύ καλό Blackmore-Malmsteenοειδές metal. Tελευταία φορά τους είδα support στους Riot πριν 2 χρόνια.

Nαι μωρέ, κάποια σημαντικά (και αγαπημένα) groups και albums ανέφερα, έτσι ενδεικτικά για να κάνω εισαγωγή! :smiley:

Σαφώς θα μπορούσα να αναφέρω και τους Marauder, όπως και τους Nothwind, Vavel, Vice Human, Sarissa, Crush και πολλά άλλα, αλλά τότε το thread θα έπρεπε να μετονομαστεί σε “Greek hard rock / heavy metal στα '80s και '90s”… :lol:

@manos:
Καλή ιδέα!
Περιμένω το αφιέρωμά σου! :smiley:

@pumpkin: Καμιά σχέση με Royal Hunt! [-X
Αφορά αποκλειστικά τους InnerWish και όχι άλλη μπάντα!

ναι εχεις δικιο
τους μπερδεψα με τους sorrowful winds που χαν παιξει διασκευη heir apparent στο live με τους rage\pain of salvation :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Το μαλλί όμως;:stuck_out_tongue:

Τρομερή μπάντα. Τους ανακάλυψα στο λάιβ των Bonfire και νιώθω πολύ τυχερός!

Ο Mπαμπης τα ισοπεδωνει ολα στα live!Το οτι κανουν διασκευες σε Dio και ο Μπαμπης οχι απλα σκεκεται ισαξια στα τραγουδια αλλα τα απογειωνει κιολας νομιζω οτι τα λεει ολα.Επισης εχουν το θετικο στοιχειο που ζωντανα τα τραγουδια τους ακουγονται ακομα πιο κορυφαια!
Μπραβο στα παιδια που θα κανουν support σε Judas Priest,Helloween Sodom κτλ! :smiley:

Βασικά, η εικόνα τα λέει όλα, αλλά θέλω να τα πω και εγώ! :twisted: :lol:

Επιτέλους το ανακοίνωσαν! :yahoo:

Στις 25 Μαΐου το An club θα κατεδαφιστεί!

Δεν θα μείνει όρθιο τούβλο!

Οι Θεοί InnerWish κλείνουν 10 χρόνια από το θρυλικό και ανεπανάληπτο ντεμπούτο τους και για να το γιορτάσουν θα παίξουν ολόκληρο το δίσκο, και όχι μόνο! :band:

Το μεταγενέστερο υλικό και κάποιες διασκευές θεωρούνται σχεδόν σίγουρα, αλλά το ζουμί της υπόθεσης είναι άλλο!!! :wink:

Θα ανέβουν στην σκηνή, αν όχι όλα, τα περισσότερα από τα μέλη που πέρασαν από τις τάξεις του συγκροτήματος!!! :eek:
Θα αναβιώσει το πνεύμα των παλιότερων line-up με αποκορύφωμα την συμμετοχή του πρώην-παπαροκά και ακόμη πιο πρώην-τραγουδιστή τους, Γιάννη Παπανικολάου, όπου το ελληνικό Metal θα ζήσει στιγμές δόξας και cult-ίλας ταυτόχρονα!!! :metal:

Χμ… αυτό αφού δεν το ανακοίνωσαν, μάλλον το κρατάνε για έκπληξη, αλλά πρέπει επιτέλους να μαθευτεί για να γουστάρει ο κόσμος!!!

Ζεστάνετε τους σβέρκους σας και ξεκουράστε τα λαρύγγια σας! 8)

Ο καιρός πλησιάζει!
40 μέρες είναι αυτές…
Πού θα πάει, θα περάσουν… :roll:

[SIZE=“1”]Αν αυτό το live δεν γίνει sold out, τότε το ελληνικό heavy metal κοινό θα είναι για τρελές σφαλιάρες…[/SIZE]

Καλη φαση! :thumbup:

το μαλλί έχει κοπεί απο τον περασμένο Αύγουστο