Innosense - Outcast

Καθώς έχω την αίσθηση ότι πολύς κόσμος δεν έχει ακούσει το ντεμπούτο άλμπουμ των Λαρισαίων, ας ανοίξουμε ένα thread να τονωθεί το ενδιαφέρον.

Εγώ έχω πει τη γνώμη μου εδώ και κανα εξάμηνο, όταν έλαβα στα χέρια μου το πρόμο και έγραψα την κριτική για το site.

Το άλμπουμ είναι εξαιρετικό από όλες τις απόψεις και για μένα ότι καλύτερο έχω ακούσει απο εγχώρια μπάντα για φέτος με σημαντική διαφορά.

Θα αναφέρω όμως και πως για μένα στηρίχτηκε λάθος το CD ως “προϊόν” ή μάλλον τι με ενόχλησε…εν καιρώ.

Προς το παρόν βρείτε και ακούστε το “Outcast”.

εξαιρετικό συγκρότημα και η δουλειά κυμαίνεται σε πολύ ψηλά επίπεδα. μπράβο στα παιδιά!

αυτά τα to be continued που κάνεις συνήθως μου την δίνουν :stuck_out_tongue:

Μετά το live των Fates στην Λάρισα, άκουσα και τον δίσκο. Πόλυ εύστοχες to the point συνθέσεις, ρεφραίν που μένουν και τρομερή φωνή ο Βασίλης Γεωργίου. Και η παραγωγή υψηλού επιπέδου.

και μιάς και μιλάμε γιά Innosense και Γεωργίου, ας σπαμάρουμε και λίγο γιά τους Black Fate και το εξαιρετικό τους άλμπουμ που κυκλοφόρησε πριν “λίγο” καιρό :stuck_out_tongue:

Πολύ ωραίος δίσκος, εξαρετικός. Βασική επιρροή Conception του Flow κυρίως και αυτό τα λέει όλα, αλλά θέλουν και κάτι παραπάνω από μια ταύτιση με τους Conception. Και ένα καλύτερο artwork !

Πολύ καλό το άλμπουμ, και η παραγωγή αρκετά καλή αν αναλογιστεί κανείς ότι η μπάντα το δούλεψε ως επί το πλείστον μόνη της. Ο Βασίλης είναι φωνάρα, top γενικά και όχι μόνο για Ελλάδα.
Γενικά τον ακούω απ’το καλοκαίρι το δίσκο, και δεν είναι ένας ακόμη της σειράς πιστεύω.
Μακάρι να δούμε το κάτι παραπάνω από το συγκρότημα στο μέλλον, γιατί το αξίζουν και παίζουν για να γουστάρουν.

Νομίζω ότι έχουν κάτι παραπάνω από Conception βάση στη μουσική τους. Έτσι κι αλλιώς και μόνο που ελάχιστοι κατάφεραν να αποδώσουν το feeling των Νορβηγών και σίγουρα όχι τόσο καλά, λέει πολλά από μόνη της.

Ο τραγουδιστής δίνει την απαραίτητη προστιθέμενη αξία για να ξεχωρίσει η μουσική τους.

Αυτό που θεωρώ λάθος είναι το εξής. Όπως προσπαθώ να κάνω ως επί το πλείστον, αν μου αρέσει πραγματικά μια κυκλοφορία θέλω να την αγοράζω. Έστειλα λοιπόν mail στην εταιρεία και ζήτησα να μου το στείλουν με αντικαταβολή. Ε, οκ αν μου είχαν πει ότι θα κόστιζε 18 ευρώ δεν υπηρχε περίπτωση να το αγοράσω γιατί όσο να’ναι προσπαθώ να κάνω ορθολογική χρήση των χρημάτων που συνεχίζω να ξοδεύω για δίσκους.

Είναι υπερβολικό γιατί self released κυκλοφορίες ή από μικρά labels μου στέλνουν συχνά από το εξωτερικό και είναι πάντα αρκετά φτηνότερα. Sorry, αλλά αυτό εμένα μου κάνει κακή εντύπωση και θεωρώ πως αποτρέπει κόσμο από το να αγοράσει το CD.

Φιλικά και χωρίς να έχει να κάνει απαραίτητα με την μπάντα αυτό και σίγουρα χωρίς να μειώνει την μουσικη αξία του άλμπουμ.

οι εποχές έχουν αλλάξει και πρέπει να προσαρμόσουμε τις τιμές στα νέα δεδομένα

Δηλαδή;

Ότι πρέπει να πάνε προς τα πάνω για να βγουν τα έξοδα εννοείς ή προς τα κάτω, γιατί η αγορά πλέον πρέπει να ρίξει τιμές ώστε να βοηθήσει τη ζήτηση;

μόνο προς τα κάτω φυσικά

δεν ξερω τι παιζει,παντως τα παιδια 10 ευρω το δινουν
και στο παζαρι εδω Λαρισα τοσο το ειχαν και στο δισκαδικο που εχει ενας φιλος εδω τοσο εχει
αν θες μπορω να το παρω εγω και να στο στειλω

α, όχι ευχαριστώ. μια φορά είναι αρκετή. :stuck_out_tongue:

Τράμπα, τι παίζει με Black Fate;

το Black Fate είναι πολύ κοντά ηχητικά αλλά παίζει να μου αρέσει περισσότερο

sorry νομιζα οτι τελικα δεν το πηρες

ε πες και ποιο δισκάδικο είναι.!! :stuck_out_tongue:
δισκοπολις?

ελα ρε το παλιο Rock City και πλεον Rock Music Store

οκ θα το τσιμπήσω με την πρώτη ευκαιρία…(μόλις βρω λεφτά δηλαδη:p)

Λοιπόν, μετά τις πρώτες 3-4 ακροάσεις μπορώ να πω ότι είναι πολύ αξιόλογη δουλειά. Θα προτιμούσα βέβαια να μην είναι τόσο keyboard-heavy σε σημεία, αλλά δεν αφαιρεί τελικά από τα τραγούδια. On and On, Revolution Rise, At the Edge of the World έχω ξεχωρίσει σαν κομματάρες(ειδικά το πρώτο) και συνεχίζουμε.

μου άρεσε, φωνάρα όντως και καλοδουλεμένες συνθέσεις. αλλά έπαθα το ίδιο όπως και με τους BLISS, μου θυμίζουν τόσο πολύ άλλο γκρουπ που στο καπάκι έβαλα τους άλλους…

για πείτε εταιρεία που το κυκλοφορεί. για βινύλιο ούτε λόγος ε? το cd υπάρχει σε δισκάδικο στην Αθήνα?