Innerwish, Verdict Denied, Dreamweaver @ AN CLUB 27 Maiou

Innerwish, Dream Weaver, Verdict Denied - May 27 AN Club - 12/15euro

Αυτά είναι! :smiley:

Το ότι οι Innerwish είναι φιλαράκια με τους Dream Weaver το γνωρίζαμε κι από το split CD πού είχαν κυκολοφορήσει μαζί πριν κάποια χρόνια, οπότε δεν μου κάνει μεγάλη έκπληξη πού θα παίξουν μαζί. Χαίρομαι πού στο line-up υπάρχουν και οι εξαιρετικοί Verdict Denied, μία μπάντα πού στο είδος της ελάχιστες υπάρχουν στην Ελλάδα. Όποιος λοιπόν θέλει να δεί ίσως τη κορυφαία Ελληνική μπάντα στο χώρο του κλασικού heavy/power αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα και μία ανερχόμενη techno-thrash μπάντα να μην κάνει το λάθος και χάσει αυτό το live!

βασικα ειχα γνωρισει ενα παλικαρι απο τους verdict στους manowar. θα ζητησω απο το θοδωρη να μου δωκει κανα cd…νομιζω εχουμε καποιο review στο rocking…εχω ακουσει τα καλυτερα. inner wish οπως ειπαμε και σε αλλο τοπικ σκισανε στους manowar! ηταν ενας απο τους λογους που τα χε φτυσει η φωνη μου…

:-k Μήπως εννοείς τους Reflection; :roll:

On topic: Έχω δεί live τους Innerwish 5 φορές!
Μακράν η καλύτερη ήταν στη Θεσσαλονίκη τον περασμένο Δεκέμβριο, όπου παίξανε πάνω από 2 ώρες πάρα πολλά tracks και από τους 3 δίσκους (διόρθωση: δισκάρες!) τους, 2 διασκευές, βγήκαν για 2 encores και ως δώρο-έκπληξη παίξανε bonus εκτός προγράμματος τα έπη “Have You Ever…” και “Waiting for the Dawn”! :respect:
Το πρώτο σε extended version με ασταμάτητα sol-αρίσματα μέχρι τελικής πτώσεως, ενώ το δεύτερο είχαν να το παίξουν από το 1998! (από ότι είπαν…)
“Prive” φάση! 8)
34 (!!!) άτομα κοινό, μια παρέα!
Παίξανε για την πάρτη μας! :slight_smile:

Και τώρα στο An (αν και θα έχει περισσότερο κόσμο) πιστεύω θα είναι παρόμοια ζεστή και “prive” ατμόσφαιρα! :metal:
Θα γίνει χαμός! Και θα είναι το καλύτερο ζέσταμα για τον ερχομό του “καυτού”, από όλες τις απόψεις, Ιουνίου! :drunk:

Οταν ειχαν παιξει στο ΑΝ με Battleroar k Valkijia παντως ειχε πολυ και καλο κοσμο για ελληνικη συναυλια.
Τωρα μετα απο αυτο τον καταιγισμο συναυλιων δεν ξερω αν το κοινο των Inner Wish θα επηρεαστει και τοσο μιας και ολο και περισσοτεροι (δικαιολογημενα) γουσταρουν.

Μη ξεχναμε πως απο ελληνικες heavy/power/epic μπαντες μονο οι Battleroar k οι Inner Wish ειναι ικανες να παιξουν headliners με σεβαστο αριθμο απο κατω.Αξιζει να σημειωθουν οι εξελιξιμοι Strikelight.
Κατι που δυστυχως δεν μπορουν να το κανουν θρυλικες μπαντες οπως Marauder,Reflection,Power Crue,Dream Weaver,Airged Lam’h(αρρρωστια) …για Sarissa δεν ξερω.

Το Realms Of The Night ηταν split CD των Reflection/Inner Wish παντως.

χεχε. ατακες τυπου “heavy metal ρε παιδια” και ολα τα κλασσικα! ετσι ετσι! :metal:

καποιος που ανεφερε τους Sarissa, αληθεια κανουν τιποτα αυτοι; το τελευταιο δυστυχως δε μου αρεσε και κριμα δηλαδη…

Τώρα μόλις “ανακάλυψα” ότι ο φίλος verdict94 είναι μέλος των Verdict Denied, που θα παίξουν support στους Innerwish… :-s
…και είναι εντελώς εύλογο να θέλει να υπάρχει στον τίτλο του topic και το όνομα του group που συμμετέχει! :yes:

Επειδή το topic που άνοιξε για αυτό το live κλειδώθηκε (αφού υπήρχε ίδιο), για να είμαστε σωστοί, παρακαλώ τον admin ή τους moderators να αλλάξουν τον τίτλο του παρόντος thread, αναφέροντας (δικαίως!) και τα άλλα δύο groups που θα παίξουν! (Dreamweaver και Verdict Denied)

Ευχαριστώ! :slight_smile:

Τι ευχάριστοι και ευγενικοί που είμαστε όλοι εδώ μέσα… :slight_smile: :slight_smile: :hippy: :hippy: O:) O:) Ωραία πράγματα!!

