Αγαπημενο instrumental

:respect: :thumbup:

αυτο των in flames στο whoracle μου φαινεται λεγεται dialogue with the stars,των arch enemy που ανοιγει to doomsday machine και το the crusae των trivium.Αλλα μπορει να μου’ρθουν κι αλλα

ΕΤΣΙ ΡΕ ΑΡΧΟΝΤΑ!!!:respect::respect::respect:
ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΟ κομμάτι πραγματικά!

Βασικά όλα τα Metallica ναι και το Suicide & Redemtion. Θυμήστε μου το instrumental από το Train Of Thought το οποίο είναι φανταστικό. Το Cosmic Sea απο Death, Temptation Revelation-Savatage(εκπληκτικό), Coast To Coast, Angel Tears-Paradise lost

edit: Stream Of Consciousness-Dream Theater

Dialogue with the stars-In Flames

Αγαπημένα μου instumental είναι των

• Metallica: Orion και Call of Ktulu (λατρεία.:D)
    - Dream Theater: Dance Of Eternity,Stream Of Consciousness,overture 1928 (υπερ-τεχνικά. Απλά τέλεια!:bow:)
    -Porcupine Tree: Wedding Nails (πάντα μου φτιάχνει τη διάθεση όταν το ακούω)

=)

το final gates απο running wild 8)

Ναι ρε φιλε !!!

Το μπασσο δινει ρεστα !!!

Μεγαλη κομματαρα…

Prelude to madness απο Savatage

Transylvania - Iron Maiden

One of These Days - Pink Floyd ( ε καλα μιση γραμμη δεν πιανετε για τραγουδι με στοιχους οταν το κομματι ειναι 5:15 )

Καλά το Transylvania είναι πολύ γαμάτο.Επίσης τα For the love of god,Manhatan και Cliffs of dover λένε αρκετά πολύ

Για το Amadeus του (τιτανοτεράστιου, υπερκολοσσιαίου, ανυπέρβλητου, και άλλα πολλά) Uli Jon Roth είπε κανείς κάτι;

Φυσικα Transilvania, one of these days και… suicide and redemption!

Σήμερα κατάλαβα πόσο μου αρέσει το 1776 των Iced Earth:p

Listening to: Metallica - One
via FoxyTunes

Ασχετο αλλά το 1777 γεννήθηκε ο Γκάους,από τους μεγαλύτερους μαθηματικούς στον κόσμο(μέσα στην τριάδα:p)

Δεαρ ιζ όνλυ ουάν:

[SIZE=“6”]LA VILLA STRANGIATO!!![/SIZE]

Και αυτό γαμάτο.Οι ρας δίνουν ρέστα

ENNOEITAI. Αυτό δεν έπαιζε στο poll. Για τα άλλα λέγαμε…:smiley:

Mε έψησε ο τίτλος του thread οπότε προτείνω κι εγώ τρία μικρά διαμάντια στο χώρο των instrumentals που είναι ταυτόχρονα για μένα απτους καλύτερους ήχους που έχω ακούσει ποτέ:

1. Steve Morse - Ghostwind από το High Tension Wires του 1989. Απλά η ομορφιά σε νότες, έχω δακρύσει απειρες φορές ακούγοντας το.

2. Dream Theater - Eve, το b-side από το single του Silent Man του 1994. Δεν λέω τίποτα γιαυτό. Όποιος το ακούσει, ας σκεφτεί δεύτερη φορά προτού προγκίξει τους Dream Theater, για οποιονδήποτε λόγο.

3. Frost - Hyperventilate από το Milliontown του 2006. Έχω ακούσει πάρα πολλά instrumentals στη ζωή μου, αλλά τέτοιο πράγμα ποτέ. Δεν περιγράφεται. Θα σας φέρει στο μυαλό πράγματα γνωστά αλλά ταυτόχρονα διαφέρει πολύ από ότι έχετε ακούσει. Σύνθεση, ήχος, παραγωγή, παίξιμο, ενορχήστρωση όλα απο αλλο πλανήτη. Κάντε τη χάρη στον εαυτό σας και ακούστε το όσοι δεν το ξέρετε το κομμάτι.

Man made god- In flames
Mourning the death of Aase- In the woods, απο τα πιο γαματα ορχηστρικα