Ulterium Records are very proud to announce the signing of the Greek melodic power metal band InnerWish to the label. The bands new album “No turning back” will be released May 28th in Europe and North America. The mixing of the album was done by Fredrik Nordstrom [In Flames, Hammerfall, Dimmu Borgir] at Studio Fredman, and mastering was handled by Mika Jussila [Nightwish, Children of Bodom, Stratovarius] at Finnvox Studios.
“No turning back” track listing:
The signs of our lives
Chosen one
Burning desires
No turning back
Sirens
Save us
Last breath
Lawmaker
Welcome to my world
Kingdom of the prime
Full of lust
Live for my own
Head over to the bands official myspace profile to check out the entire opening-track “The signs of our lives” as well as some more samples from the album.
Άψογα τα δείγματα,άψογα φιλτραρισμένες και οι γνωστές επιρροές.
Ωστόσο οι απαιτήσεις μου τώρα για την αγαπημένη αυτή μπάντα είναι πολύ περισσότερες. Γιααα να δούμε…
edit:άπαικτο και το “immolation” εξώφυλλο χεχε
Αναμένουμε με αγωνία! Αλλα, ρε παιδιά, ΛΙΓΗ πρωτοτυπία στους τίτλους δε βλάπτει… “Chosen one” ?? “Burning desires” ??? “No turning back” ??? “Sirens”, “Save us”, “Last breath” ??? Τελειωμό δεν έχουν τα κλισέ. Ας ελπίσουμε η μουσική να είναι πιο φρέσκια.
Σωστος. Εχω βαρεθει να βλεπω τους ιδιους τιτλους σε οτι βγαινει στο power (σχεδον). Αλλα εχω εμπιστοσυνη στα παλικαρια μας οτι θα μας ανταμειψουν με αλλη μια δισκαρα.
Έτσι έτσι, το ίδιο σκέφτηκα και εγώ και το έθεσα κομψά,περί επιρροών…
Ένα λεξικό ρε παιδιά στον Θύμιο και στα παιδιά! Σταματώ εδώ όμως γιατί είμαι και φανμπόης
η ulterium έχει μερικές πολύ καλές μπάντες όπως Harmony, Theocracy και γενικά είναι ανερχόμενη οπότε ίσως τους ωφελήσει από τη στιγμή που η LMP δεν έδειχνε και κανένα τρομερό ενδιαφέρον…
Πολύ πιο “επαγγελματικός” ήχος σε σχέση με τα προηγούμενα album, φοβερός δίσκος!
Θυμίζει Γερμανική power metal μπάντα… και η πρώτη που μου έρχεται στο μυαλό είναι οι Brainstorm.
Τα ανατολίτικα και progressive ριφάκια που υπάρχουν σε κάποια κομμάτια είναι άψογα! Ειδικά το “Kingdom Of Our Pride” μου φέρνει στο μυαλό Maharaja Palace και Shiva’s Tears…
Κάτι μου λέει ότι θα το τσιμπήσω για να το έχω στην συλλογή μου μαζί με το “Waiting For The Dawn”!