Επί τη ευκαιρία, να αναφέρω ότι σύμφωνα με την ανακοίνωση των Innerwish, στη συγκεκριμένη συναυλία σκοπεύουν να γυρίσουν και DVD! Οπότε, … :metal: :band: :metal:

Έλα ρε, καλή φάση!

:rockon:

Ο Eagleheart με συγκίνησε…απλά!!! ΤΗΑΝΧ για το καλά σου λόγια!:slight_smile:
Επίσης χαίρομαι που γνωρίζω παιδιά από το forum. Ποιός είσαι από τους 2-3 που γνώρισα στο περίπτερο του Rocking.gr φίλε Angmar? Γιατί δεν μου γνωρίσατε την Simone???:stuck_out_tongue:

Στο live αυτό με Innerwish θα παίξουμε όλο το promo 2005 συν κάποια άλλα κομμάτια από το επερχόμενο album. Μάλλον θα έχουμε και κάτι πιο special αλλά δεν υπόσχομαι…αν είμαστε έτοιμοι…

Υγ. Τώρα το είδα το Thread και έχω ανοίξει άλλο με αφίσα και τα ρέστα…sorry στους moderators και αν θέλουν μπορούν να συγκεντρώσουν όλα τα ποστ του παρόντος σε εκείνο μια και έχει και την αφίσα!

Εμείς πρέπει να σας ευχαριστήσουμε πού με τη μουσική σας μας κάνετε να περνάμε γαμάτα! :slight_smile:

Εννοίται πώς στο Twisted And Menacing My Stare θα τα κάνουμε όλα πουτ#@#@#@ :smiley: Θα παίξετε καμιά διασκευή σε Mekong Delta; (από το Dances Of Death κατα προτίμηση!)

Υ.Γ. verdict χάθηκες από κάπου αλλού… εκεί περίμενα να τα λέγαμε αυτά. 8) :wink:

φοράω γυαλια και εχω μουσι. βασικα με ειχες ρωτησει ποιος ειναι ο Θοδωρης αν θυμασαι. μην ανησυχεις, θα τα πουμε και στο λαιβ απο κοντα…:slight_smile:

Από ότι μου είπε μέλος των Innerwish δεν θα γυριστεί DVD στο συγκεκριμένο live και μάλιστα απόρησε πως βγήκε αυτή η φήμη.

Το σίγουρο είναι ότι με DVD ή χωρίς η συναυλία θα είναι πολύ καλή και πρέπει να είμαστε εκεί όλοι!
:rockon:

8O 8O

Πώς βγήκε η φήμη;;;;!!!
Αντιγράφω από το επίσημο blog των Innerwish από την επίσημη σελίδα τους στο Myspace:

[COLOR=“Red”] Posted By:
InnerWish (Official)

Hosted By::
InnerWish (Official)

When:
Sunday May 27, 2007
at 7:00 PM

Where::
AN club
SOLOMOU 13
Exarhia, Athens,
Greece
View Map

InnerWish are proud to announce their Live show at An Club in ATHENS, on May 27, 2007. Support bands: Dream Weaver and Verdict Denied. BE THERE…

It is very important for us to see all our fans from Greece there because we will make a dvd from this concert!!!

So put on your InnerWish T-shirt and show us what you got!!! [/COLOR]

Μήπως αυτά τα γράφει … άλλο μέλος;; :-k

χμ, βασικα δεν ειναι στο οφισιαλ μπλογκ, αλλα στα ιβεντς της μπαντας

πολυ περιεργο αυτο οντως…

Σωστά. Όμως (κάνω πάλι copy):

Posted By:
InnerWish (Official)

:expressionless: :?:

Δεν ξέρω ποιος διαχειρίζεται τη σελίδα στο myspace αλλά εμένα μου το είπε ο Αντώνης.
Αν γυρίσουν κάτι θα είναι για δική τους χρήση.
Παρόλα αυτά θα βάλουμε τα Innerwish μπλουζάκια μας και θα πάμε!

Apo Verdict Denied kati kommatia poy eixa akoysei ta spane. Poly kalh mpanta.

Hello σε όλους. Angmar σε θυμήθηκα!!! Αγόραρε, μιλήσαμε εμείς για το φόρουμ κτλ.
Για το dvd τώρα το έμαθα. Θα ξυριστώ, θα λουστώ και θα βάλω τα καλά μου (έχω t-shirt Innerwish-θα το κάνω αμάνικο για να είναι Thrash).:smiley:
Eagleheart εμείς τελικά τα είπαμε παντού!!!:slight_smile:
Θα είναι καλή φάση. Σε όποιο live έχουν κάνει οι Innerwish ο κόσμος περνάει πραγματικά καλά και ψοφάω να τους ξαναδώ…να παίζουν το Set Me Free!
Εμείς θα μοιράσουμε και promos, οπότε όποιος θέλει παίρνει!

Να βάω και την αφίσα γιατί την είχα ρίξει σε άλλο τόπικ που κλειδώθηκε…δεν το είχα δεί τούτο…#-o
](http://imageshack.us)[/IMG]