Η προπώληση άρχισε. Στα δισκοπωλεία που αναγράφονται στην αφίσα μπορείτε να τα προμηθευτείτε ή και από τις ίδιες τις μπάντες…οπότε τσακιστείτε!!!
Και αυτό για το Dvd των Innerwish Ισχύει. Όντως θα το αποθανατίσουν…
Η προπώληση άρχισε. Στα δισκοπωλεία που αναγράφονται στην αφίσα μπορείτε να τα προμηθευτείτε ή και από τις ίδιες τις μπάντες…οπότε τσακιστείτε!!!
Και αυτό για το Dvd των Innerwish Ισχύει. Όντως θα το αποθανατίσουν…
Θα ειμαι σιγουρα εκει…!!!Αυτα τα live και τις μπαντες πρεπει να στηριζουμε…!!!
Πάντως την περασμένη Πέμπτη στο Metal Era δεν ήξεραν τίποτα για εισιτήρια…
Γειά σου ρε Βλάχο!Σε συναντώ και εδώ!Ο συνταξιδιώτης σου για Σουηδία!Το ξέρεις οτι θα έρθει μαζί μας και ο Κέρβερος???Επικές στιγμές!Εκστρατεία στην Σκανδιναβία!Όσο για τους Verdict τι να πω!Δεν θα είμαι αντικειμενικός!Μακράν η καλύτερη Ελληνικη μπάντα μαζί με τους Sarissa!Δύο μονάδικες στον ήχο τους και στην ποιότητα τους υπερgroupares!Στην συναυλία θα είμαι μπροστά να οργανώσω το pit:)
Εντάξει, υπάρχουν πολλές ακόμη! Marauder, Deceptor, Airghed L’amh, Mystery, Vice Human, Spitfire κ.α.
Πολύ κλασσικές για τα γούστα μου.Oι Sarissa kai oi Verdict είναι πολύ πιο μπροστά χωρίς να χάνουν την κλασσική μεταλλική τους ουσία!Εκτιμώ πάντως τους Spitfire kai tos Deceptor λόγω εποχών κτλ!
Θα πάω με 1000 γιατι MMD δεν ευχαριστήθηκα…¶κου εκεί να τους βάλουν να παίξουν μόνο 5 κομάτια #-o #-o
ΞΕΦΤΙΛΑ
Πού στο διάβολο υπάρχουν όμως τα εισιτήρια; Στο Metal Era και στο Ticket house που ρώτησα δεν ξέρουν τίποτα.:-k Να βγάλω αφισούλα στην Ομόνοια σαν τους μαυραγορίτες του τελικού;
Sirens & Eat Metal standard!
Το Eat Metal έχει 100%!
INNER WISH EPITELOUS THA PIOUME APO TO MPOUKALI…
PS.OXI SAN TA SFINAKIA TOU MMD…
Τσέκαρε την αφίσα πιο πάνω:wink:
και όποιος ενδιαφέρεται ας τσεκάρει τις μίξεις του Jeff Waters στο επερχόμενο άλμπουμ μας.
Έχουμε ανεβάσει 2λεπτα samples 3 τραγουδιώνwww.verdictdenied.com/promo2006.htm
Στο NO REMORSE Ακαδημίας 77 είναι υπόγειο
έχει standar8)
Ξέρει κάποιος αν θα υπάρχουν περίπτερα στο live από τα καταστήματα πού αναφέρθηκαν;
μπορεί:)
Polu kala shmera!Afou apolausa tous agaphmenous mou Verdict pou oso pane ksefeugoun kai perisotero se taxuthtes kai texnikh prepei na pw oti me ekseplhksan euxarista oi Innerwish me kapoia tragoudia tous pou mou aresan arketa.Ante kai eis anwtera!
OI INNERWISH απλά τα σπάσανε:wink:
Φοβερή συναυλία8) 8) 8)
την ευχαριστήθηκα:D
Επιτέλους, χορτάσαμε Innerwish!!! Πολύ κεφάτη και δυνατή εμφάνιση. Ο ήχος δυστυχώς δεν τους έκανε τα χατίρια όπως στο MMD και στο Gagarin, ειδικά στην αρχή ήταν κακός, αλλά τελικά όταν έχεις τέτοιο τραγουδιστή επιπλέεις εκεί που άλλοι θα βούλιαζαν… Και αν έχω άλλο ένα μικροπαράπονο, είναι που δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει στα πιο γνωστά τραγούδια να χάνουμε τα ρεφρέν, και ιδίως το πρώτο, με τη μπουζουξίδικη/καραόκε λογική του “…δικό σας!”. Νόμιζα ότι αυτό το φαινόμενο έχει γενικά περιοριστεί, αλλά χθές έγινε κατά κόρον, και κατα τη γνώμη μου μετρίασε τις άριστες εντυπώσεις. Με τέτοια φωνητικά στο συγκρότημα είναι κρίμα στα πιο πιασάρικα σημεία των τραγουδιών να μην ακούγεται τίποτα. Κατά τα άλλα όμως όλα ήταν άψογα, και περιμένουμε την επόμενη…
Όντως πολύ σπαστικό… Και εμένα δε μου αρέσει όποτε συμβαίνει πολλές φορές, ξενερώνω…