Innerwish - No turning back

INNERWISH SIGNS WITH ULTERIUM RECORDS

Ulterium Records are very proud to announce the signing of the Greek melodic power metal band InnerWish to the label. The bands new album “No turning back” will be released May 28th in Europe and North America. The mixing of the album was done by Fredrik Nordstrom [In Flames, Hammerfall, Dimmu Borgir] at Studio Fredman, and mastering was handled by Mika Jussila [Nightwish, Children of Bodom, Stratovarius] at Finnvox Studios.

“No turning back” track listing:

1. The signs of our lives
  2. Chosen one
  3. Burning desires
  4. No turning back
  5. Sirens
  6. Save us
  7. Last breath
  8. Lawmaker
  9. Welcome to my world
  10. Kingdom of the prime
  11. Full of lust
  12. Live for my own

Head over to the bands official myspace profile to check out the entire opening-track “The signs of our lives” as well as some more samples from the album.

:D:D:D:D:D:D

Άντε, πέρασε καιρός απ’το Inner Strength, που τα σπάει, όπως και τα άλλα δύο άλμπουμς τους:):!:

Αντε επιτελους !!! Τοσο καιρο το περιμενουμε !!! :yahoo:

Άντε ρε,και γαμώ !!! :smiley:

τα δείγματα τα σπάνε. πάμε γιά άλλη μιά αλμπουμάρα

Άψογα τα δείγματα,άψογα φιλτραρισμένες και οι γνωστές επιρροές.
Ωστόσο οι απαιτήσεις μου τώρα για την αγαπημένη αυτή μπάντα είναι πολύ περισσότερες. Γιααα να δούμε…
edit:άπαικτο και το “immolation” εξώφυλλο χεχε

Αναμένουμε με αγωνία! Αλλα, ρε παιδιά, ΛΙΓΗ πρωτοτυπία στους τίτλους δε βλάπτει… “Chosen one” ?? “Burning desires” ??? “No turning back” ??? “Sirens”, “Save us”, “Last breath” ??? Τελειωμό δεν έχουν τα κλισέ. Ας ελπίσουμε η μουσική να είναι πιο φρέσκια.

Σωστος. Εχω βαρεθει να βλεπω τους ιδιους τιτλους σε οτι βγαινει στο power (σχεδον). Αλλα εχω εμπιστοσυνη στα παλικαρια μας οτι θα μας ανταμειψουν με αλλη μια δισκαρα.

Έτσι έτσι, το ίδιο σκέφτηκα και εγώ και το έθεσα κομψά,περί επιρροών…
Ένα λεξικό ρε παιδιά στον Θύμιο και στα παιδιά! Σταματώ εδώ όμως γιατί είμαι και φανμπόης :stuck_out_tongue:

τι σοι εταιρια ειν τουτη;

ελπιζω να τους προωθησει σωστα γιατι το αξιζουν

Με αυτό τον δίσκο, μακάρι να βγουν και πιο πολύ προς τα έξω, γιατί το αξίζουν:):!:

η ulterium έχει μερικές πολύ καλές μπάντες όπως Harmony, Theocracy και γενικά είναι ανερχόμενη οπότε ίσως τους ωφελήσει από τη στιγμή που η LMP δεν έδειχνε και κανένα τρομερό ενδιαφέρον…

To The Signs Of Our Lives ανοιγει ιδανικα τον δισκο !!! :vibrate:

ΙnnerWish = Mονο τραγουδαρες

Πορωση, Δυναμη, Μελωδια…ΜΕΤΑL !!! :metal:

Και τωρα που το εχω στα χερια μου…

[SIZE=“5”]ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΛΙΩΣΙΜΟ[/SIZE]

Υπαρχει κανενα link ρε παιδια?

σαρώνει η δισκάρα.

Πολύ πιο “επαγγελματικός” ήχος σε σχέση με τα προηγούμενα album, φοβερός δίσκος!
Θυμίζει Γερμανική power metal μπάντα… και η πρώτη που μου έρχεται στο μυαλό είναι οι Brainstorm.
Τα ανατολίτικα και progressive ριφάκια που υπάρχουν σε κάποια κομμάτια είναι άψογα! Ειδικά το “Kingdom Of Our Pride” μου φέρνει στο μυαλό Maharaja Palace και Shiva’s Tears

Κάτι μου λέει ότι θα το τσιμπήσω για να το έχω στην συλλογή μου μαζί με το “Waiting For The Dawn”!

δεν τον εχω ακουσει ακομα αλλα με αυτα που λες μπορω να ειμαι αισιοδοξος.οταν ερθει η στιγμη να τον ακουσω θα ποσταρω και εγω τη γνωμη μου

να πας να το αγορασεις για να τους στηριξεις! ακου κει link ακομα δν βγηκε…ελεος #-o

ο δισκος πολυ καλος…ερμηνειες,παραγωγη,ολα τζαμι…

το εχω ηδη κατεβασμενο :lol::lol::lol: