Αγαπημενο instrumental

Aν είδες τις επιλογές μου στα “καλύτερα της 10ετίας” αυτό έγραψα, πως ελπίζω να μας δώσουν άλλο ένα τέτοιο άλμπουμ και σε αυτή τη δεκαετία πριν να συνταξιοδοτηθούν τα ιδρυτικά μέλη όπως έχουν προαναγγείλει.
On topic: Και στο Hittin’ the note υπάρχει φοβερό instrumental, το Instrumental Illness (όνομα και πράγμα! :lol:) που γαμεί και δέρνει.
Έχω και μία συναυλία του 2003 λίγο καιρό μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ όπου ανεβαίνει στην σκηνή και τζαμάρει μαζί τους σε αυτό ο Branford Marsalis! Αύτό πρέπει να σου το δώσω!

Ξέχασα να πω και το καταπληκτικό Echoes From The Past των Marduk.

Running wild Final Gates

8)

τελευταια εχω καυλωσει με το Rats απο Αντιδραση…

Not Saved - Ulver!

:bow2::bow::respect:

[SIZE=“4”]MCMLXXXIV[/SIZE] απο τους θεους [SIZE=“5”]WARLORD[/SIZE]:slight_smile:

Ειναι πολλα γαμωτο. Γενικα μ’αρεσουν πολυ τα ιnstrumental. Ειμαι λιγο περιεργος με τα φωνητικα και σε πολλα τραγουδια με χαλανε και θα προτιμουσα αν υπηρχε μονο η “καθαρη” μουσικη.

Μου ερχονται διαφορα. Το Sream of Consciousness των Dream Theater, το Overture 1928 (των ιδιων, αν και δεν το πολυμετραω γιατι παντα το εβλεπα ως ενα κομματι με το αλλο του μισο, το Strange Deja Vu που δεν ειναι instramental), το Symphony of the Dead των Therion…
Μαλλον το Stream of Consciousness θα ελεγα. Ασυλληπτο κομματι. Τα solo του δεν υπαρχουν. Οταν το ειχα πρωτοακουσει παιζει να το ειχα αφησει στο repeat για καμια βδομαδα :stuck_out_tongue:

New Macabre - Russian Circles…
αυτή την περίοδο βέβαια…

Death - Voice Of The Soul

Να το κλειδωσω τωρα ? :stuck_out_tongue:

Θεωρητικά ναι, θα έπρεπε

ον τοπικ:
Coroner - Nosferatu
Ulver- Naturmystikk

• beatles - cry for a shadow
    Arcturus - La Masquerade Infernale
    Burzum - die liebe nerpus’
    Empyrium όλα
    Ρεμπουτσικα - ο σταθμος
    interview with the vampyre - born to darkness
    midnight syndicate - όλα
    nox arcana - όλα

Βάλε και το Cosmic Sea και κλείδωσε το τώρα.

Good girl 8)

Από Coroner τιτανομεγιστοτεράστιο είναι και αυτό

[SIZE=“4”]εεεεετσιιιιι!!![/SIZE]:):slight_smile:

http://www.youtube.com/watch?v=eEslAhTtO0w

http://www.youtube.com/watch?v=YxUlDZelUck

Running Wild - final gates

Nightwish - Moondance / Last of the Wilds
Evergrey - When the walls go down
Hammerfall - Raise The Hammer / Reign of The Hummer
Rotting Christ - Ten Miles High

Aυτα.

F.U.B.B.-Wishbone ash